Márisbirálvavagyok!
Márisbirálvavagyok!
Mint ujonc. Javaslat. Középkori étterem? Kétünnepközt?
Eddig engem se nagyon érdekelt ez a kis találkozó, de mikor olvastam hogy Linda azt írta hogy "lehet mennék", az már rögtön más megilágításba helyezte a dolgot :)
Igen a lányoknak meg szakmai továbbképzés és új technikák elsajátítása :) Na akkor lányok kinek van kedve egy kis konferenciára? :D
Ezen a találkozó ötleten először kacagtam, aztán az jutott eszembe, hogy tulajdonképpen minden egyes iparágban van ilyen: Konferenciának becézik, ahol hasonló szakmai tapasztalatokkal/érdeklődési körrel rendelkező, egymást sosem látott emberkék jönnek össze, szénné isszák magukat, névjegykártyákat cserélnek, és még üzlet is lehet belőle később. Ezt így végiggondolva igazából az emlegetett buli tökéletesen fedi a fenti definíciót. :D
Ada szerintem már régi motoros lehet , csak más néven (ez nem biztos csak sejtés). Ami biztos , hogy Millával rendel a plaza-tól nem messze. Ha az akire én gondolok akkor egy próbát megér , de nem akkora szám , hogy visszajáró legyen valaki. Ivett szintén régi szolgáltató , de most kb 1 évre eltűnt. Anno rendelt egyedül , aztán a régi Bia Non-Stop-al és utána más városban volt... Amikor megláttam a képeit rögtön tudtam , hogy ismét meg kell látogatnom . A feneke egyszerűen tökéletes , mint ahogy a képek is mutatják. A cicije igen pici , de el lehet vele játszadozni . Mostani lakás korrekt , nem feltűnő helyen szerintem. Franciája jobb , mint valaha , pedig régen sem volt rá panasz. *rai nagyon barátságosak , ilyen kellene mindenkitől . És itt vezetném be az extrás il. *r / érték arányos témát. Grétiékkel már többször is beszéltem telefonon és többször gondolkodtam , hogy meg kellene látogatni mondjuk Grétit , de mindig lehangol engem is az , hogy mondja francia ***moderálva*** gumi nélkül . Mi az , hogy plusz ?:S Illetve én azt sem tudom megérteni , hogy lehet gumiban csinálni , de ott volt Klaudia , aki csak abban csinálta. Nem mentem soha hozzá emiatt , de egy rossz szavam sem volt. Ha valaki szimplán nem szereti és nem vállalja az nem esik olyan rosszul , mintha azt mondja ***moderálva*** vállalom szíves örömest , de anélkül semmi. Illetve azt gondolom a mostani *rak nagyon sok helyen el vannak tévedve. Nem kell rögtön azzal betámadni , hogy jajj te csóró .... ne menj akkor lányokhoz , ha nincs p*nzed stb. Nem érzem magam sem csórónek sem gazdagnak , de mint régebben említettem voltam én már Gina-nál is , aki nem épp *lcs* kategórának számít. Ennek ellenére maximálisan meg voltam elégedve vele és egyáltalán nem sajnáltam azt a p*nzt , amit kif*z*ttem. Vele ellentétben vannak olyan itt hirdető lányok , akik csak piciel alacsonyabb *ron dolgoznak , viszont feleannyit nem nyújtanak. A korrekt *rfekvés szerintem az lenne , amit Linda , Léna , Szöszi , Dóri , Ivett stb. alkalmaz. Aki magasabbat kér annak már legyen is meg az oka. És ez az ok nem az , hogy van egy műmelle , vagy éppen ***moderálva*** drágábban bérli a kecót ...
Sziasztok Kedves Fórumozók !
A buli mikor,hol lesz? :) (lehet mennék)
Én csak két dolgod jegyeznék meg:
-Az egyik hogy csók az nálam sincs.....még pluszért se(plusz egyébként sincs nálam semmi). Aki járt nálam az tudja hogy miért nincs :)
-A másik dolog pedig,hogy ezen már nagyon régen gondolkodtam én is,hogy pluszért már minden lehet egyeseknél......de addig a pillantig jajj nem.
Ez milyen már? :) Kicsit fura tényleg.
