Elég nevetséges amit némelyik ember itt ir foleg ha az aggancsos utcarol van írva. Ugy látom eleg sok a feltekeny irigy ember aki nem birja ezt a részt elviselni.de nem baj én jókat nevetek mert ez vicc.ez már lassan nem forum tapasztalatcserere hanem fikazzuk a másikat és ez jó.hat csak gratulálni tudok az ilyeneknek buszke lehet magára. Szégyen és az ilyeneket kéne kiszurni innen.:):):):) nevetsegesek vagytok ennyi a véleményem. Mindenkibek más típusú csaj jön be.keresse mindenki a maganak valót es ahelyett hogy itt irogatja a szapulasait inkabb valodi elmenybeszamolot irna nem pedig reklámot mert sok minden kiderul belőle. Én biztos hogy csak az aggancsos utcara fogik járni a lanyokhoz mert megbizhatoak tiszták és kedvesek. Nem érdekel melyik fórumozó "ha egyáltalán nem hirdető vagy testőr az illető"nem fog meghatni hogyan fikazza őket nekem csak pozitív tapasztalataim vannak tőlük és nem érdekel ki mit mond.mar eszrevettem ha en elmegyek és irok roluk mindig csak hulyesegeket irkalnak rá de nem hat meg.caak nevetek mert meg van a véleményem az ilyenről. Nevetséges és kész. Varom a tovabbi szapulo hozzaszolast es írást. Irjatok meg hagy nevessek mint a multkorin amikor azt irtak hogy Anett egesz héten nem volt elérhető na az nagyon vicces volt.