Igazad van, lebuktam! Spermabank-ügynök vagyok, és így hordom haza a jutalékot. :)
Ma volt pár érdekes telefonbeszélgetésem, noha semmi nem jött össze, főleg logisztikai okokból.
Evi (apróhirdető) - na ő aztán mindent vállal, gumi nélkül, de legalább van 'implantátuma', meg 'oltásai'. Ha még benyögi, hogy chipezve is van, hazahozom a kutyám mellé.
Jesyka (19) - tényleg kipróbáltam volna, de olyan aranyárban méri az extrákat, hogy az ex-francz team is leckét vehetne belőle. Gondolom, nem kell említeni, hogy a denisa = bianka = valentina team tagja, csak tudnám, ki az 'ész' a csapatban.
Rami (19) - Kár, hogy nincs NFVSZ, egyébként korrekt tájékoztatás, kedves lány.
Hédi (22) - ex-francz team (na nem mintha ez nem esett volna le már a képekből + szövegből..), sajna egyeztetési probléma volt. Azt nem tudtam eldönteni, hogy vele beszéltem-e.
Kinga (23) - még *** moderálva *** hirdetett, amikor meglátogattam, konzervgyár közeli ügyfélváró, szép, csinos, csak az kurva influenza, ami miatt kimaradt a nyolcadikos bioszórákról, nála a harang érintése már prosztatamasszázs, tehát + ajándék. Most csak hívtam, de amikor elkezdte a megközelítési protokollt, egyből leesett. Részemről nem ajánlott!
Martina (25) - Masszázshirdető, kedves lány a telefonban, de sajnos kézi levezetésen kívül semmi olyat nem nyújt, ami miatt ne Myát vagy Szofit látogatnám.
Natyka (19) - Hát ez a lány egy tündér! :D Zabáltam volna meg telefonon keresztül, annyira aranyosan, ízesen beszél! :D Nyilván látszik a fényképekről, hogy nem 'árja', és azt ugye nem is feltélezzük, hogy unatkozó orvostanhallgató, de annyira vidáman tracsi-pacsiztunk, annyira közvetlen volt a telefonban, hogy nem fogom kihagyni.
Kb ezekre emlékszem, pedig még volt pár, vagy egy órán keresztül telefonáltam. :)
Holnap újra próbálkozok.