Üdv mindenkinek!
Na ezért érdemes még, a telefonbeszélgetés során mindent tisztázni, hogy mi az amit lehet és mit nem ,és mennyi az annyi....
Így nem érhet meglepetés ,vagy ha mégis akkor sarkon fordulsz és keresel normális hozzáállású nőt...
Üdv mindenkinek!
Na ezért érdemes még, a telefonbeszélgetés során mindent tisztázni, hogy mi az amit lehet és mit nem ,és mennyi az annyi....
Így nem érhet meglepetés ,vagy ha mégis akkor sarkon fordulsz és keresel normális hozzáállású nőt...
Mondjuk kicsit furcsa.. :) Biztos távoztam volna :)
Lehet büzlöttél a parfümtől azért nem kellett menni zuhizni faszikám. Nem?:D Amugy én ugy szoktam menni, hogy ha ne adj ... a vizmüvek csődöt mondanak is vállalható legyek. Tehát indulás előtt elmegyek megmosom magamat. Amugy ha férfihoz megyek megbeszélésre se büdösen megyek.
Üdv :)
Szia. Ha bejelented, hogy mész odateszi megát. és remélem odateszi. Jó szórakozást, aztán oszd meg velünk is. :)
kiegésziteném. Nem azt mondtam, hogy nem engedte. A megeggyezés után mondta, hogy az plusz ennyi meg ennyi.
Gróf! Nekem a Zara elsőre és másodjára is jó volt,másodjára talán még jobb. Természetesen én is elhiszem,amiket ír a Perilla,csak engem meglep,hogy lehet ekkora különbség az ő és az én emlékeim közt. Meg fogom látogatni harmadjára is,valószínűleg szombaton vagy vasárnap és megírom majd mit tapasztaltam,de nem tudom elképzelni,hogy másképp áll majd hozzám,mint első két alkalommal. Na de majd kiderül. :)
Érdekes Perilla,amiket írsz a Zaráról,de én kétszer voltam nála és abszolút nem volt semmi rossz élményem. Én simiztem a lábát,cicijét,mindenét és nem szólt érte,sőt ő is megölelt,simogatott. Nem tudom mi lehetett esetedben a probléma.
Szofi 24-nél volt mar valaki? Jöhet privàtba is. Mármint nem Szofi hanem az info. Koszi :D Aki ir rola elarulok neki egy infòt! :)
Azt mondja nekem egy faszi. A gyereke tuti nem nez ilyen oldalakt. Sok oldalon feljon ez az oldal is meg egy masik. Reklamba :) mondom nem a kicsik mèg a jàzminon lògnak meg azikszhamsteren. Ugyhogy jol dugd el a mastercardodat :D
PERILLA::::::Én már el sem megyek ilyen olyan felfutatott nőkhöz, csöcsi markolaszás ***moderálva***, popsi simi megint***moderálva***, torokra spric ***moderálva*** ugyan már......
Ezek hazatelepült átutazó kis nők ,akik a egy szaxiért ***moderálva*** vannak szokva, na de a svájci straszén ugy hidjétek el ST MARTINT is faragnak a törökök meg az arabok belőlük enyiért!!!!!!!! Ott nincs nyafi, nem is lehet!!!!!
Csak itt is próbálják ezt az összeget összekaparni kisebb nagyobb sikerrel......
Legyen szerencséje én ***moderálva*** többet ugy se addok ha kigebed se, na de a fingót azért had fogjam már meg, amelyk nyafog ki kell éheztetni nem kell menni és kész, ugy is eltakarodik.........
DE SRACOK AMUGY EZ A HELYZET ITT EGY KÉT SRACNAK KÖSZÖNHETŐ, HALÁLRA DICSÉRT ,MENNYEKIG MAGASZTALT NŐK ,UGY ENELNEK MINT A SZÉL!!!!!!!
MÁR OTT JÁRUNK ZOKNIBA ORALIA ***moderálva***......HAHAHAHAHAHAHA
BAKTI ERDŐBE NATALIA OLYAT TESZ ***moderálva***,A SARKON A STOP TÁBLABA KELL KAPASZKODNI UTÁNA.......
a második hölgy
dia 19
*r : az korrett a p*nzemért cserébe kaptam igényes szolgáltatást
szolgáltatás : az is jó volt. mert minden pózba válalja és tapazást is engedi és teljesen pucér
és ha jól emlékszem csókolózásra is van lehetőség és hozzálása is jó meg szép test is korekt
megéri elmenni hozzá
hello mindenki (helyesirásért bocsánat )
két hölgynél voltam :
dalma 23
*r : nagyon dr*ga minden , olyan dolog , ami többi hölgynél ingyenes , az nála p*nzbe és sokba.
szolgáltatás : nem jó például , sok dolgot nem enged , amit többiek engednek , egy póz van csak
és nem vetközik le rendesen ,és tapizást ,se engedi , rossz hozzálása van.
szóval határozotan nem ajánlott, lehet szép teste van , de ez csak , látszatt .
jöhet :D
Jobban jártál hidd el :D
Nekem is írd meg légy szíves és részleteket is!
