Tisztelt Hirdetőink / Látogatóink!
Ez a Nyíregyházi fórum! Kérjük, hogy a csevegésben folytassák ezt az eszmecserét!
Tisztelt Hirdetőink / Látogatóink!
Ez a Nyíregyházi fórum! Kérjük, hogy a csevegésben folytassák ezt az eszmecserét!
Schumi írásával semmi baj. Anett remek sz*lg*lt*tó. A Gróf egy *ntelt, magát mindenáron macsónak láttató ***moderálva***.
Hát az lehet. Van itt egy jó pár hirdető aki ezt csinálja csak már nem lehet kiszurni őket innen. Engem már nem zavar itt semmi.en tőlem az irogat ide aki akar.nekem seveled se vele nincs semmi bajom.
Te, hát oda írta mellé a szerkesztőség. A megbízható Anetted az. Nem tudod értelmezni a leírtakat?
Szoktam nézni az írásokat csak már kicsit elegem van mert én ott találtam meg azt a helyet ahol nyugodtan ellehetek és nem kell aggodni semmiért nem tudom ezen mit nem lehet egyeseknek megerteni.eddig akarmit írtam fel mindig csak fikazast irtak ra mint a gróf higy én az Anett vagyok.ezt neki is el kellene fogadnia hogy nem vagyunk egyformák es mindenkinek más a véleménye. Nekem tenyleg jó ott és szeretek odajarni de ez a szapulas már kicsit uncsi és ezért Rég nem a tapasztalatcsererol szól ez a forum.Vagy azt várja nemelyik ember hogy ugy legyen felirva az élménybeszámoló hogy igy megb...sztam meg meg....szop....am.En tényleg csak az élmény miatt jarok oda meg a megbízhatóság végett. Ez csak tapasztalat miatt van felirva nem tetszhet mindenkinek az a hely vagy az ottani lányok de ez csak ízlés kérdése.koszonom hogy irtad ki a fokolompos azt szeretném tudni én is ki lehet az a felhasználó.
Most az egyszer igazat szóltál! Nézz csak ide ki a főkolompos!
gumibogyó - (8 hozzászólás) írta Augusztus 13, 12:38
01
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** (Anett 33)
M*lytorkos kevés van a városban. A jók utazok. Nelly25 és Maya volt ijen. Most Anett33 nyerő nállam. Csak nehéz hozzá bejelentkezni. Szereti a jó erotikát.
Vicces ez az Anett nem? ;)
Keres rá csak nyugodtan a többi írására.
Ez a fórum már rég nem a tapasztalatcseréről szól sajnos mert a hirdetok is itt probaljak egymást lejàratni.És épp ezért vicc már ez az egész.
Wjdks örülök ha feldobtam picit a napod, most mit kerteljek csak nyiltan.....
Néztem a csajost jó izlésed van, igazi szexbomba ugy érzem nem csak orália lesz.....DDDDDDD
KÖSZI AZ INFÓT.
Kedves RHZW1! Kérdésedre a válasz: Linda25. Bár azt hozzátenném,hogy nem a legköltőibben fejezted ki magad,de végülis lényegretörő,mosolyogtam rajta. :) Nekem a Linda nyújtotta eddig a legkellemesebb orális kényeztetést,ez biztos.
Igen Gyönygyszem,nagyon férfias elköszönés... :))) Te is vagy olyan jó megfigyelő,mint a Gróf úr. ;) Én is olvastam azt a beszámolót,amire Gróf azt írta,hogy tuti nő írta. Hát nekem is úgy tűnt a megfogalmazásból,hogy az bezony nem pasi szöveg,de úgy voltam vele nem indítok el egy feneketlen vitát. De most ez a pá-s elköszönés,lefixálta bennem is,hogy kb annyi pasigén van a kedves kommentelőben,mint a Columbo sorozatban fülledt erotika.. :)
Akkor minek garantál senki nem kényszetített
Aki azzal kezdi a hirdeteset hogy uj vagyok a városban az testorrel van és kerülendő. Ezt jó pár hozzaszoló megirta már. Lehet menni csak vigyázz.
Itt aztán de sok okos ember van.:):):)
Mondom hogy nagy tevedesben vagy neked mar nem en vagyok az első felhasználó akit nőnek nyilvanitasz.na csak irjal nyugodtan amit csak akarsz hátha az ér neked valamit. Amit en tudok azt te úgysem fogod soha.
Ez a Pá-s elköszönés olyan jó férfias volt! :D
Te egy perverz beteg vagy baratom aki mint ahogy az előző hozzaszolo irta napi 2 hozzaszolas irasa mar beteges tovabbi jo hokizast a szovegeken es probald menteni magad nyugodta itt leirtad magad mindenki előtt szerintem.de hogy tudj elvezni is egy kicsit majd legközelebb ha ott jarok akkor irok neked egy kicsit szaftosabb beszamolot hogy élvezhető legyen neked hokizashoz .minden jot kedves testőr úr vagy hirdető leány mert ebbol kiderult hogy te az lehetsz mert még ott sem jártál de megszolod a másikat meg az írását. Pá es jo csamcsogast
Az ilyen pervez beteg nem latod? Vagy csak egy feltekeny hirdető vagy valamelyik lany tetőre aki próbál javítani a szar helyzeten amit elbadztak a lehuzassal vagy csak erre hokizik otthon.csak nevess rajta és hagyd.nem erdemes az ilyennel foglalkozni.
Biztos hogy nagy tevedesben vagy és csak nevetek most is rajta.te meg valoszinu akkor testőr vagy mert valahogy neked nem tetszik amit irok rola bar nem tudom mi bajod van vele.te is egy más stilusban irsz meg én is. A gurigaidat elvesztetted elég hamar igy abban biztos lehetsz.az a baj hogy itt senkirol nem tudni semmit.azt sem lehet tudni te ki vagy lehetsz akar te is hirdető akinek nem tetszik valami.erre te is azt irsz amit akarsz tagadhatod is az sem érdekel. Már eszrevettem hogy arra a hazra sokmindenki féltékeny és ilyenkor ha pozitivum van felirva akkor mindig támadás éri.de ezen csak nevetni lehet.csak egy kérdés voltal te mar egyáltalán ott?
No meg átlagosan napi 2 hozzászolást irni 4.5 éven át hát az is egészséges lelket takar.
Kacagok és kacagok és kacagok.
Érdekes ez a varos itt a lányok se öregednek.
Hozzáfüzni valóm csak annyi h Anett sem 33 sztem 40kb. Valamikor Tompan dolgozott. Tény ,hogy igazi f.sz imádó.