Ez a Milla több nőt f*ttat mint egy strici. De csak a vén banyákat
Ez a Milla több nőt f*ttat mint egy strici. De csak a vén banyákat
Like !
Szia. Kata 37 engem is érdekelne. Holnap úgya is Nyíregyházára megyek. Mit lehet róla tudni?? Szex milyen vele?? Köszi.
Szöszi 38-ról tud valaki valamit? Ha ennyi kedvelője van akkor csak kellene tudnunk valami infót.
Egy két pasas milyen sötét ebben a témában istenem. Lovagoltok rajta bacik e a vagy nem a sokat emlegetett művésznő. Jó ***moderálva*** persze. Még abban a körben és időben nevelte ki a szaakma amikor az inkorrekt ***moderálva*** tanították lányaikat a ***moderálva***. A mai napig él ez a szellem a hírdetők 80% ánál. A n*gr*k ugyan ugy dolgoznak csak próbálnak reformálódni beolvandni. Balekok mindíg vannak és lesznek.
Itt moderálják a ***moderálva*** szót? Besz*rás :)
Erre jó megoldás, hogy csak annyi, vagy minimálisan több ***moderálva*** van nálad, mint amennyibe a szolgáltatás kerül. Én általában a kocsiban hagyom a tárcám, igazolványokkal, mindennel. Két fővárosi rossz tapasztalat megtanított erre.
Nem utólagosan akartam okoskodni, csak leírtam én hogy szoktam, hátha valakinek hasznos.
Szia!
Köszi az infókat! A levezetésről mondanál még egy-két szót?
Kézi, lingam, *rális, mellszex, csúszka? Ruhában vagy ruha nélkül masszíroz? Kölcsönös simogatásra hogyan reagál, egyáltalán megengedett?
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. :D Leírni hosszú í ! ....és írásjel a mondat végén. ;)
Legalább tanuld meg leirni a folyik szót
Ezek a beszámolók igazán hasznosak! Nem az hogy azon filozofálunk hgy vállal szexet vagy sem! Azt majd a hirdető elmondja az érdeklődőnek.
Hát akkor hajrá! nem teljesen mindegy hogy vállal vagy sem?
Öröm számomra,hogy ezt gondolod!!!
Köszönöm a választ. Sajnálom,pedig bíztos,hogy jól eltudnánk beszélgetni..
Neked is Szép reggelt! Mivel nincs hírdetésem fent ,így sajnos nem tudunk.
Szia. Jó reggelt. Hogy tudok veled Privátban beszélni..??
Na ez fedi igazán a valóságot..
Sziasztok!
Tegnap voltam Kata 37 -nél. Mivel minden félét olvastam róla kiváncsi voltam milyen lehet valójában. A parkolás nem gond, igaz fizetős. A lakás tiszta, rendezett, e fördőben többfajta tusfürdő található. A képeken Ő van. Igaz nem 20 éves, de nincs vele semmi gond. Nem túl régóta masszíroz, mindannek ellenére jól végzi a dolgát. Én még vissza fogk menni hozzá.
Soha nem sztároltam magam. Ellentétben azzal akinek orra a fellegekben jár,elszaladt vele a ló és kénytelen más lányokból .lni ,mert neki már minden p.nz kevés.Pontosan nála müködik az ,hogy "p.nzért mindent".Egyébként te olyan sok beszámolót írtál már....
, csak egy nőről beszélsz állandóan.
A tévhitek eloszlatása végett Milla a masszázson kívül sz.xszet is vállal, de akkor az @rai a csillagos egekben járnak. Úgy hogy csak az menjen hozzá aki el van engedve ZSé-vel rendesen :))