Igen Bugajakab,egyetértek. ;)
Igen Bugajakab,egyetértek. ;)
jaja, valahogy így. Szerintem az időben simán benne van a ráhangolódás, vagy nevezheted aminek akarod. Egy kis beszélgetés bele kell, hogy férjen. És amilyen az adjon Isten olyan lesz a fogadj Isten is. Ha meg nem, megírod ide, és nem megy senki a hölgyhöz.
Én is értem,amit írsz,így nem is akarok vitatkozni veled! Így a magam nevében mondom,hogy nekem még nem fordult elő soha az életben olyan,hogy egy lánynak rám kellett szólnia,hogy na vége mostmár menned kell innen kifele. Nekem hála az égnek nem volt még ilyen sem,hogy f***tek fél órát és húsz perc után ki akar tenni. Vagy én csinálok valamit normálisan vagy nagyon "szerencsésen" választok leányzót. Szerintem mindkettő. Sőt volt már olyan is nekem,hogy fél órára mentem,de volt egy kis beszélgetés az action előtt és után is,így az időt egyértelműen túlléptem. (ez egyszer fordult elő) Sztem kb 50 percet voltam a lakásban. A végén azt mondtam a hölgynek,hogy jól elszaladt az idő,ha úgy érzi f***tek rá vmennyit. Erre a hölgy válasza valami ilyesmi volt,idézem: "ÁÁ dehogyis,nem kell f***tned plusszban,hisz csak beszélgettünk itt a végén 20 percet,ott is én csacsogtam többnyire,nem fogadom el,de aranyos vagy hogy felajánlottad." És mosolygott. Visszaraktam a zsebembe a p*nzt és eljöttem. Nos nekem ilyenek inkább az emlékeim,így érthető,hogy nem állítok fel a szoba sarkába minden egyes látogatásomkor egy atomórát. :)) Persze nem vagyok hülye,ismerem a "timepressing" fogalmát,csak én még nem találkoztam vele.
én megértelek csak nekem az volt a tapasztalatom az elején, hogy nem plussz 5p hanem mindig negatív volt az idő... így döntöttem az mellett, hogy akkor megnézzük és nem kell nekem se több se kevesebb csak amennyit f*z*tek az akkor járjon! mert az óra nem 40p ből áll... mert akkor mehetnék félórára is ennyi erővel stb.. stb...
Olvasom,amiket írtok és az imént átgondoltam,hogy mondjuk az elmúlt 6 hirdetőnél való látogatásom közül,hány volt pozitív és hány volt negatív élmény. Nálam 5-1 az arány az utolsó hat látogatást tekintve. 5 helyen jól éreztem magam,egy helyen pedig nem,de ott sem volt ilyen hogy közben cigizik,meg p*silni jár,hanem pusztán nem volt meg a szimpátia és így gyorsban letudtam a dolgot,de nem ért sokkal többet mint egy balkezes kiverés. :) Nos ezért is lep meg,hogy pár embernek totál negatívak a tapasztalatai,mintha nem egy városban járnánk a lányokhoz. Én pédául személy szerint sosem csinálnék olyat,mint amit az előbb is olvastam itt valakitől,hogy beérek a szobába és jól észrevehetően megnézem az órámat. Szerintem erre semmi szükség. Meg ha ezt meglátja egy lány,hogy erre megy ki a játék,már ne is számíts az ugynevezett "barátnőfeelingre." Lehet azt érezni,hogy mikor telt el a fél óra kb. se nekünk,se a hölgyeknek nem kell az órát nézegetni percenként,meg mutatni hogy most 18:37 van és indítom a startpisztolyt. Sokkal tovább maradni nem illik,mint amennyit f*z*tt*l. Szerintem max 5 perc fér bele plusszban. Ha tudod magadról,hogy neked zuhival együtt nem elég a fél óra,akkor f**es egy órát! Mert nem illik 45 percet maradni és a zuhanyzásra fogni és f*z*tni fél órát. De mégegyszer mondom nekem ezek a negatív dolgok ismeretlenek,telefonban le szoktam szűrni,hogy kihez érdemes elmenni és kihez nem.
Uraim, nem vagyok egy nyelvtannáci, de a stílus maga az ember.
az utóbbi néhány hozzászólásból:
ferr - fair
tessék, lásék - tessék-lássék, a jelentésről már nem is beszélve hogy a tessék-lássék jelentése szinte, épp hogy
az ilyen hibákat nem lehet a telefonra fogni, vagy hogy sietek.
