Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok a hírdető hölgyeknek, fórumozó társaimnak, az oldal szerkesztőinek :) most két nap fókuszáljunk a családra, hogy aztán újra induljon a "tiltott gyümölcs " megízlelése :D
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok a hírdető hölgyeknek, fórumozó társaimnak, az oldal szerkesztőinek :) most két nap fókuszáljunk a családra, hogy aztán újra induljon a "tiltott gyümölcs " megízlelése :D
Merry Christmas! :)
Boldog Karácsonyt fiúk,lányok!🌲🌲🌲
Neked is
Sziasztok!
Sajnos negatív tapasztalat: Vivien (22). Képek elég retusáltak, legalábbis élőben közel nincs olyan igényes smink, fehérnemú, stb... mint a képeken. Sztem nem magyar teljesen... Telefonban totál mást mondott, mint ami élőben kiderült, pl nincs alap nfvsz. (saját bevallása szerint nem is vele beszéltem, hanem a "barátnöjével"...)
Nyafog, ha hozzáérek a cicikhez, nehezére esne máshonnan közelíteni, telójáról közben nyomatni akarta a "zsukerzenét", folyamatosan csörög a teló, fel is veszi, és csodálkozik, ha elmegy a kedvem az egésztől... Ja, de mikor még én akarok korrekt lenni vele, és dobni 2-3 rózsát, vagy bármennyit a semmiért, még elkezd fenyegetőzni.
Hát ez a "szakma" alja! Erősen NEM AJÁNLOTT! Veszélyes!
Próbáltam már pár lányt, volt negatív tapasztalat is pár, de ez a legalja!
Köszönjük az infót, Vivien 22-röl akkor ez is bukta :P
Sajnos hasonló véleményt tudok mondani a Barbika nevű versenyzőről is, mint makktársam a Vivienről, úgy látszik mostanában elkerülik városunkat a jó szolgáltatók
Ha nem az "y"-os Barbyka-ról beszélsz, hanem a sima Barbikáról, akinek tegnap még fent volt a hirdetése, de ma már nem látom, akkor el is hiszem, mert szerintem ő volt a Vivien-nek a "lakótársa", aki a végén benyitott kéretlenül a szobába, tovább fokozva a negatív élményt... Biztos egymás mellett "szocializálódtak"... Szőke, vékony, fekete fehérneműs képei voltak fent.
Ha a most is fent lévő Barbyka (25)-ről beszélsz, azt nem tudom, de róla meg köszi az infót. Tényleg kevés a normális jelenlegi hirdető Nyíregyen. A normálisabbja úgy látszik ilyenkor nem dolgozik ünnepek alatt, tisztelet a kivételnek!
És hogy pozitív véleményt is írjak, a jelenleg hirdetők közül Zsuzsa (37) nagyon kedves, odaadó, bf, kényeztető, és érti a dolgát. Korát meghazudtolóan csinos, vékony, de mégis formás, de ez a képekről ki is derül, de élőben még jobb. Csak ajánlani tudom! (aki nem csak a fiatalabb korosztályt szereti :) )
Mostanra nagyon szegényessé vált ez a felhozatal.....irány Debrecen !!!!!
Pedig szívesen megkóstoltam volna. Azért kíváncsi lennék ha "házhoz" hívnánk ahol nincs ott a testőrség a másik szobába, mennyire lenne nyafogós. Ha nyiregyi lennék, már csak próba képpen is kipróbálnám vele. És még amit nem próbáltam de tényleg kikellene, az utólag f*zetést.
Holnap jön Beatrix 21 ről a beszámoló. 2 hónapos eset és most fenn sincs az oldalon, hagytam kicsit érni.
Szandi (27)
Már írtam egyszer róla de akkor sajnos nem fogadták el a beszámolóm és mivel ismét a városban van gondoltam leírom az akkori tapasztalataim hátha most segíthetek más ne essen az én hibámba.
Legkevésbé sem ajánlott, 10 perc után már állította hogy letelt a fél óra, mást se nézett csak az időt, a telefon csörög, végig unottan csinálja. Összegezve: csak az menjen hozzá akinek van kidobandó p*nze.
Srácok! Át kell menni Debrecenbe! Olyan szolgáltatást kaptok amit itt senkitől, ráadásúl alacsonyabb *ron! Ha valakit érdekel szívesen mondok pár tuti csajt.
szia! kíváncsian hallgatlak :) mondj pár tuti csajt
Szerintem itt az oldalon mindekit érdekel néhány "tuti" csaj!
Akikhez én járok: Nily 20, Ninettke 30, Alexa 29, Eszter 29, Kitty 25, Gréti 38, Luca 42.
Boldog és fehérjében gazdag ujévet, az itt hirdető hölgyeknek! :)
B.U.É.K mindenkinek!
Köszi az infót, mindenki nevében! Ha sorrendet kellene felállítanod az mi lenne?
Egyszer meglátogattam Réka masszázs 25-t. Többet nem fogom az biztos. Azt mondta maszirozni szeret, a happy finisht meg mi férfiak igényeljük. Ugy verte hogy a telefont berakta a labam közé és azon nézte mennyi az idő. Közbe mondta: még van 5 perced, el fogsz tudni menni. Gyerekek az az unott fej.
Más: van nekünk Nyíregyházán egy Bettink aki nemrég 23 volt, de már 24 és az íróasztalon pózol. Nagyon tutinak néz ki. Valaki próbálta már? Gyanúsan nincs róla infó. Valaki megirhatná hogy mit tapasztalt. Köszönöm előre is.
Szerintem a Dorina 35 elég jól beszéli a franciát(lehet hogy még élvezi is)és megbizható szolgáltató megfelelő hozzáállással. Mindenképpen megéri rápróbálni, megnézni élőben is.
A Lola 36 -tal is jó élményem van, őt is érdemes meglátogatni, de a 180centi nem csak poénból van az adatlapján.
Barbyka 25: felejtos,de nagyon-nagyon! Azon kivul, hogy aranyos a termeszete, mas jot nem tudok mondani rola! Autos kaland, rangatos blowjob, hianyosfogsor... Kell ennel tobb?! :O