Szia!
Orsikaa és Jessy egy helyen található. kedves aranyos lányok. Ha jó vagy hozzájuk ők ezt hidd el meghálálják, külön-külön, vagy együtt.
Szia!
Orsikaa és Jessy egy helyen található. kedves aranyos lányok. Ha jó vagy hozzájuk ők ezt hidd el meghálálják, külön-külön, vagy együtt.
Így van.. A drága hely, silány termékkel.. üres marad. Olcsó hely, silány termékkel..fognak azért lézengeni benne páran. Olcsó hely, jó termékkel..ilyen nem igazán létezik:) Az átlagos árfekvésű hely, jó termékkel..100%-ig tele lesz. Átlagos hely, szarabb termékkel 50%-ban lesz csak tele. Drágább hely minőségi termékkel..ha nem is teljesen, de 80%-ban biztos tele lesz.
Tisztázzuk azt is a nem Én szoktam magamnak nyomkodni a tetszik jelet(lájk). 99%, hogy az a hölgy lájkol, akiről írtam.Annak érdekében,hogy azt higgyétek magamat lájkolom. Tele van" jóindulattal" a hölgy
Totyamester:Olyan szinten megérintett a hozzászólásod, a sírás fojtogat.
Igen, de a felső kategóriás kocsi (általában) tényleg annyival jobb, mint amennyivel többe kerül. Alsó kat-os kocsival elmentem Pécsre- meg vissza 1 nap, mire hazaértem azt hittem meghalok, mindenem fájt.(Ez sem igaz minden alsó kat-os márkára természetesen!De amikor annyira fáj a talpad hogy félúton visszafelé már a bal lábaddal nyomod a gázpedált akkor gondolhatjátok :D ) Másik autónál (felsőbb kat) már nem volt ilyen gondom, sőt még ki sem akartam szállni belőle. Az alsó kat.os kocsiban azt szeretem hogy akkor nem bámulnak. De nem a nők bámulnak, téves! A 40 év körüli faszik basszus! Sőt néha ilyen (a kkk anyádat te rohadék) arcot vágnak, ami engem kibb zavar!
Világfiúnak igaza van, a drága de szar kávét főző kávézó előb utóbb be fog zárni! Ez van :D
Mondok 1 példát,miért nem érdekel egy k*rva lelke. Egy itteni lány kiöntötte nekem a lelkét. Amit Én nem is kértem tőle. Ennek ellenére, elkezdte.Milyen nehéz volt a gyermek kora,mennyit szenvedett. Én türelmesen {35-40 perc} végig hallgattam , gondoltam nincs akivel lelkizzen .Mi után meghallgattam, majdnem megsajnáltam,de azzal fejezte be a mondókáját:. Letelt az óra, adjál p*nzt.Emiatt nem érdekel a k*rva lelke.Amit egy életre megjegyeztem.A k*rva nem a barátom, csak a p*nzemet akarja.
Agyfasz.Te rám izgultál?Annyira központban szerepelek nálad?.Remélem a nemed az amire gondolok. Írj privátba ,ha n* vagy 1 az 1-ben megb*szlak.
Newbie_nyh.Jártam,hasonlóképen mint te,,nem is 1-szer. Találkozáskor,nem az fogadott aki a képen szerepel.Annyi köze volt a képeihez,mint nekem az atomfizikához.Viszont ezt hallgasd meg .Elmegyek Gyöngyszem 1 -hez. Szex az életem legrosszabbika. Ezt követően hívom Gyöngyszem 2-öt.Megérkezem Gyöngyszem 2-höz . Nem más fogad mint Gyöngyszem 1. Kérdezem a lánytól 2 hirdetésed van?Azt mondja nem 3,de nem rég 4 is volt.De ha már ott voltam ,hagytam,hogy lesz*pjon. 3-4 hirdetésre van esze,de hogy normálisan,becsületesen dolgozzon, az eszébe sem jut a ***moderálva***. Fel is idegesítettem magam, mindjárt kihajítom a 2- hetes leveses lábast az ablakon.
Szia Thomika25 fel kell nőni, vigyázni, kell a lányokra, mert ma holnap és holnap után is szükségünk lesz rájuk, hidd, el ezt gondold, végig sokkal szebbnek fogod látni a világot.
