Sziasztok Izabella34 tud valaki bővebb infót? Esetleg a nem itt hirdető Zita25 is érdekelne. Jöhet privátban is. Köszi.
Sziasztok Izabella34 tud valaki bővebb infót? Esetleg a nem itt hirdető Zita25 is érdekelne. Jöhet privátban is. Köszi.
Szia. Honey es Helen is itt vannak. En ma megyek, igaz nem hozzajuk de a telefonban a recepcios mindket holgy nevet mondta, de most Emyt probalom ki. Honey es Helen jo valasztas amugy, foleg Honey.
Tegnap jártam Claudia (35)—nél , 30 percre mentem. Tusoltam, majd visszaérve meztelenül várt. Szép látvány! A cicik vonzották a tekintetemet és a kezeimet is. Mosolyogva engedte, hogy a cicikkel játszak. Ezután a puncit habzsoltam. Tele volt vele a szám. Natúr franciát kaptam. Ezután misszi. Kellemesen szorít a punci. Kutyusban is csodás látvány a Hölgy. Lovaglóban végzett ki.
Tuti vissza fogok még menni.
nagyon gyönyörű és intelligens hölgy remek humorral.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kedves Urak, jól látom a facebook-oldalon, hogy a Család utcai Thai szalonba visszatért Helen? Tudtok valamit erről? Konkrétan arra gondolok, hogy régi képeket raktak most fel az oldalra, vagy tényleg itt van ő is, meg Honey is megint? Előre is kösz a választ!
Sziasztok!A Guszev mellett próbálta mar valaki a lányokat? Privibe is jöhet. Jó tudom más kategória...
Sziasztok!
Mostanában volt valaki Adelinhez? Aki volt, légyszíves írjon már itt rám, előre is köszönöm! 🤗
Köszi.Neked is boldog Miki napot kívánok.🎅
Neked is Rózácska
Mindenkinek boldog mikulást
Sziasztok! Lénuskáról tudtok valamit? Nem hírdet már egy ideje. Köszi
Diszkrét a hely meg az utca, telefonon érdeklődj, hogy pontosan hogy tudod megoldani.
Attol van jobb hely.... 😉 Kodályon... Ott is törzsvendég vagyok ☝️😁
Szia köszi a választ! És ott a bejentkezés? Utánam tud jönni feltünés nélkül?
Szia, a Rózsa utcán van 2 panzió is, ami 1 órára is ad ki szobát, korábban a Rózsa panzió 5 volt egy órára, 7 másfél órára.
Sziasztok, olyan után érdeklödnék hogy hova érdemes vinni a högyet, (gondolok itt panzió vagy szoba) ahol kibérlem S be tud jönni feltünés jönni utánM;) ne legyen túl drága se persze Nyíregyháza
Hozzá én is voltam, tényleg végtelenül türelmes és nagyon jó beszélgetőpartner is a szex mellett. Én is fogom keresni még! ;)
Köszönöm és Várlak sok szeretettel máskor is puszi :)
Jövök még 😘😘
Denissa 38 Hol is kezdjem először jártam nála jó választás volt :) Olyan élményt kaptam hogy szív leszakad..
Vendégcentrikus kedves jó szex és még jót is beszélgetünk ,bekerült a kedvencek közzé.Részemről ajánlott!
Sziasztok a mai naptol elerheto vagyok keressetek nyugodtan :)