Dóri 24ről: Tegnap látogattam meg, testre nem rossz, de az ágyban nagyon gyenge volt, mégegyszer biztos nem megyek hozzá, felesleges .... kidobás volt!
Dóri 24ről: Tegnap látogattam meg, testre nem rossz, de az ágyban nagyon gyenge volt, mégegyszer biztos nem megyek hozzá, felesleges .... kidobás volt!
Kire gondolsz? Írj róla bővebben!
Üdv!
Lera32 nevü puncirol vmi info?
Sziasztok!
Kiráról (19), vagy Kingáról (23) valaki tud nekem felvilágosítást adni?
Köszi!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok nemzö társaim érdeklödnék nemrégiben volt itt egy lány hirdetve Nyiregyházán Beácska18 nem e tud valaki rola mert már nincsen fent sajnos a telefonszámát elvesztettem és nem érem el sajnos pedig igazi bombázó volt hatalmas mellekel áldotta meg a jóisten 2percenként élvezett istenem ilyet az életembe nemláttam sorozatos orgazmusával a menybe repitett egy nap kétszer mentem vissza hozzá ha bárki tudná a telefonszámát kérem nemzö társaimat szoljon vagy adja meg ha egy mod van rá elöre is köszönöm Tibor.
muffvadasz ralattal a lenyegre ,ki is modiztattak egybol!
senkiben nem kelt ketsegeket ezek a ujbol es ujbol megjeleno friss regisztracios ,1-2 hozzaszolasos ,hasonlo stilusu , csak kamilla f.t.tos beszamolok ? soha nem irnak mas lanyrol ! debi, mikepercs,hajduszob,gyula,nyiregyhaza ,viki ,kamilla,jazmin,nicol. hany regisztraciotok van es lesz meg?
Sziasztok!
Sok helyen hírdet egy Nyb-i nem fiatal nő, tudtok róla vmit?
ez a kamilla lány egyszerüen szenzácios , nekem mar többször is volt vele dolgom mindenkinek ajanlanám garantált mly torok és brutállis a z ágyban!! eszmletlen volt!
van egy nagyon gyönyörü lany aki tnyleg garantál myltorkos többször is volt velem dolgom és midenkinke ajanlanám érdekbe!
Én tegnap jártam Kamillánál ,ez a nő eszméletlenül jól ért a dolgához,egyszerűen fantasztikus és minden élvezetes volt,amit nyújtott.A franciája profi,és ahogy a testét használja,az is kifejezetten nagyon jó.Érdemes meglátogatni,nagyon jó vele minden!
Sziasztok! Még kezdő vagyok ezen a téren, szeretnék megtudni pár dolgot a következő hölgyekről: Viola24, Szimike21, Korina26, Kinga23. Köszi
Sziasztok Fanni19 és Petra 24 ről van valami infótok ? Zsanihoz jártam egy párszor meg még régebben a kerékvárhoz egy lányzóhoz de őt már nem találom és szeretnék ujat is kipróbálni Petra telefonon nagyon szinpi bár az *rai :(
Sziasztok!Linaa-nál(a két aa betüsnél) volt már valaki?
Gitta, Szandy és Mollika egy lehuzós hármas egy helyen rendelnek, egy kis faszverés, unott fej és már mehetel is letelt az idő Nulla szolgáltatás .Mollika sajna kancsi
Ja és van egy c....gu barátja Szandynak egy hájaskalács valószínü ő a menedzser
Kerülendő hármas Örökösön rendelnek
Akkor neked szerencséd volt :) Nekem meg nem :))
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok !! Felszeretném hívni a figyelmeteket arra a lányra aki itt Nyíregyházán Mira néven dolgozik!!!!
Meglátogattam a multkor lakásán ahol brátnőjével dolgozik,és a hírdetésében szereplő képen nem ő van,mert ő egy fekete hajú lány és a teste nem is hasonlít !!!!!
Egy Szabrina néven dolgozó lány aki az ószőlő utcán dolgozik ugyanazzal a képpel dolgozik,legalábbis hasonló!!!!
Mikor elmentem a szabrinához akkor láttam,hogy a teste megeggyezik a Mira hírdetésében szereplő képen!!
Mikor megkérdeztem a Sazabrinát,hogy miért dolgozik egy másik lány a te képeidre csak annyit mondott nem tudja!!
Szerintem valami turpisság van a dologban!!!
Barátaim figyeljétek meg a hírdetések képeit!!!!
Írtátok, hogy Kamillát nem éritek el!!? Hát nekem speciel vissza írt, amikor elősször akartam menni hozzá!! Tehát.... :) Na de, hogy valami újat is mondjak! Múltkor, csak egy franciára mentem hozzá, ami mint írtam is eszméletlen!!!!!! De gondoltam kipróbálom a többit is. Egy teljes szolgáltatást, élményt kaptam!!!! Mindenkinek ajánlani tudom csak!!!!
Sziasztok!
Perla számát valaki adja már meg. Sajna nem mentettem el. Előre is köszönöm.
Sziasztok!!
Érdeklődnék a ***moderálva***hírdető istván utcai duci csajról!!
Valakinek van tapsztalata vele??