Agyf*sz igen biztosan félre értettem azt a mondatot aztán félre is lehetett. Ő így is gondolta másképp látjuk a dolgokat. Aminek így is kell lennie ha én így viselkedem a lányokkal attól még nem vagyok rosszabb senkinél sem. "itt" a lányokkal van aki felismerte egy kicsit a dolgot!TH! Világifiú kissé hasonló a habitusunk és szerintem nem is bánod ezt tessem semmi ***moderálva*** nem változtatnék az életemen de tessem gondolom:) Elég furcsa hogy a lélek szó leírása mennyi szívet felszaggatott:) Még egyetlen egy mondatra reagálok aztán legközelebb beszámolóval szeretnék jönni. Ha én vagyok az" ötödik" vendég arról nem én tehetek mikor elkezdte akkor ez benne volt a pakliban nem értem miért csaptál ebből. Vannak t*karítói *ll*sok meg egyebek ami ugye nem f**et jól ja hogy 8 órába kell! Inkább b*szok!! akkor fogadjon el olyannak amilyen vagyok és ha ez nem működik még mindig van 50 -:))
Hmm, ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. A most hirdető hölgyek között talán Szandi 19 stimmel a képek alapján. Amúgy kimondottan negatívat nem tapasztaltam, azon, hogy a zuhannyal rendesen küzdeni kellett + a kádban frissen mosott vizes bugyi várt inkább kacagtam. :) Jahh és ***moderálva*** mindkét menyecske.
Az vitathatatlan, hogy te aztán unalmas egyáltalán nem vagy Világifiú:)..Valóban kivered néha a biztosítékot azzal, amiket ide írsz, és amilyen stílusban teszed azt..de közömbös nem leszel senkinek az tény..Én személy szerint jobban kedvelem azt, a való életben is.. akiknek van némi jó értelemben vett "beütése", mint az úgymond "normálisakat".
Közben én is alkottam: Még a múlt hét elején volt itt egy szimpi lányka, aki azóta eltűnt. Felhívtam, NFVSZ, csók mehet, megbeszéltük, hogy egy óra múlva a handstreeten. Ott voltam időben, hívom, semmi.. Vagy negyed óra után elértem, mondja, hogy úton van Debrecenbe.. Navazzeg..
Mondom, ha már handstreet, akkor próbáljuk meg Andyka (20)-at, vele a korábbi egyeztetés során annyi bajom volt, hogy nem vállal csókot. Felhívtam, megbeszéltük, hogy perceken belül ott vagyok, mehetek. Erre házhoz érve a csengő nem működik, kapu viszont nyitva, a telefont senki nem veszi fel. Vagy 10 percig szemeztem a macskával, már írtam sms-t, hívtam csomószor, mire végre 'valaki' kijött, hogy miújság.. Azt egyből levettem, hogy nem Andyka. Most meg nem mondom ki, éppen nem hirdet. 0 sympathy, fordultam is ki egyből.
Ezután hirtelen felindulásból felhívtam Anikó (26)-ot, tőle pont azt kaptam, amire számítottam, és nekem kellett. Az állomáshoz költözött, de nagyon jó helyre, továbbra is ugyanolyan lelkes, mint idáig, szenvedélyes, amennyire kell, kb ő a helyi repertoárból, aki tudja mi kell a vendégnek.
Következő: Sikerült elérni Bella (21)-et. Megbeszéltük, hogy csók, NFVSZ mehet randi 20 perc múlva. Eperjes str, hívom a házszám kapucsengő miatt, megkapom, ajtó nyílik, valaki tök más, mint a képeken. Valamelyest azért fedte az ízlésemet, szóval nem szaladtam el, de azért ez már megadta az alaphangulatot. Úgy vetkőzés közben elcsacsogtunk, hogy kivel rendel, etc, jött, hogy bemutatja a barátnőjét. Na ő volt Bella (21), legalábbis inkább hasonlított a képekhez. Hagytam magam rábeszélni 3some-ra, jah, és közben a csók + NFVSZ is eltűnt a repertoárból (telefonban még csók alap volt, NFVSZ extra). Szóval így elvoltunk hármasban egy ideig, de nem sokkal nyújtott többet, mintha egyesével lettünk volna. Egyébként Bella kifejezetten szép, csinos, csodaszép mellekkel bíró hölgy, a franciát is kimondottan kedvemre valóan űzi, de valahogy hiányzott a kémia, nyalás közben kb 0 reakció. Összességében azért pluszos volt, szerintem van, aki ki tudja hozni belőle, amit lehet. A barátnője túl sok mindent nem csinált (Tán Linett (20) volt, és bocsi, ha nem jól emlékszem, hiába kérdeztem rá, lányos zavaromban nem jegyeztem meg 100%-ra, az biztos, hogyha tényleg Linett, akkor köze nincs az itteni képekhez..)
Viszont: Attól már herótom van, hogy zsinórban harmadjára hívok valakit, egyeztetek, és mire a randira kerül sor, másvalaki lesz belőle. Lányok, ez baromira nem így működik! Ha én felhívom Szinglipicsa (21)-et. akkor nem Nedvespunci (22)-vel akarok találkozni! Arról nem is beszélve, hogy telefonban egészen konkrétan rákérdezek az igényeimre. Csók + NFVSZ, barátnő fíling. Ha nekem telefonban azt mondod, hogy figy, a csók mehet szimpátia alapján, de addig nem mondok biztosat, amíg nem találkozunk, ámen, simán elfogadom, és olyan pluszos beszámolót rittyentek ide róla, ha a többi stimmel, hogy ihaj! Mert így korrekt.
