Andris! nem rossz az ötlet,mint gesztus értékeljük is természetesen. :) De sztem azért itt a többség szeretné megőrizni az inkognitását. :)
Andris! nem rossz az ötlet,mint gesztus értékeljük is természetesen. :) De sztem azért itt a többség szeretné megőrizni az inkognitását. :)
Na akkor mégegyszer hangsúlyozom,hogy nem azzal van a bajom,hogyha egy adott hölgynél esetleg csak gumiban van francia,mert ez az ő döntése!! Aki ezt nem kedveli az nem megy hozzá és kész. Nekem a bajokm azzal van,ha plussz zs*t*nért,már van gumi nélküli is. Egyszóval: Nekem ez ne legyen "extra". És a csók se legyen extra. Vagy legyen csók vagy ne legyen,mert nem szereti a högy,de ne extra. Midnegy ez végülis az én véleményem,eszerint is szoktam eldönteni,hogy kihez látogatok el.
Kedves Szőkeciklon!
Szerintem ne te dönts el, hogy ki kihez jár, azt meg pláne ne, hogy egy kolleganőd mit, kivel és hogyan vállal. Részemről biztos, hogy nem megyek olyan szolgáltatóhoz, aki nem vállal gumi nélküli franciát (az .ktus persze más), hiszen az semmivel nem jobb, mint a jobb kezem (vagy legyen a bal, ha változatosságot akarok).
Az extrákkal elvileg nem lenne gond, ha valóban extra lenne. Szerintem a NF, csók, simogatás, akár testre sülés NEM AZ. Ha vki ezt extraként számolja fel, (részemről) szintén felejtős, hiszen a mostani .rakat megnézve az alap már üti a korábbi extrás szintet. Nyilván nekem sem lenne nagy a szám, ha valóban nem lenne olyan, aki igényes, tiszta, rendezett, normális .rakkal dolgozik, de mivel van, így, kedves Szőkeciklon (és hasonszőrű okoska társaid), szopogasd csak a nyalókádat csomagolással együtt tovább, de ellenszolgáltatás nélkül!
:)
És nálad lenne a buli Andris ? :))
Hello mindenkinek nemvagyok itt sokszor meg még nemirtam véleményt senkiröl de kitaláltam az év végére egy kis bulit a nagy foromuzok közöt pld: wjdsk Petya_001 enzo24 meg sokan mások na meg a csajok Heléna Dóri Kriszta Linda meg sokan mások érezük jól magunkat meg ami lesz sose tudni várom a válaszokat elöre is köszi
Üdv mindenkinek!
Biztosan feltűnt már mindannyitoknak, hogy egyre jobban kezd divatba jönni ez a plusz ***moderálva*** vállalok ezt, plusz ***moderálva*** azt. Már lassan plusz ***moderálva*** azért is hogy levegye a nő a bugyiját, és és még ***moderálva***a melltartóért :)) Én ezeket a nőket már eleve elkerülöm. És itt szeretném felhívni a figyelmeteket ,hogy fogjunk össze és Ne látogassuk ezeket a hölgyeket, akik már nem tudják,hogy mennyit kérjenek mert esetleg van egy mű mellük. Városunkban amúgy is akadnak számos csinos,megbízható és *rban korrekt lányok, akik szívesen fogadnak minket. A nevüket már nem is kell megemlíteni mert mindenki ismeri őket.
Szép estét!
Ennel okosabbat már nem is irhattal volna az e.trás dologkkal kapcsolatban!
Annak meg egészségére,aki olyanhoz megy aki fűt -fát gumi nélkül lesz_p!Mindehol vannak A B C kategóriás hölgyek!Önmagat minösíti az ember, hogy milyen mélyre alacsonyodik le.
Utana meg itt siránkoztok, hogy összeszedtetek valamit.
Lájk! Szerintem is! :)
Üdv!
Ezért hívják extrának :) szerintem kár ezen vekengeni. Grétia mőgy tényleg aranyos csajszi bomba testel. Nekem a műsor annyira nem jött be..
