Való igaz Gibson,nyitott szemmel és füllel kell evickélni ezen a terepen. ;)
Való igaz Gibson,nyitott szemmel és füllel kell evickélni ezen a terepen. ;)
Boti! Épp most beszélünk a név és helyváltozásokról. :) Amikor hívtad még Lilla volt,mire hazaértél már Vivien. :)) És egyetértek,valóban nem egy vendégcsalogató viselkedés,amit leírtál.. Nem tudom mi változhat folyamatosan 1 perc alatt!? :) Picit túljátszotta a szerepét a leányzó.
Gróf! Annyiban javítanálak,hogy azt nem mondtam,hogy csak és kizárólag a kamu lányok váltogatnak várost,szóval ilyen szempontból abszolút nincs előítéletem. :) Barby28-nál voltam már és Kitty38-nál is,mindkettejükkel meg voltam elégedve. Ők valóban hol itt-hol ott tűnnek fel. Inkább csak arra akartam célozni,hogyha egy lány jól csinálja,amit csinál,kedves,vmilyen szinten értelmes és aránylag jól néz ki,akkor pl egy Nyíregyháza simán "eltartja",nincs szüksége arra,hogy világjáróvá avanzsáljon. De persze ez mindenkinek a szíve joga,hogy utazgat vagy sem,a lényeg ,hogy jól szolgáltasson csúnyán mondva. :) Az úrfiúi igények nagyjából hasonlók Piricsén és Londonban is. ;) Na de amiből kiindult ez a beszélgetés az gondolom szted is igaz Gróf: Egy Nyíregyen dolgozó,gyakorlatilag csak pozitív hangvételű kommenteket kapó lánynak,nincs értelme X idő után elkezdenie nevet változtatgatnia hetente,miután már megszoktuk,hogy ő "Erika". Az utóbbi pár napban-hétben már legalább háromszor cserélt nevet. (legalábbis amit én láttam,lehet több csere volt,csak azokról lemaradtam) :)
Bár nemrég regeltem ide,de a kezdetek/2010/ óta figyelemmel kisérem a fórumot.Gróf Kurátornak igaza van.
Egy fénykép sorozatból,egy telefonbeszélgetésből,egy képháttérből,egy cimből az öreg harcosok
már le tudják-tudjuk vágni hogy ki-merre-hány méter!
Úgyhogy Gróf úr a szösszenetedre csak annyit tudok írni:ÁMEN!
Ezért volt jó Léna mert ő nem utazó lány volt!!! Mindig lehetett hívni és megbiztató volt!!!
Sziasztok! Nem tudom, hogyan írjam le a mai napot, talán a tegnapi eseménnyel kezdek! Felhívtam Vivient akit mikor hívtam még Lilla volt aztán változott a neve! Meg kèrdeztem a lehetőségeket amit szépen el sorolt de ki hagyott pár dolgot, hogy azt majd személyesen! Aztán, hogy mennyivel előtte kell szólni hogy mennék, azt mondta 5-20 perc neki mindegy, mondom oké akkor reggel hívlak! Eljött a reggel, 8,50 perc hívom, bemutatkozás,kérdezem mikor mehetek azt mondja 9,30-ra az nekem nem jó, erre ő hívjam vissza 1perc múlva, visszahívom, azt mondja újra mehetek diktálja a címet ha oda érek hívjam újra, oda érek hívom,mondom ki vagyok nem érti mondjam újra el mondom ő erre megint ezzel felel, hogy hívjam vissza 1perc múlva! Otthagytam, szerintem ez nem a vendég csalogató viselkedés!!! Nem nagyon szoktam írogatni de rendszeresen olvasom a fórumot!De ezt nem tudtam!kihagyni!
