Bugajakab! A tornatermi foci sem rossz ötlet ezek után,mondjuk akár ott Szombathelyen. :)) Csak kapus nem szeret lenni általában senki. Jaa nem baj,majd beáll a mi kis Milf-ünk védeni. :)))
Bugajakab! A tornatermi foci sem rossz ötlet ezek után,mondjuk akár ott Szombathelyen. :)) Csak kapus nem szeret lenni általában senki. Jaa nem baj,majd beáll a mi kis Milf-ünk védeni. :)))
Nah kisbusz akkor már lesz. :)) Lassan összeáll a túra. :))
No csak összevakartam magam, íme az idei év (nem túl bőséges) tapasztalata:
Milla (31): Első bátortalan próbálkozás. Bejelentkezés után kb fél órával fogadott, akkor még Pláza környékén, tudtommal ez azóta sem változott. Kéró ötös, mivel általában közvetlenül előtte intézem a tusolást, ilyen jellengű infoim nincsenek. Többen vannak, ha épp lehetőség van rá, szívesen bemutatja a lakótársat is. A logisztikára nagyon kényesen ügyel, kifelé/befelé menet egyaránt. A képeken ő van, a szilikon cicik nagyon szépek. A masszázs nagyon jól esett, egy kicsit lehetett volna erősebb, de mivel épp eléggé meg voltam szeppenve, nem szóltam, néma gyereknek meg ugye.. Kézi levezetés nekem tökéletes, egyéb opciókról nem szólt. Masszázs alatt laza melegítős öltözet, a végjáték során már csak egy tanga maradt. Baromi jól eldumáltunk, kb a legjobb hangulatú társalgás volt a 'pályafutásom' során. Az ajándék talán nüánsznyit több, mint az itteni átlag, bár még nem is biztos hogy tudom, hogy mi az itteni átlag.
Pandi (33): Sóstóhegy eldugott sora, egy órás masszázs + kézi levezetés. A képei nagyon kívánatosak, valószínűleg ő van rajta. Ám mivel a műsor alatt nem volt hajlandó megszabadulni a pulcsi-melegítő kombótól, ebből nem sokat láttam. A masszázs során éreztem a profizmust, ám a levezetés hangulata csapnivaló volt, ott kb a minnél gyorsabban vége és szevasz fíling volt. Őt már évek óta követem, (szigorúan szerintem) egyszerűen kiégett. Ha kizárólag masszázsra fókuszálna, és a Kim féle 'nem érintek nemi szervet' jellegű szolgáltatás lenne előtérben, akkor akár vissza is járnék hozzá. Így viszont borsosnak érzem.
Egy pesti kaland: Ez némileg offtopic, csak érdekességképpen, név nélkül: Felzavarodtam Pestre, mondom, bevállalok a masszázsnál valami komolyabbat is: Na sikerült belenyúlnom a majdnem 400 (*** moderálva ***) hirdetőből egy olyanba, aki nemhogy földink, de még szegről-végről ismerjük is egymást.
Fanni (19): Vele is gyors egyeztetés, fél óra múlva a helyszínen. Na innentől kezdve úgy éreztem magam, mint James Bond, kvázi sarokról-sarokra navigált telefonon keresztül. Szerintem lehetett némi facecontrol is. Írtál korábban, hogy milyen érdekes, hogy érkezéskor épp egy társaság jött szembe a lépcsőházból, távozáskor meg vissza. Na ez itt is megvolt, szerintem csak simán leküldi a lakótársakat kutyát sétáltatni vagy ilyesmi. Amúgy sztk közelében van, nem túl igényes kéró, bár a célnak megfelel. A képei elég megosztóak, szerintem ő van rajtuk, amit azért is gondolok, mert ilyen marha jó testtel, mint neki van élőben elég komoly marketing fail lenne, ha nem ő reklámozna. Egy nagyon szép, fiatal, roma lány amúgy. A masszázs közepes, bár nem szakszerű. Kézi heppiend alap, extrák közt francia, és mintha csókot is emlegetett volna, ehhez képest helyszínen már csók nem, ám az aktust forszírozta. Szóval véltem felfedezni némi következetlenséget.
