Igen kiváncsiságból beleolvastam és tényleg szórkoztató :) Hívjuk át Nyíregyre kicsit engedje itt ki a gőzt itt nálunk :P
Igen kiváncsiságból beleolvastam és tényleg szórkoztató :) Hívjuk át Nyíregyre kicsit engedje itt ki a gőzt itt nálunk :P
Megírom már Gyöngyszemnek a szombathelyi fórumra,hogy jöjjön ide. :))
Egyszer csak erre jár... :))
És Gyöngyszemet úgy látom Nikaaa is támadja. :) Amúgy szórakoztató. :))
Igen és sajna nem kellett menni Szombathelyre nekem se így nem volt rá lehetőségem hogy meglátogassam Gyöngyszemet :(
:))
Látom Szombathelyen megy a harc a fórumon. :)) Gyöngyszem és Joezef csatázik. :)) Hmm basszuskulcs nekem még mindig nagyon adja Gyöngyszem,azaz Rubint így képek alapján... :)) Egy igazi MILF. :)
Igen-igen. :) Hát anyám pnaszkodik már egy pár éve,hogy szaladnak az évek és rettentő gyorsan öregszik. Megmondom már neki regisztráljon ide,itt megáll az idő. :)))))
Ez is jó. :)) Nem értem ezeken a WC-ken nincs rajta az a kis hosszú zsinór vagy rajta van,csak még a funkciójára nem jöttek rá? :)) Hozzám ha ismerős vagy vendég jön,még egy kis Domestossal ki is tisztítom. :)
Igen most látom én is. Ja és Kira és Csini is jó pár éve 19 évesek :))
Talán ha jól emlékszem nyáron volt egy lánynl olyan élményem hogy a wc nem volt lehúzva de ott hála isten "csak" pisi volt. A családnak gyorsan kellett lépnie a szobából mikor megérkeztem ahogy láttam :) Nyugi ez a lány már nem hirdet. :)
Jah és még két apró szösszenet: Úgy látom Izabella nemrégiben járt az anyakönyvi hivatalban és Zsófi lett belőle. :)) Valamint irigylem Margót,mert már vagy 3 éve 29 éves. :))
Hát ezen a Nórison hatalmasat röhögtem. :)) Óriási sztori,de a megfogalmazás is tetszik: "nagy barna maci" :)) Amúgy nem semmi,hogy mik vannak,hálistennek iylen "élményem" még nem volt,hogy a szar ott figyelt volna a budiban. :))) Kitsi neked? Bugajakab? :))) Amúgy Nóriról már többször olvastam itt,hogy pályatévesztő,úgyértem nagyon unott.
Sziasztok!
Nem írtam még ide, most megteszem.
*** moderálva ***
Nóri: Vékony csaj, elég unott, de akinek bejönnek a tini lányok annak ajánlom. Egy gondom volt vele, megérkeztem, kértem törölközőt, a WC egggyütt van a fürdővel, és az ülőke nem volt lehajtva, a nagy barna maci meg ott figyelt benne:-)
Perla nem hírdet mostanában, pedig ő is a jobbik fajtából való, hatalmas cickók, /nem igazi:-)/, és igényes a csaj, én simán kiny..am, pedig ritkán szoktam.
Gitta: Felejtős
Léna: Régen voltam nála, nekem bejött, *l*p *ron simán popsiba du---tam. Szolis csaj, szilikon cicikkel:-)
Millát nézegetem régen, de elég nehezen váltok:-) Vélemény róla? Jöhet privibe is..
No problem :)
észre se vettem, bocsi
Van egy Dóri 25 is. Mondjuk ő rá én is kiváncsi lennék.
Liza 21 leányzót próbálta már vki? Csak házhoz jön állítólag.
Ő egy másik lány Dóra (25) néven, de azért köszi az infót.
ha Dóri (24)-re gondoltál, akkor igen. Az időn túli félidőről elnevezett közösségi szórakozóhely környékén rendel, teltkarcsú lány, tök kedves és nincs lehúzás, árak normálisak, de mielőtt beengednek, lecsekkolnak. Még valamiben segíthetek? :)