Voltam nála én is, még Márciusban. Még ha önreklám is lenne, akkor is azt mondom rá, hogy igenis valós! Azóta is visszavágyom, csak *** moderálva *** sajnos jóideje megzuhantam. 😕
Voltam nála én is, még Márciusban. Még ha önreklám is lenne, akkor is azt mondom rá, hogy igenis valós! Azóta is visszavágyom, csak *** moderálva *** sajnos jóideje megzuhantam. 😕
Igen wjdks ,alakul az étlap :)szálingóznak visszafele a csajok ! De még fog bővülni a létszám mivel hételején jön a Dior , én még életembe nem láttam olyan szép nagy melleket mint neki van ! :) Azért az is megér egy misét ! Ő, is egy korrekt megbízható jó szolgáltató ! Voltam már nàla, amikor itt járt utóljára és most is meg kellene látogatni ha itt lesz ! Erősitsd fel magad barátom, mert szeptembertől lesz mire költeni, ha a jobbnàl jobb csajok megosszàk velünk a társaságukat ! Lessz mit bepótolnod , egy kicsit most elhanyagoltad a csajok làtogatását a nyáron az ismert okok miatt :D
Azért fenntartásokkal kezeljük ezeket a "jobbnál jobb csajokat" mert mint tudjuk, nem minden arany ami fénylik.... :)
:D
Bizony, Carmen visszatért, és ugyanolyan jó, mint régen. :) Tegnap rendesen meglepődtem, amikor ő nyitott ajtót, hirtelen azt sem tudtam, hová szarjak, mivel nagyon hasonlít egy ismerősömre. :)
További kalandok:
Réka Masszázs (25): Dettó, ahogy írták előttem. A masszázs technikailag átlagon felüli, az erotikus vonal elég gáz, az 50%-os felárral mért csúszkamasszázs kb annyi, hogy 3x végigszalad a mellével a hátadon, levezetés meg mint a recskázás, csak más csinálja helyettem.
Rami (18): Szintén csak megerősíteni tudom a többieket, szenzációs a csaj, bár az extraként bevetett smárolást nem kell eröltetni. Viszont nálam logisztikából megbukott, annyira egymásra szervezi a klientúrát, hogy kifelé menet találkoztam kollégával, aki hozzá jött, holott ki sem töltöttem az 'időmet'.
Betti (23): Ramival egy helyen van, és ezzel kb minden jót leírtam.. Ilyen unott fadarabot szerintem sosem láttam. Komolyan elgondolkoztam akció közben, hogy áthívom Ramit a finishre.
Michele (27): Aki ugye Carmen. :) Jobbra van a kereső, egészen pontosan azt írnám, mint fél éve. Ami tök jól esett, hogy megismert. :) Kéretlen extraként szado vonalon is megtapasztaltam tehetségét: Közösen kinyírtunk egy trollkodó sáskát, én harcképtelenné tettem, ő meg a papucsával laposra klopfolta. :D
Először is: köszönet az információkért! :-)
Viszont valamit nem értek. (És nem kötekszem, nem cikizek, nem ironizálok, CSAK nem értem) Ha Carmen-ként "sikeres" szolgáltató volt, akkor miért nem őrizte meg a nevet? (Lehet rá oka, ezer) Ha valaki TUDJA, elárulja nekem? (Tippelni én is tudnék, de pont azt nem akarok...)
Előre is: köszönöm!
Erre ő tudja a vàlaszt pontosan megadni !! :)
:-D Írtam én olyat, hogy ő nem válaszolhat? :-P
Hahó Michele ( Carmen ) ha olvasod a fórumot válaszolj légyszíves a kérdésre ?! :)
Candy:
Konnyu megkozelites, kedves hang, az ajtoban mosolyogva fogad, hatalmas szilikon cicikkel! :)
O van a kepen, kor is stimmel, tokeletes test, tetko es szilikonkedveloknek erosen ajanlott!
Test: 10/10 Selymes bor, mosoly, igazi baratno feeling. :)
Aktusban adja nagyon, meglepoen szuk, jol mozog, szuper feneke van, halkan, erzekien nyogdecsel, nagyon beindit! Lehet neki lokni, nem nyavalyog, abszolut keszseges, franciaja is eros felso harmad.
Lakas tiszta, egy kedves, humoros csaj. Orara menten, maradt ido, elbeszelgettunk a maradek idoben, lehetett, jo tarsasag.
Nem ereztem nyomast, orat nem nem nezte, kellemes erzes, ajanlott kategoria.
Hogy ne csak szepet irjak, NFVSZ nincs benne az alapcsomagban, de extrakent hozzaadva is kb. annyi, mint masnal az alapszolgaltatas.
A forum ajanlasok es hozzaszolasok alapjan dontottem mellette, a kepek nekem a tul-szep-hogy-igaz-legyen erzesem volt, de valosak.
Szerintem meg visszaterek lazitani!
Én is voltam nála és tuti, hogy nem ő van a képeken!
Üdv!
A Cynthia témához szeretnék hozzászólni.
1. Telefonon könnyű volt elérni, az időpont egyeztetés könnyen ment. A megbeszélt idő előtt 10 perccel ott vagyok a címen hívom, és nem veszi fel. Még egy jó fél órán át próbáltam elérni, de nem vette fel a telefont, és még egy sms-t sem írt.
2. Másnap másik telefonszámról probálkozva ismét sikerült az egyeztetés. a megadott időben hívom nem veszi fel! Újra hívom kb. 10 perc múlva, felvette, és összejött a randi.
A lényeg: A képei neccesek. Minimum 5 éve készültek, hanem régebben. Szerintem a fényképeken nagy valószínűséggel ő van. De tényleg van rajta felesleg bőven a képeihez képest. És a lényeg. Számomra csalódás volt a hölgy. Még azt sem mondhatom hogy az átlagos szintet megütötte. Csinálta a dolgát, de semmi több. Értékelésem: 10/5
Zsuzsához mehetsz nyugodtan, nem fogsz benne csalódni! De, ha rám halgatsz átmégy Debrecenbe. Micus, Olivia, az agyad eldobod tőlük!
Aki Dia29-t keresné: nem fog vissza térni.
El lopnám a tippet, köszi, de sajna egyiket sem találom... ??
Utolso talakozasnal azt mondta, par het, es ujra lesz.
Sziasztok. Milf kategoriaban ( 30- 45 kozott inkabb igy mondom ) kiket tudtok ajanlani? Lenanal mar voltam, hasonlo kaliber tokeletes :)) koszi!
Ha nincs messze neked akkor nézz körbe Debrecenben is:
Niki30, Alexa29, de sokan dicsérik Gréti37-t.
Inkabb Nyiregyhaza, azert koszonom.