Sziasztok.Erika 20 Vasvári Pál út. A lakás, szép,tiszta, otthonos. Érkezésem után megkérdeztem tőle, mit az alap? Figyeljetek!Orális szex gumi nélkül,mély torkos, akár szájba,annál szex,csók,ujjazás,vagy amit szeretnénk.Semmire nem mondott nemet,és szex közben be is tartotta az ígéreteit. Formás popsi,meleg nedves punci,közepes mellek,a hasa nem tetszett.(bocs) Ritka a lányoknál ,de nála éreztem a vagina erőteljes szívó hatását. A lány nagyon szép,intelligens amiből adódik az ápoltság, és a jó beszédkéség.Mind végig éreztette velem, hogy Ő egy nő, Én pedig A férfi.A kereszt nevemen szólított,gyengéden simogatott szex közben halkan nyögdécselt és biztatott "még,még erősebben".Semmi kényszer,semmit nem sietettet.Amit még a lányt dicséri,szex után meg is köszönte, az aktust.Az itteni lányok közül ,eddig vele volt a legjobb.Én nem vagyok a lány barátja,sem ismerőse.Én csak a történteket írtam,le.Kivel,hogy viselkedik,azt nem tudom,és nem is vállalok felelősséget. Ami egy nőtől szex közben elvárható, Én mindent megkaptam tőle.Visszajáró vendége leszek.