Engem is érdekelne főlg h most normális képeket tett fel :)
Engem is érdekelne főlg h most normális képeket tett fel :)
Én jövő héten vagy Virág 21-et vagy Rebeka 19-et fogom meglátogatni. Hacsak valaki valami rossz tapasztalatot nem ír róluk. :)
Sziasztok Dóra 25-ről van valkinek infója?
Leírtam priviben :)
Kata 37-röl valakinek info? kószönöm
:)) Hát igen. :)
Tud valaki valamit Ivett ről?? Nem látom sehol a hírdetését. Esetleg a száma meg van valakinek??
Igen pénzkidobás mindkettő csak az egyikkel felbosszantod magad a másikkal meg levezeted az ideget :D
Gyakorlatilag? Lányokjobbaklettekvolna!
Hát elvileg nyernünk kellene,valamivel talán jobbak vagyunk még Nagy Laci nélkül is. :) Igen Bugajakab,tervezem is,hogy leállok,mert csak pénzkidobás és még fel is bosszantom magam feszt. :) Ez is pénzkidobás végülis,de ez legalább nem ideggel jár,hanem élvezettel. :))
hátha a norvégokat kiverjük, 1.55-öt ad rá
amúgy nem jó helyre b@szod a pénzed, itt is megvan az izgalom...:)
:)
Amúgy meg le kellene állni a sportfogadással,mert a hegesztés rovására megy. :))
Az elmúlt kb 2 hétben semmi nem jött be a tippmixeimen,úgyhogy most fizuig nem lesz vadászat. :) De a fórumot azért figyelgetem. :)
Nekem se jött be de volt már sajnos rosszabb élményem is és aktusom is. Ez nekem egy gyenge 3-as volt azzal meg főleg hogy még a franciát is csak gumiban vállalta. Sajna másik két választottam nem tudtam utólérni és úgy gondoltam ha már ott vagyok Nyíregyen teli tárral nem jövök haza. Azt bántam meg hogy nem a bevállt lányhoz mentem hanem próbáltam újjítani. De hát csak így szerez az ember új tapasztalatokat.
na, milyen jó, hogy tegnap csendben maradtam, mert úgy tűnik nem bántad meg. Pedig tegnap írni akartam, hogy nekem nem adta ki a cig szagú albi meg az hogy ilyen képek után egy hálóingben fogadott. Amúgy tényleg kedves meg minden.
Nekem ebből a tanulság az, hogy óvatosan kell fikázni, mert ízlések és pofonok, ugye...
Viki 43. Képeken ő van, alacsony kis tömzsi csaj de nem az a túl kövér. Hatamas cicik jó markolni valók. Lakás tiszta, rendes, egyedül fogad nincs lehúzás. *rai átlagosak. Extra nála a kebel és a popsiszex extrái vannak. Csókot nem vállal extráért se és a franciát is csak gumiban vállalja. Viszont abban elég jól csinálja és megvan a mélytorkos is. Aki elviseli ezt hogy csak gumiban az próbálja ki. Kedves aranyos türelmes nőci. Nagyon szeret beszélni ne hagyjátok tömjétek be a száját :) Nem egy fekvő fadarab hanem igencsak aktívan végzi a dolgát. Aki akar menni hozzá az péntekig tegye meg mert addig marad Nyíregyen. Remélem segíthettem. Hétvégén újabb vadászat lesz srácok. Majd meglátom kit választok ki :)
Timea 28-ról van valakinek infója? Köszönöm!!
Ma vagy holnap akarom meglátogatni. Ha vársz egy kicsit érkezik a beszámoló. Mindenesetre a telóban bejött a hangja és a hozzáállása :)
Sziasztok, tudnátok infót adni Viki 43rol? vélemény, élmény, stb. Azok a mellek megigéztek . Köszi előre is.