Nyíregyháza, Szöszi , = Tiszanagyfalu , ***moderálva***
Kamu a nő , fiatalnak titulálja magát hogy jobban kapható lehessen de negyvenen felül van , agyon szolizott dekoratív hölgy aki tudja már a dolgát hisz nem ma kezdte , nagyon válogatós ha valaki nem tetszik neki az ajtónál vissza fordítja aztán mehet a picsába , nem számít hogy az illető kb 80 km messzisségből ment hozzá, azt gondolom az ilyet is figyelembe kellene vennie hogy valaki ennyit utazik pont miatta , én azt gondolom hogy ő ezt vállalta hogy szinte bárkivel , mert ha nem így lenne akkor nem ezt a m*nkát csinálná! Tapasztalatból beszélek sajnos , többet biztos nem megyek hozzá , nem akarom magam fényezni! - egy átlagos autófényező , ápolt , inteligens , igényes férfi vagyok , kapcsolatban élek de páromtól nem kapok meg mindent , így gondoltam máshoz fordulok és ilyen formában csak -csak megoldható lesz , de azért mert szimpla átlagos ember vagyok aki nem orvos , vagy jogász , vagy nem m*ll*omos azt már nem lehet ilyen sz*lg*lt*t*sokkal ellátni !? Felháborítónak tartom ! Az én ***moderálva*** is olyan mint másé!