Jah és nem 20-30 lány van itt Nyíregyen,mert csak ezen az oldalon van általában 55-70 nyiregyi hirdető. Plussz még van egy jópár hasonló jellegű oldal,igaz vannak átfedések. Plussz az apróhirdetések itt,újságban,neten. Plussz,akik masszázsként hirdetik magukat,de amúgy nem csak masszázs van.. A 100-150 vendéget is rettentően alábecsülted. Nekem kb minden haverom jár,de pl ezt a fórumot nem használják,max olvasói szinten egy-egy látogatás előtt. A férfitársadalom nagy része,nem kiabálja világnak,hogy elvétve vagy rendszeresen jár ilyen lányokhoz. Valaki azért nem,mert nem egyedülálló valaki meg azért nem,mert cikinek éli meg még haverok előtt is azt,hogy tejel a szexért. :) Én nem érzem annak,ha szóba kerül én bevallom,hogy járogatok,de pl van olyan ismim akiről tudom,hogy jár,de azt mondja mindenkinek,hogy ő bezony sose menne. :D Na a lényeg,hogy természetesen pontos számot nem tudok,de hogy nem 100-150 ember jár itt Nyíregyen és környékén lányokhoz az tuti. Nem beszélve azokról a fickókról,akik mondjuk úgy nem a saját,hanem egy másik városban keresik a "megnyugvást" :)
A városváltás értelmével tisztában vagyunk,nem erről volt szó.. Viszont egy aránylag jó hírnevet szerzett nevet változtatgatni ugyanabban a városban napról-napra teljesen felesleges,mondhatni hülyeség. És ha már szóba hoztad a városváltást: Vannak sz*lg*ltatók,akik mindig színvonalas sz*lg*ltatást nyújtanak,nem szívesen változtatnak várost,mert jó híre terjedésével előbb-utóbb kialakul egy visszajárós fix vendégköre az adott városban,kiegészülve mindig 1-1 új arccal és ezt sok leányzó nem szívesen dobja el,nincs értelme egy másik városban ugyanezt nekilátni felépíteni. Ugyanakkor vannak olyan hölgyek,akik azt az utat követik,hogy kb 2-3 hetente vándorolnak városról városra. Ebben az esetben azt használják ki,hogy az "új hús"-ra mindig jobban ugrik a férfinép,valamint ha mindg ugyabban a 3-4 városban ingázik,akkor színvonalas sz*lg*ltatás esetén kialakulhat 3-4 fix vendégkkör 3-4 különböző városban. De ebben az a rossz,hogy akik egy lányhoz szeretnek járni fixen,azok nem ilyet fognak kiválasztani,mert ezek a hölgyek vagy itt vannak épp vagy nem. Meg persze vannak azok,akik azért változtatgatnak várost,nevet,képeket,mert borzasztó a hozzáállásuk ehhez a sz*kmához és az adott városban egy-két bepalizott vendég után a kutya se megy hozzájuk és ülnek üresben. Összességében az én tapasztalatom az,hogy a legjobb sz*lg*ltatók egy névvel és egy városban vannak,nem bonyolítják túl a dolgokat. De ha új lányhoz megy az ember,első lépés mindig a fórum!! ;)
Azért kell mindig frissíteni,mert ez nem arról szól amit te gondolsz.Lehet ő is szeret kamatyolni,de másért csinálja.Mint ahogy van itt kb 20-30 lány,ugyanúgy van szerintem kb 100-150 vendég.Ez egy bizonyos fix csoport aki megengedhet magának ilyesmit.Na már most ha ezek már mind meg voltak,akkor jön a név vagy a város váltás.Végig mennek rajta a debreceniek, a győriek,stb.Kis idő elteltével,más névvel visszatér ide. Az élelmesebbje meg külföldön szerepel.Aztán megint hazajön.
? Melyiken?
Megvan Rami, csak nem ezen az oldalon...
Nándi sógorom...
:D
Volt itt is 1 csaj, ugyanezt játszotta, felhvtam a haverokat hogy nálatok is volt a csaj hogy tőletek t*rhes?
-Aha
Mondom bazz ez az egész utcátol t*rhes az hogy lehet? :D
Néztem már sok sci-fi-t meg nagy a képzelőerőm de ez nekem is sok:D
Gyönyörű lett volna :))))
Az igazán szép mégis az lett volna ha Tőled, és annak ellenére is a másik pasi nyakába varja:D
Utóljàra wjdks akkor örültem ennyire, amikor az eggyik csaj ismerősöm felhivott és megmondta , hogy mégsem tőlem terhes hanem az eredeti pasijàtól :)))))
Kecskeméten az Anna csak nekem tetszik amúgy? :) Meg jó a bemutatkozó szövege,mosolyogtam rajta. :) Lehet mindjárt felhívom,hogy: "Helló,itt vagyok a ház előtt,melyik a hanyas a kapucsengő?" :))) Na jó csak viccelek,nem akarom,hogy kihulljon az a szép hosszú haja az idegtől. :D
Vegyél egy lottót Staffi! :)) Én akkor éreztem hasonlóképpen,amikor először el tudtam érni Gina Diamond-ot. Telóbeszélgetésünk után három napig azt hittem,hogy én vagyok Jézus. :D
Kezd kabaré jelleget ölteni a valamikori Erika. :)) De legalább mostmár nem E betűvel kezdődik a név.
El sem hiszem, a Daniellaval sikerült beszélnem, hónapok óta próbàlom hátha egyszer sikerül telefonon beszélni vele , és most összejött :)
Lassan a minden keresztnév megjelenik a hirdetésekben! Van itt màr Kitti, Vivien, Kiara meg sorolhatnàm :) csak néz az ember mint a moziba, hogy mennyi új hirdető van ( vagy csak újnak làtszó ) Rami tényleg kis aranyos csajszi volt, remélem csak pihen egy kicsit, és visszatér újra :)