Na ez kezd izgi lenni :))))
Na ez kezd izgi lenni :))))
A sokk ami sok.
Az ember befektetne, de nincs hova!!!
Korrigálom a legelső hozzászólásom a rózsaszálaim is bánják a dolgot!!!!
Bakker fáj az igazság!!!
Ez van!
Nem Josef Attila vagyok
Próbálkozom de lassú a system!!! :(
A Kitty21 korrekt!!!!!!
Ajánlom neked!!
Mondatom mára,ha a csaj olyan isteni miért csak te véded???
Én vagyok az egyetlen hülye aki a 4.re mászott fel a semmiért??!!
Ha tudni akarod az árak a normálhoz hasonlóak.
Csak nem kapsz érte semmit!!
Jó éjt!!!
Álmodj Dóri25tel,nehogy rémálom legyen!!!
Kedves agyfasz!!
Szoptak már le téged Isten igazából???
Mi próbáltuk a lovagló pózt,amitől majdnem elveszteszttem a cerkám.
pedig ez nagy szó!!!!!
a rendes lányok a másik oldalban laknak haver!!
Üdv kedves F.szagy
Jah,so sorry
de a szolgáltatás olyan volt amit nem akartam minősìteni
vagyis sz.r
:(
Bocsi Dóri25
Aki sszerintem 30.
Igaz nyájas vagy de ha lehet kihagynám a puszid!
Vagy szokj le a cigiròl!!!
Na csákó
Kedves Dóri25!
Mondhatnám hogy jó volt,de nem!!!!
Próbàltam pozicióba helyezkedni,de sajnos néha a lyukat sem találtam,bár volt hova tenni.
Ne haragudj,ha lötyögtem benned!!
Akartam,hogy élvezd de oda az én méretem kevés.
Pedig eddig mindenki sikított tőle!!!!
Te nem ehhez vagy szokva!!
Most érzem csak a fórum ízét!
Holnaptól mindennap jövök!!!
Millió csók neked és a barátnődnek is ;)
Kedves agyfasz!
Te felmásztál volna a semmiért a 4.ikre??
Vagy te támogatod a csajt???
Mi ez Joshi barát Show??
Na mindegy a csaj dagi!!!
Nem kicsit és unkorrekt,amellett,hogy flegma!!
Szerintem a sport ràfér!!
pusz Josef
Nagyon kamu szagú a sztorid Josef35..
Josef35 minek maradtál, ha már az ajtóban nem tetszett a látvány? Dóri nem árul zsákbamacskát, a képein is látszik, hogy nőiesen telt, nem egy fapados alkat .. Érdekes, hogy a szolgáltatásáról nem írtál semmit..:)) Ő egy istenien franciázó.. bársonyos börű, nagyon kedves és érzéki lány. Nagyon kamu szagú ez sztori..Úgy látom mostanában divat a normális, megbizható lányokat is lejáratni..
Kedves Josef35!
Nem kétlem, hogy voltál nálam! És azt sem, hogy nem voltam szimpatikus, senki nem kötelezett rá, hogy maradj nálam! Úgy gondolom, hogy a képeimen látszik a nőiesen telt testalkatom. Ami fontos nem azt írtam az adatlapomra, hogy vékony vagyok! :) Az meg, hogy a lakás nem diszkrét, sem állja meg a helyét mivel a barátnőmmel együtt dolgozom. És az is lehet, hogy pont nála is volt vendég, de azt kétlem, hogy te bárkivel is összefutottál volna rajtam kívül a lakásban. Mert azt én is észre vettem volna. :)
Ja és az unatkozó kolléganőknek pedig üzenem, ha a lejáratásra van idejük, mert ennyire nem megy az "üzlet" akkor keressenek más szakmát. :)
Szép estét! Puszi Dóri.
Elírtam Dóri25nél jártam........
Sorry
Sziasztok!
Nem irogatok egyáltalán,de most kell.
A sokk nemrégiben ért. Dóra25nél jártam (*** a hozzászóló későbbi hozzászólásában javította a Hirdető nevét!!! ***). A telefonban nyájas kedves volt.
Megérkeztem az utcába (Árpád) hívtam,majd a hsz után ismét. A lakása a 4en volt :(
Ezt az akadályt is megurottam,de ami az ajtóban várt....... Döbbenet!!
A csaj 2szer akkora volt mint én! Pedig nem vagyok egy csontváz.
(Dórika a sport nem öl meg!!)
Bementem ha már eddig eljutottam. De nagyott csalódtam. A lakás nem diszkrét.
valaki volt ott (egy pasi). Csendben volt,de ez unkorrekt!
Sajnálom a ***moderálva*** és az elcs.szett időmet is!
Remélem az utolsó horror story volt az életemben!
Köszi Dóra25
Sziasztok, múlt hét végén jártam Norcinál, fél órát kértem, a fr.krt - on található. Aranyos, kedves lány, a hely biztonságos. Akinek a vékony csajok jönnek be, az nem fog csalódni. Szép fenék, feszes cici, nekem nagyon tetszett. Rövid volt a kalandom, de jól éreztem magam, pedig előtte még soha nem voltam ilyen helyen és szituációban. Képek valósak.
Beírod jobbra a keresőbe, és máris megvilágosulsz, már amiről meg lehet világosulni. :) Orsikáról van pro és kontra is. Jessyvel rendel, ahogy korábban emlegették. Én ajánlom, de van akinek nem jött be.
Alisával csak telefonon keresztül volt szerencsém beszélni. Sajnos NFVSZ-t nem vállal, ez nálam kvazi kizáró ok, de speciel ő volt olyan szimpi a telefonban (+ képeken + hogy házhoz jön), hogy azóta is kacérkodom, hogy vele kivételt tennék. Arra viszont kíváncsi lennék, ha valaki bővebb tapasztalatokat szerzett volna vele kapcsolatban.