Na további szép napot Mindenkinek :)
Sziasztok! Nekem tudnátok információt adni egy lányról aaki nem itt hírdet és már voltatok nálla. A lány hírdető Exluziv lány
Kékszem! Örülök,hogy neked is leesett anno az állad,hogy ilyen körülmények közt találkoztál Helénával. Én mondtam is neki anno,hogy rettentő értelmes nő és szinte hihetetlen,hogy ezt csinálja. És nekem nagyon tetszett amellett,hogy értelmes az is,hogy olyan SZEXISEN ÉS IZGATÓAN VISSZAFOGOTT a stílusa. Még ha hülyén is hangzik,de biztos tudjátok mire gondolok. :) Külsőleg pedig természetes és egyben tökéletes. Egyre többet beszélünk itt róla basszus és lehet még a végén úgy döntök,hogy nem próbálok ki új lányt,hanem visszamegyek hozzá. :)
Jah és köszi,hogy Nellykéről is írtál infót,mert benne volt a három csajsziban,akin vacilálok,hogy meglátogassam-e. Beszámolód alapján úgy gondolom,hogy kihagyom. Jah de ha esetleg van még valakinek Nellykéről infója szívesen elolvasnám azért biztos,ami biztos alapon. :) Azt szoktam mondani,hogy még egy negatív kritika belefér nálam,de ha már van kettő-három ilyen,akkor az adott hölgyet elkerülöm. :)
Kékszem! Hát már meg sem lepődök,hogy nálad is Linda és Heléna a két legjobb szolgáltatást nyújtó nő. Gyakorlatilag ezt mindenki így gondolja,aki volt náluk és konzultált velem. :) Természetesen,mint azt már írtam is,nálam is ő a két favorit egyértelműen.
Jaj Kitsi,hát nem tudod,hogy a dugás is extra!? :)) És amúgy is ne akarj te csak dugni,se csókolni,se érinteni,se semmit ne akarj,elég annyi,hogy becsengetsz,odaadod a p*nzedet és eljössz. :)) És örülj ebben az esetben is ha ajtót nyit,mert az ajtónyitás is extra. :))) Na jó többet nem poénkodok már ezzel a témával,de remélem azért vmit elértünk ezzel,hátha nem csak mi olvasunk fórumot..
No, és hogy ne csak a hölgyeket oltsam, jöjjön egy (már régóta érlelődő) beszámoló a jelenleg hírdető lányokról. A sorrend a hírdetésük sorrendjében és nem a minőségük alapján (első hely nincs!):
Linda (24): Talán elég lenne csak Róla írnom, hiszen a megosztott megosztott második helyezettek egyik tagja. Ha igazán profi, odaadó, nem elhúzódó lányra vágysz, akkor Lindánál a helyed. Azt mondod jók a képei? Azt mondom, élőben még jobb a csaj! Az *rai korrektek, az időt nem nézi. Negatívum: Hangulatember és tényleg néha sokat csacsog. Nincs csók. Enélkül részemről nincs igazi első hely. :)
Heléna (27): A megosztott második helyezettek másik tagja. Szintén nagyon odaadó, gyönyörű NŐ. Technikája, hozzáállása átlagon felüli. Azt kell mondjam, hogy (az általam felkeresett) itt hírdető lányok között a legértelmesebb. Egyszerűen leesett az állam, hogy ilyen körülmények között találkoztam vele. Megbecsülni!!! Negatívum: Az ágy borzalom! Sajnos kérdésre elmondja, hogy nem is áll szándékában kicserélni. :( Nincs csók. Ahogyan Lindánál leírtam, enélkül nincs elsőhely.
Kitty (23): Gyönyörű, kedves lány. Szolgáltatás is jó. Egyértelműen ajánlott kategória. Negatívum: A lakás sötét. Egyszerűen engem frusztrál ez. *rai magasak.
Dia (korábban Lotti): Nálam a harmadik helyezett. Szuper kis csaj, az egyik legjobb technikával, hozzáállással. Nem nyafog, nem pittyeg, igazán tömnivaló kis angyalka. Negatívum: Az időt sajnos elég furán számolja. Az óra már ketyeg, amikor a lépcsőháznál vagy, a szobában lévő óra meg siet. :(
Regina (20): Diával egy helyen, de sajnos teljesen más. A képei alapján akár én is lehetnék, kb. annyira valósak. Én elhiszem (ha muszáj), hogy ő van rajta, de azóta annyit változott, hogy teljesen más alkat (ahogyan vki más előttem megjegyezte) 70kg. romantika. Hozzáállása szintén elég fura. Én nem voltam megelégedve.
Dóra&Zsófi: A lakás szuper, a szolgáltatás elégséges. Szintén jobbak a képek, mint a valóság, persze nem csúnya kislányok, de azért fenntartásokkal kell kezelni az itt láthatóakat. Az NF ***moderálva***.... ezért többé nem megyek.
Hanna (korábban Lolita) (21): A sokak által leírt dolgok sajnos részben igazak, alacsony, nem is igazán csinos, nem kifejezetten szép arcú lány. Egy kicsit azért megvédem, mert nem rossz ő (sőt, a szolgáltatása kifejezetten jó), de az *r ehhez túlzó. Egyszer ki kell próbálni, utána döntse el mindenki magának. Sajnos a képei szintén becsapósak.