A hirdető lányokkal kapcsolatban számos elvárásunk van, legyen akkor magunkkal szemben is.
"Aktus közbe,megéhezik,megszomjazik,nikotin hiánya lesz,majd p*silni is kell neki."
Ha ez így megtörtént, abban te is ludas vagy
Üdv,
BJ
25-8as .Erika 20
Newbie_nyh.Lina 20 egyébként,20 éves múlt ,nem rég ,és erőszakos.
Tomi 05.Mit ha a saját gondolatomat írtad volna le.Drágák a lányok, húzzák az időt ,majd sietettnek, nyafognak ."Így nem jó,hátúról fáj, ha rám fekszel nyomod a hasam ,lovaglás közben nem látom a tévét". Aktus közbe,megéhezik,megszomjazik,nikotin hiánya lesz,majd pisilni is kell neki.A legjobban tetszett, az egyik lány még imádkozott is alattam (Magadra ismertél?)Ne sorolom tovább ,mert meg haladná, az oldal terjedelmi lehetőségeit.Én tudok két nevet aki így viselkedik,de mivel Te vagy az ötletgazda, így téged illet az a jog,hogy elsőként le írd az időhúzós lány(ok) nevét,tessék,lásék.
sziasztok.popo sexet melyik lány válal.
ott kell hagyni az ilyet!! én kezdésenél megnézem az órát úgy h ő is lássa és kössön bele ha mer...
Néhány észrevételt szeretnék megosztani veletek!
Némelyik hölgy teljesen lealacsonyítja a szakmát,rendkívül alacsony szintű szolgáltatásával,hazudozásával,időhúzásával stb,stb.
Nagyon magas az az össz*g amiket mostanában már kérnek. De ha már rászánom magam,akkor egy korrekt sz*lg*ltatást szeretnék kapni a p*nzemért, ami már jó pár esetben p*nzkidobás volt!!!
Nem tartják be a legfontosabb szabályokat, amit egy férfi igazán elvárna,ez rendkívül sértő,stb stb!!!
Ha van itt olyan hirdető aki olvassa ezt most és úgy érzi rá nem vonatkozik a fentebb leirtak akkor írd le priviben ,hogy nálad milyen egy kellemesen eltöltött fél óra,úgy,hogy a két zuhanyzás nem számít bele,
kimondottan csak az ágyban eltöltött fél óra számít.
Ezzel egy csomó felesleges köröket meglehet spórolni és a ténylegesen megérdemelt hölgyek szolgáltatásait vennénk igénybe. Régebben evvel nem volt probléma,mostanában viszont a hölgyek,ebből olyan szokást csinálnak,hogy elmegy a férfi zuhanyozni,utána a hölgy is,közben megy a szándékos időhúzás a hölgyek részéről,majd a beszélgetéssel, stb,stb is húzza az időt majd a végén ki vagy dobva 10- 15perc együttlét után vagy fél óra helyet,egy órát kér f*z*tésnél! Ez nem korrekt.
Részemről a félóra,csak az ágyban eltöltött időre számít. A hölgyek visszaélnek,az időhúzás rafinált technikájával ami cseppet sem ferr!
Valakinek van erre p*nze,de nekem nincs!
Többektől tudom,hogy régebben,egy pár éve,a fél óra,kimondottan az ágyban eltöltött idő volt!
Mind ezek mellett egyre gyatrább a szolgáltatásuk,és csak a ló*éra mennek,szinvonalas szolgáltatás nélkül!
Tisztelet a kivételeknek!
És tegyétek itt ti is közre ha valamilyen negatív tapasztalat ér benneteket makktársak!
Piac környéke.
Sorry, benéztem a számot. Lina (20)-ról van szó, csak elírtam.
Szia,
engem is érdekelne a helyszín, legalább úgy nagyjából.
KösziBJ
Halihó!
Elküldenéd privátban, hogy hol r*nd*l Gina 27? mdr845kukac ***moderálva***
Sziasztok!
