Üdv mindenkinek!
Viktória(26): Nemrég írtak róla egy beszámolót. Egyetértek az előttem hozásszólóval. Nagyon rendben van a hölgy a képnél pici retus de ez mindenkinél jelen van.Nagyon kedves aranyos volt pedig nem vagyok egy helyes gyerek.Egy percig sem volt üres járat ha én nem ő beszélt.A fr*ncia pluszos de megérte..:) Aktus közben is minden rendben zajlott a szemezést hiányoltam ami legyen az én bajom. Az általatok elnevezett rózsa szállak sem magasak. A (Nagy Temető) környékén r*nd*l. A szoba és a fürdő állapota átlagos résszemről semmi kivetnivalót nem észleltem! Ahogy én tapasztaltam ajánlott kategória !
Anikó(26). Állomás szomszédságában r*nd*l elég jó a hely.Nála minden egy kalapban nem kellett számolgatni!(kicsit több volt a rózsa szál de duplát is adnék érte) Ő már határozottabb egyéniség mondjuk ki rámenős ami bejövős a legtöbbünknek. Nem voltam formában aznap az ágyon úgy lekapott csak néztem mint egy előbálozó:) Ebből már sejteni véltem hogy ütött az órám még a fr*nciát valahogy kibírtam remegő lábakkal igaz. Közel egykorúak vagyunk nálam 100% volt a kémia! A szeme meg lyukat égetett a falba azt a nézést tanítani kellene ......:) Egy kicsit azért besz*rtam nála kivégzésből ötös! És a logisztika is tökéletes.
Szöszi(38). Itt történt némi ugrás a korban! Nyíregyháza központyában r*nd*l Korzó pontosabban! Kicsit akadozott a találka de végül odaértem. Egy köntösben várt Igen csak megnézett magának említettem nem vagyok Görög szobor:) Be invitált a szobába levette a kis köntösét mondta nyugodtan öltözzek én is. De előtte megkészültük mennyi az annyi fr*nciával együtt verhetetlen számot mondott majdnem vissza kérdeztem:)) Látszott rajta a rutin minden mozdulatra jól reagált: Nem hisztizett mondta ha valami nem tetszett. A hölgy az idősebb korosztály jeles képviselője a testi adottságai is ezt tükrözik. Nem nézett a szenembe fr*ncia közben csak egyszer tán de nála sem csalódtam!
Dorina(26) is Ma nem láttam a hirdetését de azért megírom mit tapasztaltam nála. Toldin r*nd*l a képei valósak korban nem mondanám hogy egyezik a véleményünk !. Talán felfogásban Szöszire hajaz csak pörgősebb valamennyivel. A lakás rendezett. Kis piros tangában rám mosolygott amivel megkezdődött a folyamat. Ami közepesre sikeredett ami előfordul lehet észre is vett rajtam de nem haragudtam rá hisz nem tudhattam előttem ki járt nála!!!! Szerethető a hölgy csak figyelni kell a reakciókat. Fr*nciát majdnem kihagytam de ti ne tegyétek:)) *rai átlagosak.