persze, hogy nem itt hirdetnek az igaziak...
meg gondolom ha egy igazit elkezdenének fogdosni ki is dobnák őket...
persze, hogy nem itt hirdetnek az igaziak...
meg gondolom ha egy igazit elkezdenének fogdosni ki is dobnák őket...
A helyi masszírozókra alapvetően igaz, hogy az arany középutat képviselik, azaz sem a happy finishben, sem a masszírban nem jók igazán!
Viszont Db-ben volt szerencsém olyan helyen megfordulni, ahol tényleg jól átgyúrtak, közben mindig el-el tévedt a hölgy keze, ennek hála a fél v egyórás masszír végére már majd szétvetett a vágyakozás... Meg egy igazán különleges élmény ha egy csinos és jó kezű meztelen nő kényeztet egy masszázságyon nem letakargatva, hanem úgy csupaszon, közben felfrissül az egész test, szóval lehet az nagyon jó is, csak meg kell találni a megfelelő helyet itt is!
Hát igen,lehetséges ez is. :) Amúgy egyszer voltam ilyen masszírozó csajnál,de csak maszatolt össze-vissza a hölgy és mondtam neki kb 3 perc után,hogy na jó ezt hagyjuk,köszönöm szépen. Szóval akkor megfogadtam ilyenhez soha többet,ha tényleg masszázsra vágyom el kell menni szalonba,képzett masszőzhöz,persze ott nincsenek plusszok,de nem is kell,hogy legyen,mert nem azért megyek. Az itt masszázs szobában hirdetők nagy része sztem bemagyarázza saját magának és legfőbbképp nekünk,hogy ő masszőz. Erről az jut eszembe,amikor egy idősebb bácsika összebújik egy tapasztalatlan tinilánnyal és azt mondja neki,hogy: Azért ilyen kicsi és puha,hogy ne fájjon. :))
Elhisszük Gabica,elhisszük... :))))
***Kérjük az Önreklám mellőzését***
Sziasztok!
Tegnap előtt reggel alkalmam nyílt meglátogatni Gabicát!
Nem is akarok itt sokat írkálni, úgyhogy röviden és tömören megfogalmazom!
Tudja mi kell egy férfinek!
A lakásban minden meg adatott: higénia, korrektség, tisztaság illetve ami a legfontosabb a számomra: Gabica, aki egy nagyon szép, csinos, kedves illetve egy odaadó lányka! Bármiről lehet vele beszélni, meghallgat!
Egyszóval: Minden ***moderálva*** megér!
Csak azt felejtik el a a masszirozos lányok,hogy a sok vendék nem nagyon tudja tartani a száját,és a következő masszászhölgynél már el is kogyogott mindent..Ki tudja mire jó ez a félrebeszélés,de lehet otthol csak a masszirozásrol tudnak a családba,és ha kitudodna,hogy anyut napjába 2-3 döngetik a masszázs ágy mellett az lehet nem esne jól senkinek..csak a maszatolásból nincs be***moderálva***..nem lehet f*n*nsz*rozni az igényeket.
Jaja Maximus. Meg van az a típusu "masszőz" is,aki kb minden második vendégnek azt mondja,hogy: "Na jó,CSAK NEKED van egy kis plussz z*-ért más is masszázson kívül,de ne reklámozd" Én amúgy nem vágom miért kell félrebeszélni. Gondolom rosszul esne eme "masszőzöknek" ha mondjuk a "masszázs-uk" után azt mondanánk,hogy hmm ez nem volt jó így nem azt adom,amire számítassz csak a felét. :) Vagy ha elmegyünk egy ilyenhez és mondjuk odaérkezésünkkor megmondjuk,hogy bocsi nem masszázs-t szeretnék,hanem szeretnék rá***moderálva*** a fejedre. :) Na jó ez már inkább a poén része,csak azt akarom ezekkel bemutatni,hogy milyen jó azt kapni,amit szeretnél és milyen rossz azt kapni,amit nem igazán.
Maximus, írtam privátban.
Főleg Nyíregyházán nagy divat,hogy csak masszirozik valaki,de csak papiron. Ha jársz hozzá rendszeresen,2-3 alkalom után jöhet a szex...de ugye nem mondod el senkinek cím szó alatt..Az igazi masszörök nem itt hirdetnek!!! Sajna Nyíregyháza olyan kicsi,hogy ott hamar hire jut mindennnek..Abból a pár lányból aki hirdeti magát masszörként ha felhívod őket 2-3 lány válalja fel,hogy ő csinál mást is. Plussz nélkül nincs vendég..
