Sziasztok!
3 lánynál voltam eddig az oldalról Kriszta, Heléna, és Linda. Csak ajánlani tudom őket, nagyon megbízhatóak, és egyáltalán nincs lehúzás.
Kriszta (26) : Nála még nyáron jártam, város széli kecóban egyedül fogad, lakás tiszta fürdőszoba nagyon jól felszerelt, autósoknak garázs is van, én is onnan mentem be. Hangja vidám és érzéki volt a telóba is. Igaz amit írtak róla a franciája tényleg eszméletlen, kedves és bőbeszédű belevaló csaj, összebújós tipus. Nagyon jó *rakkal dolgozik.
Heléna (27) : Vagy 1 hónapja jártam nála, nagyon csinos lány,popsi formás, a mellei kicsik de nagyon formásak és feszesek, a képeken törékenyebbnek tűnik mint valójában, lehet neki lökni rendesen, igazi ütemes csaj, franciája monoton de nagyon kellemes középszerű ütemben csinálja, ahogy a lovaglást is, és hátulról is ebben az ütemben folytattuk, puncija nagyon kívánatos, érdemes belekóstólni. *rai magasabbak, sajnos ahogy hívogattam a többi lányt, már lassan tényleg átlagosak. Barátnőjével dolgozik , de diszkrétek és nem is találkoztam vele.
Linda (24) : Nála ma jártam és fantasztikus volt. Mindig alaposan megválogatom kihez megyek, a másik két lányról szinte csak jókat írtak, Linda kapott hideget-meleget, meg a környék is ahol lakik (az állomáshoz közel), meg mások is voltak Linda néven lehet össze is keverték őket, de többségében róla is jókat írtak. Most szeretném eloszlatni rossz híreket, és alátámasztani a jókat. Igaz hogy nem tudtam elérni a megbeszélt időpontban, de küldött egy sms-t hogy elfoglalt és adott egy másik időpontot, amit örülök hogy elfogattam és nem mentem másik lányhoz. Lindának is fantasztikus teste van, muszály volt végigcsókolgatnom, a popsija nagyon szép formás, nekem a lába is nagyon tetszett nagyon jól ál neki az a tetkó :) A mellei picik, de olyan igazi jó picicici hegyes, nyalogatni való mellbimbókkal. Aztán kényeztettem egy kicsit amit úgy tűnt élvezett is, a franciája csodás, azt engedtem is hogy végigcsinálja. A második menetnél sajnos aktust nem bírtam sokáig. Szünetben nagyon sokat beszélgettünk és érdemes is vele, nagyon értelmes lány és mindamellett hogy csinos nagyon kellemes és erős, határozott kisugárzása van ami nekem nagyon bejött, és egyébként a határozott nőiessége a telóba is érződik a hangján, szóval igaz amit írt tényleg nem nézi az időt, már majdnem én kezdtem kellemetlenül érezni magam hogy milyen sokat beszélünk, meghogy biztos feltartom, még az ajtóban felöltözve is beszéltgettünk kifele menet. Ja és a környék olyan amilyen, azt se tudom más is rendel-e pillanatnyilag abban az utcában, de az ő lakása nagyon szép és tiszta és nála se fogsz találkozni senki mással. Ja és egészen jó *rai vannak.
Még Virághoz és Daniellához szeretnék eljutni valamikor, bár Daniella eddig soha nem volt elérhető, mégcsak ki se csöng. Ennek a 3 lánynak pedig sok-sok puszi. :)