Nellyke(19): Borzalom. A kecó lepukkant, szomszéd szobában str*gó. A csaj külsőre fullos egyébként, de kb. ennyi. Nyafogós, óranézős, ezt nem lehet, azt nem lehet, többet törli az orrát és a száját, mint amennyit a munkájával foglalkozik. Abszolút kerülendő, amíg nem változtat a körülményein, hozzáállásán.
A jelenleg nem hírdetőkről nem írok, ha mégis visszatér valaki, akkor esetleg pótolom. Amit úgy általában el lehet mondani a lányokról, hogy az .r/érték arány több helyen felborult, néhányuknál akár visszajáró is lehetnék, ha kicsit visszavennének az elvárásaikból. Mielőtt valaki ezzel olt, nem csóri vagyok, hanem elveim vannak (amikkel persze nem kell egyetérteni).
Szép napot!
ui: Az alábbi hölgyekről, ha van valakinek értékelhető információja, megköszönném:
Ada 28
Ivett 28
Erika 19
ui2: Daniellát a másvilágon az orromra húzzák, mert sosem tudtam elérni, pedig fényképei alapján (a számomra) tökéletes nő. :)
:)))) Lehet. :) Sőt a kapucsengő megnyomása is lehetne extra. A kopogtatás is lehetne extra. Villany felkapcsolása meg fullextra. :)) Na jó nem adok ötleteket. De eszembe jutott egy jó hasonlat. Képzeljétek el hogy elmentek a piacra,megálltok egy dinnyés előtt és megkérdezed,hogy meglékeli-e neked a dinnyét. Azt mondja az árus,hogy igen. Tehát meglékeli és hajolsz oda hogy egy darabot levágj a lékből,hogy megkóstold. Erre megállít és azt mondja,hogy: Hékás a meglékelés az alap,de a lék megkóstolása,már extra. :)) Na kb valami ilyesmi ez a szitu is. És asszem ennél már az is jobb,ha azt mondaná,hogy ő nem lékel,mert akkor dönthetek,hogy vagy elviszem lékelés nélkül vagy elmegyek egy másik dinnyeárushoz. De az hogy plussz zseton a lékelés megkóstolásáért,az nem pálya. :) AZ EXTRA NEM PÁLYA. :)))
Tanker! Ezt az "extrát" el kellene felejteniük,úgy látom sokunkat zavar és nem a pénz miatt elsősorban,hanem mert lehúzás szaga van. Mondja meg mennyi a szolgáltatása és mi tartozik bele. Kész. Nem pedig amikor ott vagyok kezdi el sorolni,hogy plusz ennyi plusz annyi. Hangsúlyozom azt is,hogy hálistennek én azért ritkán szaladok bele ilyen szolgáltatóba. Továbbra is tartom,hogy azért a lányok nagy része itt Nyíregyházán normális,korrekt. Sajnos pályatévesztől mindig is lesznek. :)
Igen ezek az extrás dolgok elég bosszantóak. Nemrég én is megkaptam hogy ha rádobok egy kis p*nzt még a mellét is megfoghatom. Rögtön köszötnem el a csajtól és fordultam ki a házból! Utána még ki tudja azért is extrát számított volna fel hogy bedughatom neki a farkam???
Tomi! Képzeld volt egyszer még vagy 7-8 éve egy hölgy,aki leöltözött előttem pucérra és beleült,erre elkezdett lovagolni,én meg megfogtam a mellét és lovaglás közben bevágta,hogy hát a mellét nem szereti,ha fogdossák annyira,de plussz ***moderálva*** megoldható. :)))) Akkor még ki hülyegyerek voltam és azonnal nyúltam a tárcámhoz és átadtam neki. :)) Ma már leszállítanám a lóról. :)) Amúgy jó nagy melle volt,de plusz ***moderálva*** nem ért meg a megérintése. :) Amúgy,most hogy ezt írom és jobban belegondolok,ez tényleg már a nonszensz kategória volt. :))) Hálistennek azóta sem találkoztam ezzel az "extrával" :)))
Telesen egyetértek nekem is elegem van hogy már a legtöbb dolog extra egyes lányioknál,
pluszt f*zetek érte , és nincs *r érték arány, habár ezzel nem mondtam újat
Na igen ez is kérdés,hogy kinél lenne. :)))
Andris! nem rossz az ötlet,mint gesztus értékeljük is természetesen. :) De sztem azért itt a többség szeretné megőrizni az inkognitását. :)