Második mondatod nagyon igaz, csak lehet vendégeik alig lennének ha nem lenne ez a kis plusz....
Hello Ronnie! Ha tényleg nagyon hiányzik Gina,akkor irány Pest! :) Az albija nem messze van a nyugatitól. Vagy két hónapja gondoltam rá,hogy csak ezért felszaladok a nagyvárosba,de végül lebeszéltem magam erről,túl messze van. :)
Ha csak masszírozást vállal valaki,akkor az tudjon masszírozni szakszerűen,mert gyanítom akkor ezért megyünk oda. Ha valaki szájjal is kényeztet,meg lehet fogdosni,puszilgatni esetleg közösül is,akkor ne hirdesse magát masszőzként. Nyugodtan hirdethet a másik szobában,max hozzáteszi,hogyha igény van rá,akkor "megmasszíroz" olyan amatőr vagy hogy is mondjam "barátnő" szinten. Jah és a Petrával egyetértek egy igazi masszírozás valóban fárasztóbb,mint egy menet. (természetesen annak aki masszíroz,nem annak aki kapja) :)
Kedves Zsombor! Nem értem miért a Csenge gépéről írsz. :))) Illetve dehogynem értem. :)
Szia,én tanultam svédmasszázst,és hidd el sokkal nehezebb megmasszirozni valakit szakszerűen mint sz.xelni vkivel.
Nem is szoktam senkit megmasszirozni,talan 5-10 percet,de masszázsra senkit nem hivok ide,mert nagyon fárasztó,ha valaki rendesen csinalja.a másik ha valaki tanult masszirozni azt a masik fél érzi már eleve a kéz mozdulatain,a fogásokon.
Ha meg masszázsra mentek,el kell kérni a papírt,oklevelet,bizonyitvanyt,hogy valóban elvégezte a tanfolyamot stb.ennyi.akkor képzett masszőz!és akkor nincs problema,vagy kevesebb.
Szia!
Megkrdezhetem, melyk oldalon láttad, mert én nem tudok kisvárdai csajt sajnos.
Egy dögei csaj hirdet, a kisvarda.***moderálva*** oldalon néha, de mindig a pasija veszi fel a telót.
A válasz privibe is jöhet.
nőknek viszont sokkal könnyebb a "masszázs" mintha komoly action lenne...sőt ha eszesek még annyit ki is hoznak belőle ($$$)
Szerintem nem csak Csengére igaz ez , hanem mindenkire aki itt masszőrként hírdet. Masszírozni egyik sem tud , csak markolásszák. A kérdés az , hogy melyik markolászás kinek mit ér. Nekem Csenge sokkal jobban megérte a p*nzét , mint mondjuk Zsany és akikkel szokott lenni. A ***moderálva*** sok egy "masszázsért" , néha az ***moderálva*** is sokallom , de van akiért szívesen kiadja az ember. Daniellánál én is voltam többször. Igaz , hogy nehéz elérni , de ő minden téren megéri a p*nzét. Fiatal , csinos , aranyos , és nagyon jól csinálja amit csinál. Perla szintén. Gina pedig biztosan az egyik , ha nem a legjobb volt itt Nyíregyházán. Olvastam én is , hogy Decemberben visszatér. Aztán lett belőle Március , de sajnos egyik sem jött össze. Hátha hamarosan újra meglátogathatjuk.
***Kérjük az önreklám mellőzését!*** (Csenge)
Üdv
új vagyok köztetek így nem igazán vagyok jártas ezen a téren. Azt viszont nem értem hogy miért említitek egy lapon a masszőzöket a szexpartnerekkel... Tudomásom szerint az itt hirdető hölgyek nem a szakmai tudásuk miatt hirdetnek hanem az erotika miatt.. és teljesen mindegy hogy melyik kategóriáról beszélünk. Akik pedig felkeresik a masszőzöket nyílván tudják hogy nem a masszázsról szól a dolog... Nem vagyunk egyformák nem mindenkinek jöhet be az amit csinál egy adott lány.. úgyhogy én a héten felkeresem a Csengét... és még az Adrienn érdekel nagyon. :)
Az a szörnyű ,hogy mindig akad 1-2 idiota aki ***moderálva***"maszírosztat". Ezért vannak még a porondon ezek a bohocok.
Anno nekem is írták,hogy a Csenge aranyos meg minden,de amúgy nem lehet semmit csinálni vagy más szóval simogatod ***moderálva***. :) Amúgy ezeket sem nagyon értem,akiknek a masszírozáshoz semmi közük nincs,de masszőzként hirdetnek. :)