Üdv beszámolot szeretnék kérni, Bianka 20 hölgyröl ,nagyon jók a képei . Szeretném kikérni véleményeiteket.jöhet privátban .. Üdv"
Üdv beszámolot szeretnék kérni, Bianka 20 hölgyröl ,nagyon jók a képei . Szeretném kikérni véleményeiteket.jöhet privátban .. Üdv"
Üdv.
Hát Szamira, megmondom őszintén sokat szemezgettem a képeiddel és mártervezgettem, hogy egszer meglátogatlak, de ezekkel a hozzászólásaiddal végleg elvágtad magad előttem....
Köszönöm, hogy megkíméltél egy újabb a***moderálva***kidobástól!
Üdv:Petyr Baelish
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható ápolt fiatal sz*lg*lt*tót? Ahol nincs leh*zás és akit döngetni is lehet rendesen :-)
Köszönöm előre is a korrekt infót akár privátban is..
Üdv!
Szerintem tök szép csaj vagy
De most komolyan?!!! Be regisztràlsz ma 10 óra 50 perckor és be dicséred a lànyt,utànna meg 11óra 00 perckor regisztràlsz és megint ugyan azt teszed :) de ez olyan àtlàtszó dolog mint a 90 éves mamàm lyukas bugyija :)szegény magyar nyelv tanàrnőm ha ezt olvasnà ami itt megy helyesíràs néha, sírna mint az àrva gyermek!!!!
Szürkeség szerintem meg nincs semi baj Szamirávall
Fiatall csinos teszi a dolgát!
Az olajboll kicsit tényleg sokat rakot de az már noszesz.... Szerintem
De izlések pofonok kérdése!!
Szerintem top 2 lány JELENLEG Nyiregyházán
Szamira 19
Norci 21
Fiatalokk,csinosak teszik a dolgukat!!
Azt hittem magyar nyelvtan terén már nem érhet ITT meglepetés,de tévedtem.. :))) Mindig van lejjebb. :D
Nekem 8, de az ilyen nyelvezetű hozzászólásokkal sokkal többet ártasz, mint amennyi előnyre gondoltál...Hallgatni bölcs dolog, pláne, ha ilyen képességekkel rendelkezel....:(
Kedves Szamira, egyáltalán nem húztam fel magam azon, hogy el küldtél tusolni, csak ha egyszer az ember 15 percel előtte tusolt le nincs értelme ezzel húzni az időt.
Ha számodra hányigert keltő voltam akkor nagyon sajnálom, biztos nem jön be neked a tusfürdőm illata :D
Amiket le írtam pedig semmi sem hazugság, minek hazudgálnék rólad? Mi hasznom lenne nekem ebből? Semmi...
Nem kiakadnod kellene, hanem inkább tanulni a hibáidból.
Ámen!
Newbie_nyh
Nem tom mi ez a hozzászolásod vagy h te mire fellhordoll le engem??
Atoll még másnak jo lehetek... De am se érdekell a hüje baromságod
Meg mire fell akarod te h ne jöjenek hozám??
Tán strici vagy??
több 10 visza járosom van és sénki nem panaszkodik
Persze nem felehetek meg mindenkinek
Probálod itt a nagy fölényes okoska dumádatt de ez itt nem nyerö hanem tedd zsebre..!!!
Ezen nem függ nekem a ..... mert aki akar eljön és utánna mond véleményt..!!!
Csak ti ketten panaszkodtok.....
Mind1 nem huzom fell magam.... Akinek tetszek az ugy is eljön és majd eldönti h mijen is vagyok.. Ésnem két ijen hasznavehetetlen , gép elött ülö tehetlen , idöje mint a tenger és egy lánynak akarná ronditani az üzletétt.... Szerintem meg eszt is fogja tudni mindenki....!!!!!
Huu kedves Szamira! Hidd el, ezzel a hozzászólással többet ártottál, mint használtál. Különösebben nyelvtannácinak sem kell lenni ahhoz, hogy mindenki levonja a megfelelő következtetést.