Heni20 ról van valami új infó? Volt nála esetleg valaki , akit fogadott is? :)
Sziasztok.Newbie_nyh: Olvastam a beszámolod.Érthető,és egyértelmű semmi mellé beszéd.Egy kérdésem lenne hozzád Lina 20-ról .Tényleg 24 éves, és ha igen honnan tudod? Az adat lapján 20 évesnek mondja magát a fiatal asszony.Kis hazudozó,még szerencsém hogy nem ismerem. Gondolom Te sem ismered,vagy igen? A lényeg a lényeg ,most 20 vagy 24 éves a nő?Bocsánat a jól kereső nő.
Hirtelen, egyszerűen most szombati kalandjaim:
Kezdtem telefonon először Adry (24)-nél.Korrekt tájékoztató, határozottan intelligensnek tűnik, sajnos NFVSZ-t nem vállal, így nem próbáltam ki. Akinek elég a kézi levezetés, telefonos beszélgetés alapján merem ajánlani.
Utána hívtam Adrienn (24)-et. Sajna ő sem vállal NFVSZ-t, de a telefonos érdeklődés határozottan pozitív volt, csak a kereslet-kínálat nem passzolt.
Ezután Roxy (25)-el birkóztam, két tracsipacsi sem után sikerült időpontot egyeztetni, ami abszolút nem rajta múlt! Nagyon szimpi, ha sikerül összehozni, felkeresem, Anikó (26)-tal rendel az Évisz közelében. Anikót ismerve (remélem) szart nem fogad maga mellé, szóval megelőlegezem, hogy érdemes kipróbálni.
Következő hívás: Lina (24) Már rég szemezek vele, gondoltam most végre.. Teljesen flottul lebeszéltünk mindent, extrákkal együtt (csók + NFVSZ = ***moderálva***). Az egy dolog, hogy első instrukcióként a tűzoltóságot kaptam, hogy majd onnan egyeztetünk, de onnan még +1 lámpa volt, mire a közelbe kerültem. Na mindegy, kinyílt az ajtó, és dobtam egy hátast, valami csodaszép, csinos, fiatal menyecske nyitott ajtót. Aztán amikor a részletekre tértünk, kiderült, hogy ő Mona és kb semmit nem vállal abból, amit Linaval megbeszéltünk.. Lina meg nincs otthon.. Valahogy egymás teefonját kezelték..
Ekkora balfasszágot, ez valami hihetetlen! Életemben először fordult elő, hogy megköszöntem az együttműködést, és kihátráltam.
Na cseppet felindulva újra nekiestem a vl-nek, eljutottam Gina (27)-ig. Telefonban totál kedves, ajánlata passzolt az igényemhez, mondom, 15 perc és ott vagyok. És ott voltam.. És paff lettem.. Kb első látásra kvázi szerelmes lettem. (Illetve csak a másodikra, elsőre meg kellett küzdenem egy 40 centis harci terrierrel. :D ) A fenn lévő képek egy ezreléket nem adnak vissza belőle! Gyönyörű, hosszú haj, csodaszép arc, fantasztikusan csinos, egy igazi 30-as bombázó, aki után biztosan megfordulsz az utcán! Álomszép mellek (nem óriási, kifejezetten kézbe valók), csodás francia, cserfes, és maximálisan 'ügyfélközpontú'. Lehet, hogy az előzmények miatt nem igazán voltam a toppon, de ez nem rajta múlt, hogy nem volt heppiend. Viszont 1000%, hogy bepótoljuk! :)
Ezt 'osztán honnan szedted, hogy egy hét alatt ment végig mindenkin? Egyrészt Linda már rég nem az aggancsoson van, másrészt többé-kevésbé meg tudom erősíteni a többit.
Ok, teszek itt igazságot hirtelen: Orsika egy frappáns tini, nüánsznyi súlyfeleggel. A képeken ő van, aki esetleg más oldalakon is kóborol, többet láthat belőle. Nagyon szép arca van, szép mellek, de nem egy bombázó. És igaza van a kollégnak, hogy hangulatember. Amikor én voltam nála, akkor sem volt fenn a plafonon - viszont masszázs után egy csodaszép, nyálas franciával kényeztettt. BTW a masszázs sokkal jobb, mint itt az oldalon a megfelelő szekcióban. Legalábbis nekem nagyon bejött.
Összességében én Orsikában nem csalódtam, részemről ajánlott, de simán el tudom képzelni, hogy az a hozzáállás, ami nekem még megfelelő. másoknak zavaró lehet.