Jól meg pezsdült az élet a fórumon hírtelen :) az elmult hetek termése nàlam ! Carmen 26: aki most nem hírdet ott talàlható ahol Latika dolgozott, a kora valós,arca szép, test: 10/9 nekem bejött a müsor, nem nyafogott,értelmes korrekt nő, ha vissza jön meglàtogatom újra :) Dorina 33: lakàs szuper, Dorina kedves ,csinos nő, szemüveges olyan titkàrnős kinézete van, fr*nciàt jól alkalmazza,még ilyen trükkös fr*ncia technikàt nem làttam, rózsaszàlak àtlagosak,megyek hozzà még az biztos! Lili 19: Fiatal csaj,szép arc formâs popsi, kicsi de szép cici,***moderálva*** átlagosak,de amint kimondja az alap**at,jön egyből az *xtràkkal,ami nem több mint mâs lànyoknàl,csak ők màr alapból hozzà teszik,hogy egy óràra ennyi meg ennyi! Aktus : nem rossz de semmi extra, egy alkalmat mindenképpen megér a leànyzó! Ginàhoz (Diamond) bejutni nem egyszerű :( mondtam is neki ,hogy a miniszterelnököt hamarabb el lehet érni telón mint őtet,pedig nekem itt a Gina az elsőszàmu kedvencem,voltam màr vagy 10 szer nàla ,de vele nem lehet betelni,egyszer írta a Gróf itt a fórumon,hogy ha sikerül ràhangolódnod a Ginára akkor teljesen odaadó lesz, akkor ezt nem értettem,hogy mit ért ez alatt,de azóta àtéltem màr vele többször, Ő itt egy külön kategória,de azt is elhiszem ,hogy nem mindenkinek jön be amit a Gina csinàl ,nem mindenki egyforma kinek ez a csaj jön be ,kinek egy màsik,ez így van rendjén!