Első körben a leírás alapján lövésed nincs róla, hogy ki volt, aki írta a beszámolót, hacsak egy kb 3 hetes intervallumban ő volt az egyetlen vendéged.
'próbálta rám tukmálni az extráit' - hasonlót én is tapasztaltan nálad, az más kérdés, hogy én nem tukmálásnak éreztem, és nem érintett rosszul, de tudd be, hogy vannak akik ezt a fajta márketinget kellemetlenül veszik.
'Mindenki meg van velem elégedve' - ez nem igaz, olvass vissza a fórumon. És csak úgy szólok, hogy bizony egy ilyen helyzetben nem mindenki fejezi ki az elégedetlenségét.
És csak hogy tudd, ezek után, ha valaki ide a jobb oldalra a keresőbe beírja. hogy 'Szamira', a megjelenő 4-5 releváns találatból a te hisztid alapjén fogja eldönteni, hogy megy-e, vagy nem. Tippelsz, melyik az esélyes?
Megnéztem a képeidet igen jó csaj vagy :D büdös bogarak kedved ne szegjék :D
Kedves Szürkeség nem tom h miért hazudgálsz ijeket.. Rollam... azért mert megkértelek többször is tusolj lee??
Mert nem lehetett elviselni a szagodatt??
Meg hogy aszt montam hogy " jönek mások is"....???
És eröszakall montam nkd az ekxtrákat??
Hazudozni jeles vagy!!!
De ezzel nem ronditoll be ugy se nekem mert ismernek vendégeim.......
Mindenki meg van velem elégedve csa te nem...MERT FELHUZTAD MAGAD AMIÉRT 2-SZER KÜLTELEK TUSOLNI......
Hátt ne is haragudj de ha egyszer szo szerint büdös voltáll és más majdnem hánytam.... ne várj valami nagy jeles magatartást...!!!!
De ahogy tudtam én meg tettem mindent
Legközelebb veszek neked old spicét és akkor jobb leszek igérem!!!!
Komolyan mondom Jázmin 21 olyan mint egy gyerek..... Nekem nem jön be az ilyen kinézetű nő.
Egy nő 30 felett ér valamit és legyen legalább 170 magas és 60 kiló. Persze ez az én véleményem....
Sziasztok!
Nincs valakinek infója Szandra24 és Jázmin21 leányzókról?
A képek biztatóak :)
Tomika 25.Semmi közöm a Miami helyszínelőkhöz, Én CIA-szét ügynök vagyok.
Azért rendelhetnél tőle egy szalámisat hátha igazat mondott:))) Meg egy ingyen fuvar a lányokhoz:-D Miami helyszínelők Nyíregyházán nagyon kemény:) Csak viccnek szántam ne vedd komolyan mi már beszéltünk privben!
Szia!
Sziasztok.A történet folytatása.{ lásd az utolsó hozzászólásom } Kaptam egy telefonszámot,hogy Ő küldte az sms-t hölgynek a nevemre hivatkozva.Egy lány azt javasolta ,hogy nyomozzam ki,hogy ki tettes.Nem érdekel a dolog,de unatkoztam így, úgy döntöttem csak felhívom.Sikerült elérnem a megadott számot,egy úrral beszélnem.A lényeget emelném ki. Állatása szerint, a szám egy céges telefonhoz tartozik.Ő egy pizza futár,és többen használják a telefont,mindig más és más.Ő nem kurvázik neki családja van, és 2 gyermek édesapja.Az sms-t nem Ő hanem egy a kollégája küldte a hölgynek .Egy szavát nem hittem el,sok volt a rizsa. De szeretem végig hallgatni ha valaki hazudik,miközben Én tudom mi az igazság.Az úr valószínűleg egy strici volt. Felhívtam tudakozót,ki a szám tulajdonosa közölték a szám titkosítva van..Ismeretlen tettessel, a nyomozást lezárom,azért mert nem ítélem fontosnak az ügyet.