Köszi
Régebben látogattam zsuzsi 37 szolgáltatot . Csak annyit , nagyon meg voltam vele elégedve, minden rezdülésemet figyelte . Gyönyörü a teste , pedig nem 20 éves, részemröl nagyon ajánlott.
Tegnap meg akartam látogatni zsuzsa 24 szolgáltatot .Addig minden rendben is ,volt mig az egyeztetés megtörtént , de utánna nem várt dolog miatt történt , hogy csak jóval késöbb értem volna oda késöi hivásra minden rendben volt . Mikor oda értem töbszöri hivásra sem reagált , kérdem ha gondja volt hogy az elsö lebeszélt idöponton ,nem tudtam odaérni, akkor miért nem szólt hogy már nem fogad igy megkimélt volna a felesleges 30km ut - tol . részemröl nem ajánlot .Aki ilyet tesz, az nem ide való..10/ oooo
Nekem is volt egy kis hiányérzetem amikor eljöttem a Zarától, de hamarosan meglátogatom újra ,hàtha a második menet tökéletes lesz :) :)
Kedves Mindenki!
Meglátogattam Zara -t. Átutazóban voltam gondoltam felhívom odafelé menet. Elég hamar elértem lefixáltunk egy gyors franciát mert töbre sajnos nem volt ideje. 20 perc múlva fogadott is. Ajtónyitás után kellemes meglepetésben volt részem. jó kis csaj, abból a fajtából akit..... na tudjátok. Gondoltam, na itt jó helyem lesz az tuti. Beinvitált a tetthelyre majd újra átbeszéltük a dolgokat. Szolt vetkőzzek le. Addig ő kiment az előre elkért tiszteletdíjjal. Ott álltam. szó szerint, egy kicsit kellemetlen volt mert vagy 5 perc is beletelt mire megjött. Rám se nézett elrendezte az ágyat és startra szólított. Megkérdeztem tőle hol találom a mosdót. Nagyon meglepődött, gondoltam felfrissítem magam, jobb helyeken ez így szokás. Nem ellenkezet de nem is erőltette a dolgot. ( ez mínusz ) Na felfrissítettem magam be szobába majd ő megint ki + 5 perc. Visszatért gyönyörű testével ágyra parancsolt majd letelepedett a lábam közé. itt éreztem, hogy valami nem stimmel. Gondoltam sebaj hiszen elvégre én jöttem ide majd belelendülünk. nekilátna a dolgoknak de figyelmeztet, hogy nem érhetek hozzá sehol sem. ??? Mi ???. Az plusz. Na ott álltam mondom mennyi? ***moderálva*** egy kis simi ? Így még hozzá sem láttunk a dolgokhoz de már ***moderálva***volt a gyors ismerkedés! Gondoltam hátha majd meghozza a kedvét a***moderálva***. Belevágott, de ahogy az X factorba, nem jött át. Egy ilyen jó csajnak ilyen teljesítménnyel felkopna az álla a nagyvárosban. Közben még jöttek az infók mit nem lehet. De a legjobb. „ így nekem kényelmetlen verd megadnak" . ***moderálva***ért basszus? Na végül ürítettem a tárat. Nagyon inaktív volt a NFVSZ amiből a szájba még ***moderálva***de ezt már kihagytam, így maradt egy kicsi üdítőre elgondolkozni azon, hogy ezt leírjam e vagy sem. Na de hát itt van. mindenki gondolkodjon el rajta, nem minden a külső. Bár tudom, hogy elég fontod mert már jártam igy ahol a fotók jók voltam a valóság kicsit más de jó volt a NFVSZ itt nálatok Nyiregyen. Alaxa 20 néven hirdet. Ő olyan átéléssel és odafigyeléssel csinálta, hogy kevesen.
Összegezve:
lakás: OK
Csaj: Nagyon OK
Hozzáállás: Nem Ok
Nem megyek többet ha csak Ő nem hív
Tudom, hogy már a csevegőbe utalták - ezt a fontos - a témát, szóval csak 1 mondat: az örömlányt az különböztetni meg a a q-tól, hogy illuziót árul, ami nekünk jól esik...ja és szuper kedves... szóval, ha igénybe vesszük a lányokat, akkor utána ne jöjjünk már az erkölcsi felsőbbrendűség (vagy arra utaló) dumájával...és ha valaki kedves, azzal nem ciki kedvesnek lenni, mégha örömlány is...az ocsút kell a búzától elválasztani itt ...ebben segít ez a fórum...hogy próbáljuk elkerülni és nem finanszírozni a "rossz lányokat".