Nekem is elég lejáratós szaga van, csak azért is mert én voltam már Orsikaa-nál és barátnőjénél, én maximálisan megvoltam elégedve a két lánnyal. Ha kedves vagy velük kedvesek ők is.
Nekem is elég lejáratós szaga van, csak azért is mert én voltam már Orsikaa-nál és barátnőjénél, én maximálisan megvoltam elégedve a két lánnyal. Ha kedves vagy velük kedvesek ők is.
Szia
Nem most regisztráltam előszön az előző nickem szexipasi30 volt de rosszul regisztráltam be és törölni kellett, nem járatok le senkit. A magán véleményem és tapasztalatom mondom el!
Hármas felállásra még mindig várakozom várom az ilyen jellegű javaslatokat!
Lehet nem itt hirdető vagy nem profi is!
Mire vagy kíváncsi, szívesen válaszolok, és nem koppintottam senkit a magam véleményét és tapasztalatát írtam le röviden.
Helló, Rózsa ( 37 )- ről valaki tud véleményt? Jöhet privátba is! Köszi előre is .
Hol ìrja hogy 1 hét alatt járt náluk? :)
Másodszor voltam Anikó26-nál, egy igazi csiszolatlan gyémánt. Azért nem átlagos, mert szenvedéllyel és élvezettel teszi amit tesz.
Sziasztok!
Pár észrevétel illetve tapasztalat a dolgozó hölgyekről.
Anikó 26: Évisz környéke, a lakás tiszta és rendezett. A csaj valódi vad macska, igazi barátnő feeling!
A mellei nem annyira jöttek be,szerintem nem a szoli adta meg az alapszínét. Egyébként 10/10.
Erika 20 Vasvári Pál út ugyan ott ahol Anikó,szerintem nem a szoli adta meg az alapszínét,kedves türelmes a kinézetre10\7,
francia10\9,szex10\9, a hasa nekem se jöttbe,élégé leharcolt,*rai átlagosak egy patront megért.
Elég érdekes hozzászólás!!!
1 hét alatt valaki ennyi nőnél legyen!!!! Hmm
Ez a hozzászólás csak más lejáratására szolgál!!!
Sziasztok!
Egy pár szösszenet azokról akiknél jártam!
Anikó 26: Évisz környéke. A csaj valódi vad macska úgy csókol mint egy feltüzelt barátnő, igazi barátnő feeling!
Nekem egyedül a mellei nem annyira jöttek be! Szeretem a nagy melleket! Egyébként 10/10
Léna: Kállói úthoz közeli csendes kis utca. Nem mai csirke, de mellei szilikonok és ez kárpótol, én máshonnan is ismerem, de korrekt csaj, alacsony, kicsi has van ami a korral jön, de egyébként jó! 10/7
Linda: Agancsos utcán, megbízható szép szolgáltató, *rai korrektek! 10/8
Jessy és Orsika apróból: Laktanya új társasház, fèlénkek, nem tudják mit akarnak, szerintem nem is akarják csinálni! Nem sok jövőjük van. 10/2
Kriszta: Borbányán, csacsogós kedves csaj, jó szolgáltatás. 10/7
Anett: ugyan ott ahol Linda, korban több mint amit ír, mellei kicsik lógók, nem jött be, franciájs jó *r korrekt. 10/5
Dóra, Gréti Párosra pályázom de ide órára kellene menni és sok az extra!
Ha valaki tud más páros felállást korrekt *ron ne tartsa magában! Ill véleményt is várnék róluk!
Sziasztok!
Szeretnék infòt kapni Anikò (26) nevü hölgyről.Aki járt màr nála ìrja a tapasztalatait!
Sziasztik! Van egy csaj/MILF/ aki nagyon érdekelne csak nem tudom elérni!Gina Daimond.Valaki vilt már nálla vagy valami tapasztalat esetleg!
***moderálva***
BygBoy.Te mit hirdető tudod a megszokott,árakat.Gondolom a lány neked konkurensed,így nem adom meg Erika *rait.Akit érdekel hívja fel.Azért ,hogy ne legyen harag,privátban megírom neked.Azt szeretném,még tisztázni Erika csak az orális szexet csinálta gumi nélkül.Maga az aktus óvszerrel történ. Meg sem fordult a fejünkbe,más lehetőség. Nick85 :) ,Köszi az infót.
Jövő heti kiszemeltem Adry (24), ha netán valaki hamarabb meglátogatja, ne habozzék írni róla. Kimondottan az esetem, ha tényleg okleves masszőz, akkor még az is lehet, hogy leváltom a mostani (heppiend nélküli) masszőzömet.
Bár.. Az az igazság, hogy az ő kezelése után örülök, ha ki tudok mászni az autóig, nem tudom, hogy bírok-e levezetést egy ilyen mutatvány után. :)
+1 kb hónapok óta próbálom elérni.. És ráadásul az a kurva rögzítő..
Amúgy mellesleg a lokáció és az általad emlegetett étlap kapcsán felmerült bennem, hogy nem Anikó (26) új lakótársa esetleg?
Na ez már korrekt beszámoló, thx!
Sziasztok.Erika 20 Vasvári Pál út. A lakás, szép,tiszta, otthonos. Érkezésem után megkérdeztem tőle, mit az alap? Figyeljetek!Orális szex gumi nélkül,mély torkos, akár szájba,annál szex,csók,ujjazás,vagy amit szeretnénk.Semmire nem mondott nemet,és szex közben be is tartotta az ígéreteit. Formás popsi,meleg nedves punci,közepes mellek,a hasa nem tetszett.(bocs) Ritka a lányoknál ,de nála éreztem a vagina erőteljes szívó hatását. A lány nagyon szép,intelligens amiből adódik az ápoltság, és a jó beszédkéség.Mind végig éreztette velem, hogy Ő egy nő, Én pedig A férfi.A kereszt nevemen szólított,gyengéden simogatott szex közben halkan nyögdécselt és biztatott "még,még erősebben".Semmi kényszer,semmit nem sietettet.Amit még a lányt dicséri,szex után meg is köszönte, az aktust.Az itteni lányok közül ,eddig vele volt a legjobb.Én nem vagyok a lány barátja,sem ismerőse.Én csak a történteket írtam,le.Kivel,hogy viselkedik,azt nem tudom,és nem is vállalok felelősséget. Ami egy nőtől szex közben elvárható, Én mindent megkaptam tőle.Visszajáró vendége leszek.
Üdv mindenkinek! Pár hete érdeklőttem Dalma 23 iránt, de senki nem írt róla semmit.Ezért kipróbáltam,bár Ne tettem volna!!
1- töl 5-ig skálán kb. 0,5. vagy inkább nulla. Csak azért írtam hogy más ne járjon így!!
Amúgy nekem a Daniella is elérhetetlen telefonon,sokszor próbáltam már hívni és vagy ki volt kapcsolva vagy nem vette fel.
Áhh nem kell a címe,olyan havi egyszer rácsörgök ezentúl is,ha sikerül esetleg majd egyszer elérnem,akkor elregélem majd ide az elményeket. ;)