2-3ra és negyedikre is ha én nm írok be róla akkor senki segítssük már egymást csá.
2-3ra és negyedikre is ha én nm írok be róla akkor senki segítssük már egymást csá.
Írtunk már egy páran róla beszámolót és ha jól emlékszem csak pozitív vélemények voltak róla.
írtak már sokan róla, köztük én is. keress rá, de amúgy mehetsz nyugodtan
BJ
Sziasztok.
Anett 33 rol szeretnek infot.
Üdv!
Korábban én is írtam Lénáról, keress rá ha gondolod.
Ellenben ha lusta vagy: nagyszerű szolgáltató, érdemes felkeresni!
Noémi 23-ról valami infó esetleg? Vagy hülyeség már ilyeneket kérdezni? :)
Szia!
Léna megbizható, a kórháztól nem messze rendel.
Üdv!Dóra25, Danielláról, Lénáról szeretnék érdeklődni! Köszönöm
Üdv Mindenkinek. Pont jó emberről szól a vita,Beatrix én is kinéztem magamnak,és szeretném meglátogatni a jövőhéten,ő az egyik kiszemelt. Esetleg tudna valaki megbizható infot adni róla??? A képei alapján,kis fomás leányzonak tünik,kicsi mell,de annál formásabb popsi. Jöhet privibe is, de legalább olyan írjon aki volt is nála. A másik leányzó ő Zsany 25 nagyon jók ezek az új képek,nem gondoltam volna ,hogy a leányzó ilyen kis formás legyen, ott kerek a hol kell. Volt már nála valaki?? Mit lehet róla rudni?? Köszönöm.
Szia!
Szerintem több infót osztottam meg a fórum olvasókkal az előző hozzászólásomban mint Te eddig.
Visszaolvastam mennyi ifót adtál eddig, hát nem sokat szinte semmit ezért nem értem miért háborodsz fel!
Nem fogok vitázni veled itt és később sem, mert nincs rá időm!
Igazad van, mindkettő ugyanaz, de a nem megbízhatóval nem értek egyet. Én találkoztam már vele, amolyan átlagos lány, nem nagyon okos, nem kicsit buta. Viszont amiket hallottam róla, elvégzi a feladatát - többnyire jól. Az egy más kérdés, hogy úgy általában egy rakás szerencsétlenség, összevissza költözik, miközben engedi be a vendéget, elnyomja a cigarettát. Szóval ha lenne egy kis esze, az ő más jellegű kvalitásaival egy topszolgáltató lehetne itt.
Sziasztok!
Nemrégen jártam a Beatrixnél (19), aki egy és úgyanaz a személy mint Rebi 19. Képek alapján látható egy anyajegy a jobb lapockájánján hasonlítsátok össze! A stadion környékén rendel. VIGYÁZZATOK VELE NEM MEGBIZHATÓ!!!! Bővebb infó privátban és csak régi motorosoknak, az újoncok érjék be ennyivel!
Szevasztok Anett felől érdeklődnék aki tud valami informacioval szolgalni kérem jelezzen! :D
Csao Kitsi! Igen már nekem is megvan. :)
A 13 kerületben dolgozik és ha jól látom 13-23-ig :)
Szia! Figyi én csak a régi számát tudom,de azt nem használja. Azt tudom,hogy Pesten van,de konkrét címet nem tudok. Biztosan hirdet valahol,mert ennek a "szakmának" ez az alapja. :) De hogy hol,az jó kérdés. Reméljük,hogy előbb-utóbb feltűnik újra itt a hirdetése,ennyit tudok "tanácsolni". :) Vagy esetleg még annyit,hogy ha már Pesten vagy és esetleg nem találod meg Ginát,akkor azért ott van pár jó csajszi,legalábbis külsőleg abszolút. De amúgy mindig,minden ilyen oldalon a fórumot,beszámolókat kell figyelni és abból lejön,hogy ki unott pályatévesztő fadarab és ki az igazi kincs. ;)
Igen megelőztelek. :) Úgy látom hasonlóképpen látjuk. :)
Szia wjdks!
Gina-t hogy tudom megtalálni Pesten, hol hirdet? Tudsz elérhetőséget hozzá jöhet privátba is. Június elején megyek fel és szeretném tiszteletem tenni nála!
Köszi előre is!
bakker megelőztél :D
időrendben olvasok vissza de ugyanazt írtuk le lényegében mint én az előbb
én még nem vettem igénybe igazi masszőrt se meg "extrás masszőrt se" (de ilyet biztos hogy nem)
lehet így tudat alatt magukat nyugtatják hogy ők biza masszőrök és annyira elittebbek azoknál akik nem masszázsos humbukkal hirdetnek hanem konkrétan actiont...
pedig ugyanaz