Erika 19?
Putyin! Hanna21-ről nem te vagy ez első,de nem is a második,aki full negatív kritikával illeti és mindenki azt mondja,hogy rettentően kedvtelen és ennek jelét is adja végig. Na az ilyen nőnek nem való ez a szakma,talán ideje volna ezt nek iis belátnia. Úgy tűnik saját magát is kinozza,de ahogy a hozzászólásokat olvastam a múltban is róla minket is. Vagyis bocsánat engem nem,én biztosan kihagyom szolgáltatásait,hisz számomra megbízható emberek írtak egybehangzóan rosszat róla. És valóban a szöveg,ahogyan hirdeti magát,hát elég erősen üti egymást a valós hozzáállással. Amúgy egy új lányhoz akarok betérni és Grétin gondolkozok Putyin. Amit írtál róla végülis tetszett. Az hogy nyalni nem lehet,az nem zavar,mert nagyon ritka,hogy én azt csináljam. :) Mondjuk az vicces,hogy plussz ***moderálva*** gumi nélküli francia. :) Sose értettem ezt amúgy. Úgyértem,hogy most vagy vállalok gumi nélküli franciát vagy nem,mert nem szeretem vagy mert félek tőle. De az hogy plussz ***moderálva***,eltűnik a hölgy félelme azt nem értettem sose. :) Valószínűleg a ***moderálva*** vesz egy adag gumibogyószörpöt és bátrabb lesz tőle,erre kell. :))) De értitek mire mondom igaz srácok? Szóval nem a plussz ***moderálva*** a bajom,hanem,hogy így olyan p*nzvadász szagú az egész. Na de ha ezen túlteszem magam,akkor sztem ő lesz,akit meglátogatok legközelebb. Hacsak ezt a hozzászólásomat elolvasva,nem esik itt nekem fórumon. :)))
Sziasztok,
Melyik lány vállal Nyh-n popót mostanában?
Kösz
*** Kérjük az önreklám mellőzését!!! ***
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Üdvözletem!
Gréti 25 nél jártam nem olyan rég. A csaj nagyon jól néz ki lakás rendeben. Belvárosban rendelö cicababa cicababa stílussal. A bájolgás csevegés nagymestere, munkája átlagosnak mondható. Gumi nélkül +háromért franciázik. Nyalni abszolult nem lehet. Normális helyen ez már alap és a gumi sem kerül a kolbira franciánál.
Heléna testileg nincs ilyen full de magasan veri szolgáltatásban és stílusban. No persze lehet bennem van a hiba ,hogy a pénzemért élvezetes szexet várok.
Izabella 23: Rendezett dekoratív lány. Átlagos árakkal. Mehet a kölcsönös és a gumi nélküli francia is. Nekem ami negatívum volt amikor élvezett a csini mükörmeit rendesen a hátmba mélyeztette. Talán háturol kellett volna támadni.
Hanna 21: Jól hangzó hírdetéséhez képpest elég passzív a hozzáállása mindenhez. Ezt ki is mutatja. Elég lankasztó a viselkedése. Így hátulról jó hosszan meggyötörtem és leléptem.
Petya! Közben átgondoltam és jelen pillanatban tényleg asszem ő a legjobb imádott városunkban. :) Heléna,ha ezeket olvasod,dobhatnál egy virtuális puszit nekünk. :)
Szívesen Enzo! Tudod bármikor. :)
koszi a valaszt Tomi05!
Gréti jó csaj, jó a kéró, a képen tényleg ő van, Ami számomra
negatívum, nincs kölcsönös fr*ncia és nem is engedi.
Greti 25 erdekelne jo vagy rosz kategoria erdemes folkeresni valakinek van valami tapasztalat ?????????
Ez így igaz! Heléna az egyik legjobb, ha nem a legjobb. Minden tekintetben. De vannak azok akik rosszul teljesítenek ezért inkább fikáznak.
köszi a választ :)