Tomika25 egy kicsit félreérteted, amit gbed350 írt..Nem vagyunk egyformák..annyiféleképpen értelmezünk valamit, ahányan vagyunk. Szerintem csak annyit akart mondani, hogy "itt" a lányokkal kicsit nehezebb lesz a dolgod a te hozzáállásoddal..De ez egyáltalán nem biztos, hogy így is van..
Agyfasz az igényességről,és a p*nztárcáról beszél.Az Én igényeim és a p*nztárcámról annyit.Én szolládába hívom a lányt,mert szeretem a tiszta,szép környezettet.4-5 órát f*z*tek a lánynak.Az igényességről,és a p*nztárcával kapcsolatban ,ennyit szeretem volna elmondani.Kritizáltad még a mentalitásom. A mentalitásomnak köszönhetem,hogy mind ezt megtehetem.
Tomika 25 : Hasonló, a habitusunk.Azt mondom neked,inkább legyen az ember nyers,és indulatos, mint Te és ÉN .mint közömbös,unalmas mint agyfasz,vagy wjds.
Valaki azt írta rossz az életem:) Na szép tudtommal nem a fórumozókról írtam. Véleményt írtam az enyémet én mindenki véleményét elfogadom ők másképp írtak de te hihetetlen nem is ismersz!
Örülök hogy nem vagy sértődékeny! Ha semmibe nézném akik ebben a világban dolgoznak nem keresném fel őket egész egyszerűen más a véleményem és máshogy is állok hozzá mert ez nálam nem a valós élet a magánéletben nem ilyen vagyok a volt barátnőimmel remekül megvoltam.
De ezek a lányok nekem mást jelentenek ez van. Vannak itt nálam sokkal érdekesebb sztorik mikor a diszpécser kifecsegi ki a törzsvendég ki hogy meg mi.Minden igaz amit le írtál nem is akarok erről vitába szállni egy tapasztaltabb embernél. A másik egy szlengkirály aki ossza a véleményedet na érdekes a beszámolóiban (elolvastam mindet) ő aztán szépen fogalmaz utána meg kritizál engem. Mindenkinek megvan a saját kis szennyese csak nem ismeri nem akarja család gyerek stb. Én tartom a véleményemet.
Zsoloka ha veled kapcsolatban mégis tévednék..akkor megkövetem magam!
Köszi! A kávés sztori jó:).. én inkább az autókhoz tudnám ezt hasonlítani..lényegében ugyanazt tudja mind.. elvisz bennünket A-ból a B-be.. De a márka név mégsem mindegy..egy felső kategóriás autó extrákkal drágább.. magasabb vételáron kell el, mint egy közép vagy alsó kategóriás. Mindenkinek az igény és pénztárcájához mérten..
Agyfasz: Kérdezted Menyi az annyi?Megpróbálom leírni úgy,hogy ne moderálják ki.***moderálva*** Én 2-szer voltam az átlagnál dr*gább helyen.Semmivel nem kaptam többet mint a ***moderálva***. Ittam már kávét 450-ér meg 220-ér,és olcsóbb sokkal finomabb volt.Nem az *rkülönbség miatt , mert tényleg jobb volt.A dr*gább kávézóban egyedüli vendég voltam.Az olcsóbb kávézóban meg meg mindig vannak, Én is odajárok. Viszont a 120 -ér a kávé már ihatatlan volt ,ott sem volt senki.Én mindig az arany közép utat választom, iszom a kávét 220-ér.
Azért én Zsolokának még mindig nem ülnék fel wjdks..nézz át "debibe"..ott azért kapja az ívet rendesen a kedves barátunk(nőnk),.. csak "itt" isszák a szavait, odát már többen is átláttak rajta..:)
Szia wjdks!
Nem voltam szerencsés hanem előre bejelentkeztem. Általában nincs szerencsém, csak tervem:D Wjd olvastam pár hsz-ed mintha én ìrtam volna :)
Gbed350! Késő délután én is gondoltam DÓRA25-re,de sajnos nem sikerült ezuttal elérnem,sztem amikor hívtam már nem dolgozott,többször is próbáltam. Szerencsés voltál Gbed350,hogy időben hívtad még. :) Szolgáltatása valóban színvonalas,a csaj pedig nagyon szép és roppant igényes,kedvelem! :)
Zsoloka,Gbed350,Agyfasz! Örülök,hogy egyetértünk a témában! ;)