De hová tünt a kedves Szofi24 ? Tud Róla valaki ?
De hová tünt a kedves Szofi24 ? Tud Róla valaki ?
Helló! És merre +16 km, elmondod? Köszi!
Úgy látom Amina nevet váltott.
Sziasztok!
Barbi 27 a fényképei alapján nagyon emlékeztet a mindenhol hírető "Barbi házhoz" lányra - lehet. hogy ő volna?
Esetleg vanvalaki aki hivta házhoz Barbit? Ha igen milyen tapasztalatai vannak?
Ha minden jól megy a napokban meglátogatom Alisiát, az élménykeről beszámolok.
Üdv.
Én meglátogattam még az év elején mikor kezdte az ipart, de akkor még elég gyenge volt a szolgáltatás. Bevallom bennem is van egy kis kiváncsiság lehet újra megnézem majd ; )
Angelin soha nem jon Nyiregyhazara?
... azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy mostanság több retus fotós csaj volt nálunk, akinél első ránézésre mindenki azt mondta, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Kimberly, vagy Kleo is ilyen, - utóbbi sajnos nem járt a városban mostanában, de más városokban mindig ott a hírdetése. Szóval szerintem nem kellene leírni azért egy szolgáltatót, mert retusált képei vannak, és azt sem kellene sugallni, hogy aki retus képekkel hírdet, azzal vigyázni kell, mert mindegyikkel probléma van.
Üdv és derűs napokat
Jelen pillanatban még a vízcsapból is Kimberly folyik ! :) privibe is szinte csak azt írják, " voltál nála? Menj el hozzá jó a csaj ", vagy " ki ne hagyd " és ez nem véletlen ha dicséri mindenki ! Mint ahogy az sem meglepő ha pár nap távollét után visszatér Nyíregyre, gondolom most egymás kezébe adják a vendégek a kilincset :) a lényeg, itt a példa ha egy hírdető korrekt jó szolgáltatást nyújt, akkor a vendégek nem hagyják unatkozni, és ezzel jól jár a hírdető és mi vendégek is ! :)
Szerintem nem okozhatna neked gondot h te gyere el hozzam mátészalkára...
Nem érzem magam flegmának. De aki beszologat . (mivel vannak ilyenek). Nem hagyom magam. Attol h eztet csinalom . nem leszek becsicskulva. :) ami a szivemen az a számom. :)
Nem tudom.. Nekem nincs panaszom itt szalkán. :)
Örülök h ilyen jónak találsz... :)
. . . ha ennyire tudod, hogy az említettek milyenek, akkor kár, hogy nem osztottad meg még a tapsztalatokat itt is a fórumban . . . :(
Szalkai suzukival. :) Elég jó. Jöhetne közelebb is.
Én nem gondoltam egyre sem, te írtad :) Előzményekre ha rámész, akkor ott láthatod, hogy kiket írtál :)
Tisztelt látogatók!
Kérjük a cseverészést a Csevegés topicban folytassák
Sziasztok. Dori 40-nel jart mar valaki? Mennyire valosak a kepek? *** moderálva *** Melyik kornyeken lehet megtalalni? Koszi
Zsolooka volt, kicsit olvass visszább a fórumba ! :)
Bellácska 20 van valakinek valami infója?
Elöre is köszönöm.
Én már jártam nála többször is, minden egyes alkalommal nagyon jól éreztem magam. Nyugodtan hívd fel! Korrektűl tájékoztat téged, és amit megbeszéltek azt is kapod, ha normálisan viselkedsz. Nincs lehúzás, én csak ajánlani tudom.