Két lányos akcióhoz kiket tudtok ajánlani?
Két lányos akcióhoz kiket tudtok ajánlani?
Ági44-ről van valakinek infója?
Szia Dóra!
Biztosan találkozzunk még:) Annak meg kifejezetten örülök hogy te is jól érezted magad. Nagyon szimpatikus lány vagy a hozzáállásodról nem is beszélve!
Sziasztok! Ági 44ről és Viki 30ról egy kis infó? Jöhet privibe! Köszönöm!
sziasztok sokat figyeltem az irasokat ugyhogy nemreg én is bejelenkeztem:)egy két tapasztalatomat ha nem is olyan szinesen mint egyesek le is iirtam:)látam hogy itt lassan összegyült egy olyan közöség aki hasznos és kedvet csinálo irásokat észrevételeket tesz posztol,szerintem ezt a vonalat tovább lehetne vinni,miert ne fogadnánk el olyan véleményeket észrevételeket ami a pénztárcánkat és magunkat is megkiméli esetleges kudarctol:persze erre páran mondják használd a keresöt kis köcsög de itt a megyeszékhelyen ugy cserélödnek a lányok néha elég követni egy regisztralt tagnak is nemhogy egy bekukucskálonak is:)nem is szolva egy két leanyzorol aki magárol ir véleményt hogy jobban járjanak hozza ha jo emlékszek klaudiánál volt egy ilyen más által kifejezve öngol:)én magam is bejelennkeznék gina diamondhoz de Obamához hamarabb bejutnék lehet :)én csak azt kérem az ugymond östagoktol adják tovabb tapasztalataikat élményeiket ez hasznos nekünk maktársaknak de a lányoknak is hisz akiröl kiderül nem igazán jo szolgaltato ugyis a megbizhatoo lányokhoz megy a kliens utalok itt anikora ginara sajnos mult idöben latika:)mai napik sajnálom hogy latika nem jőtt össze lénais itt hagyot minket miért ó miért ?:)aki járt már az ujabb leányzoknál irja meg véleményét hisz van már nindzsánk is dobocsillagal a fenekemben nem akarnek az utcara szaladni én se pl :)itt nyiregyen ahogy észrevettem nem vészes a helyzet a legtöbb lány megbizhato elégedeten megy el kliens:) és a lakásukrol is :)ha valaki máshonnan érkezik nyiregyre munka egyébb okokbol ezen a forumon az is tájekozodhat,nem dobja ki feleslegesen a rozsaszálakat:további jo szorakozast mindenkinek minél több beszámolot ha negativ ha pozitiv:uff beszéltem :)
Kedves Tomika25!
Örülök,hogy jól érezted magadat. Részemről semmi gond nem volt ( "tudom nem nyertem el a tetszését"),talán picit fáradtabb voltam és ezért érzékelhetted így. Szeretettel várlak legközelebb is,ha szeretnél meglátogatni. Puszi : Dóra
Szerintem az itt hírdető nőknek, a 80-90 százaléka nem a valós kort írja ki, de ez nem csak azért a 18-21 évesekre vonatkozik :) régebbi hozzászólásokba is van írva ,hogy 25 évesnek hirdeti magát, de kinéz minimum 35 évesnek :) tehat lehet van aki egy 10 est is simán letagad !:) Én is találkoztam már olyannal akinél voltam ,hogy hirdette magát 34 évesnek és tudtam biztosra ,hogy 39 éves, de engem ez nem zavart :) a fényképpek is álltalában csalókásak mert a lányok szereti alkalmazni a minnél előnyösebb fotókat, és néha már csak a " tetthelyen " szembesülsz a különbséggel, ami a fotókon van és ami a valóságba látsz :)
Kedves makktársak biztos ti is megfigyeltétek már hogy a 18 - 21 körüli hirdetők vagy kamuk vagy én már tényleg nem tudom de hogy én akinél eddig jártam biztos nem annyi évesek csak nem értem miért kell kamu kort ki irni itt akik megbizhatok habár ők se teljesen azok az arcképesek.
tudtok nekem olyan lányt mondani aki ugy is nézki a fényképen mint élőben és annyi éves amennyi ki van irva?
Kérdezd meg a Lili 20 nevü leànyzót :) ő, vállalt régebben autós kalandot :))
Ennek már fan club íze van:)) gyerekek:))
Lassan kibéreled magadnak :)))))
Én már beiratkoztam hozzá jövőhétre is, a biztonság kedvéért, remélem ùjra leteper :)) Én szeretem a határozott csajokat. Nekem a nő legyen határozott és önállò.
Amugy még mindig felvagyok spanolva wááá :D
De bameg nem is érdekelte hogy ott hagyta a farkát:) Azért Anikó arcát megnéztem volna:D
Nem tudja mit veszített az Attila, aki megfutamodott :)))) egy óriàsi élménnyel lett szegényebb !!
Ferenc kr.
Valószínű még nem találkozott ilyen kaliberű hirdetővel :) (profi dögös rámenős) Elmondása szerint attól félt hogy egy ilyen nőt nem tud megba..ni! Meg hogy nem voltak még ilyen női.Vannak ilyenek emberek :)
És végülis mitől ilyedt meg? Bocs de nem tudom magam beleélni a helyzetbe..
Anikóról nekem is van egy érdekes történetem. Amúgy voltam már nála és tudom miről beszéltek. Na akkor... Egy kedves ismerősöm nevezzük Atillának :) meglátogatta Anikót egyébként teljesen átlagos a srác elég könnyen veszi a dolgokat . Az egyik délután hív hogy ő ma menne Anikóhoz jól van majd elmondod a részleteket. Eltelik 2 nap semmi mondom mi van ezzel a gyerekkel csak felhívom. Na milyen volt kérdem azt mondja : Ember mikor akció lett volna ott hagytam. Megijedtem tőle :) Nem mostani a történet ha Anikó olvassa valószínű fogja tudni . Hát ilyen kisugárzása van! Nem lehet kirobbantani az első helyről.
Ne is mond, tiszta all inclusive kaland volt, megkaptam mindent :);) Amugy Aniko ugy csokol mint aki a 10 éve nem látott pasiját "üdvözli", sőt a szex is kb olyan meg a francia :))) ;) még az Anikò hatás mindig tart :D
gbed350 te is tudod kihez kell menned ,hogy megkapja az emberfia amire vágyik :) ott ami szemnek ,szájnak, kéznek, fa..roknak ingere minden van :))))