A franciát senkinek sem javaslom, nem láttam még senkit úgy undorodni testnedvektől, mint őt, többet használta Szilviát, mint a száját. Ráadásul percenként kérdezi, hogy mehet-e még, ami szintén nem egy motiváló élmény. A kézimunka is inkább monoton rángatás. Mondjuk a hangulat ettől függetlenül nem volt rossz, nem egy géniusz, de nem is buta. Ha valaki kicsit kikupálná, és megtanulná, hogy mi kell egy pasinak, valamint nem vállalna olyat, amit nem szeret, egy kincs lehetne, alakja, szépsége megvan hozzá.
Dóri (24): Józsaváros, átlagos panel, hárman vannak, logisztikai problémával nem találkoztam. Egy széparcú, nem túl vékony hölgy, de ez nyilván a fényképeken is látszik. A masszázs nagyon jó, bár itt is érezni, hogy nem képzett. Mehet francia és kézi levezetés (talán még aktus is van), nagyon odaadó, és látszik, hogy mindenben a kedvedet keresi. Sajnos én inkább a vékonyabb hölgyeket szeretem, csak ezért nem fogok visszamenni, de a hozzállása nálam ötös.
*** moderálva ***
Sziasztok!
Fanni (19)
Zsany (25)
Csilla (25)
Róluk szívesen olvasnék beszámolókat! :) Nagyon nagyon régen tervezem már, hogy meglátogassam őket, Főlleg Zsany-t! :)
Előre is köszi!
Üdv
Sziasztok!
Fanni (19) masszázsát még nem próbálta senki?
Ha igen kérem írjon privátban.
Köszi: Thomika
Bezzeg ha megkérdem, hogy XY (életkor) milyen, mindenki mélyen hallgat, a szombathelyi helytörténeti kiállítással és edénybemutatóval egybekötött Gang-bang party mindenkit érdekel...:)
Mi lesz legközelebb? Összejövünk focizni valami tornateremben? :)
Esetleg kisbuszt tudok keríteni :)
Sziasztok!
Hétvégére ( szombatra ) keresek Nyíregyházára, legénybúcsúba két lányt, akik táncolnak és ha van azon felül igény másra is hajlandóak. ( lehet, hogy a táncon kívül más nem lesz, mert addigra a csapat már "állóképtelen" lesz. )
Kérem, ha van jelentkező, akkor privátban írjon!
Köszi: Thomika
együtt
Úgy látom Mollykával eggyütt van Gitta 20.
szyasztok.detty 40 ről tud valaki valami infót?
Sziasztok srácok!
Gitta 20-hoz tényleg ne merjek elmenni? :O Pedig eléggé vonzó tekintete van.
Kit ajánlanátok akinek (viszonylag) szép arca van és semmi rizikó, vagyis megbízható?
Masszázs esetleg?
NFVSZ?
Köszönöm!
:)))
Jah amúgy van köztetek buszsofőr? :))))
Kedves Gyöngyszem! Hogy érted,hogy kis időre nem érdemes már eljönnöd? Én úgy tudom a rubint időtálló ásványkincs. :) És a képek is ezt bizonyítják! :) Hát srácok,ha Gyöngyszem nem tud eljönni hozzánk,akkor két lehetőség van: Az egyik,hogy a képeiben gyönyörködünk,amíg le nem veszi. :) A másik lehetőség pedig,hogy mi megyünk hozzá. :) Így az elmúlt pár nap hozzászólásait olvasgatva azt hiszem szükség lesz egy kisbuszra. :) Elmegyünk vagy 6-an kisbusszal és rendezünk egy hatalmas Gang Bang Party-t. :) 6 pasi egy nő... :))) Ilyet még szerintem a mi gyönyörűséges MILF-ünk sem próbált soha. Vagy igen? :))
Sziasztok!
Nagyon kedvesek vagytok és igazán jólesik! Úgy gondolom, hogy erre a kis időre már nem érdemes változtatnom. :)
Micsoda népmegmozdulás lett itt körülötted Gyöngyszem. :) Itt is látszik,hogy a szabolcsiak vendégszeretők. :)) Egy szó mint száz: Várunk. :)
támogatom az ötletet :)
Kedves Gyöngyszem, szerintem is át kellene nézned Nyíregyházára :) Vagy ha nem nekem kell néznem valamit amit el kellene intéznem Szombathelyen :)
Igen csak ez lehet, Én konkrétan kettő személyre gondoltam akik ezt csinálják,állandóan ezt játszák,már idegesítő. Neked gyöngyszem,képeid alapján biztos lenne kapásod... nem kellne váltogatni!