Javítom magam: Elfogadtam,amit írtak,de nem értettem. :)
Javítom magam: Elfogadtam,amit írtak,de nem értettem. :)
Megkaptam a választ a szerkesztőségtől,hogy miért került moderálásra a kommentem. Oké elfogadtam. De közben egy újabb írásomat törölték,úgyhogy most erre is rákérdeztem tőlük privátban,hogy miért. A Mano20-nak szánt írásomat moderálták,melyben semmi rosszat nem írtam. Sokkalta kifogásolhatóbb lett volna már akkor maga Mano20 bejegyzése,amire reagáltam....
100 métert sem érdemes utazni érte!
Nem semmi a csaj. :)
gbed350 ugy làtom csak izgassa a fantàziàdat a Kecskeméti Klaudia :) :)
Beérlek ma wjdks :) Egy sraccal neztuk Klaudiat .. kecskemét city. Az a vekony kis fiatal csaj. Nah De azt mondják nem szeret se sz-ni se b -ni.
Már csak ezért is érdemes lenne felmenni.
Hallod haver?;):)
Van egy csomo super pontom kijon belole a dizel :D
Felreerted, nem negativkent ertettem! En ha vki nem kuld el elotte zuhanyozni, feltetelezem o sem nagyon szokott. :) az meg kicsit gáz. Nem a vizen kell sporolni! (hanem a tusfurdon, az dragabb :D ) f...ba nem tudtam kihagyni :D:D
Én nem sértegetlek. De látom rendes helyen még nem jártál. :)
Ne haragudj de azt nem írom, hogy (kedves vén szanyor) bár ilyen megnyílvás után eltudom képzelni,hogy egy vén f... vagy!! Ugyan is nyíregyen csak én hírdetek Petra néven igaz,hogy nem Petra29-en de Én egy tiszta Magyar lány vagyok és kikérem magamnak,mint ahogy te fogalmaztál kellemetlen illatu az ágyneműm. Ugyanis 3-naponta cserélem és vasalom ugyanúgy vasaltak a törölközőim is mert ha esetleg nem tudnád a vasalás FERTŐTLENÍT!!!
Értem :) akkor azért volt kétszer is ugyan az a női hang :) megértettem :)
Tudomásom szerint azon a helyen egy kedves diszpécser hölgy kezeli a lányok telefonszámait. Valószínű emiatt lehetett ismerős a hangja. Anno Latinak is ő vette fől a vendégeket bár nem mindig. Azért előfordul hogy a hirdető veszi fel. Attól függ milyen nagy a táborra:) Régen így ment ha azóta változott akkor tárgytalan.
Sziasztok!
Az elmult kb. fél év termése, vannak benne olyan lányok, akik már nem hírdetnek, de gondoltam hasznos lehet az infó, ha esetleg visszajönnek.
Mindenhol csak fr*ncia volt:
Petra 29: Inkább 35 körüli lehet a csaj. A képeken jobban néz ki mint élőben. Diszkréció, kedvesség, hozzáállás viszont maximális. Fr*ncia átlagos. Negatívum, hogy a baszoba kicsit szürreális, illetve kellemetlen illatokat éreztem az ágyneműben. Lehet az előttem lévő mt hagyta ott a nyomát.
Latika 24: Fr*nciát csak gumiban tudta vállalni, de jobban lerendezett, mint szinte bárki más gumi nélkül. A teste tökéletes, nagyítóval sem lehetett volna benne hibát találni.Negatívum, hogy a bugyi nem került le illetve kb 3 perc után megkérdezte, hogy sikerülni fog-e, ami kicsit elronotta a hangulatomat Ettől függetlenül ha visszajönne, mennék hozzá ismét.
Nóci 21: Nagy csalódás. A csaj teste tökéletes volt, de a telefonon leegyeztettett ***moderálva*** a helyszínen megváltoztatta, illetve a telefonban alapban ígért dolgokat *xtraként említette. A mellltartót is csak hosszas unszolásra vette le, a fr*nciája kifejezetten kellemetlen volt.
Laura 24: Sokkal jobban nézett ki mint a képeken. Aranyos, kedves, mindenben a kedvemet kereste. Fr*ncia átlagon felüli. A rózsaszálak mértéke kedvező. Egyetlen negatívum, hogy a védelem hangja kihallatszott a másik szobából. Tudom, hogy mindenhol van védelem, de diszkrétebben is meg lehet oldani.
*** moderálva ***
Dia 29: Még akkor voltam nála, amikor idekerült, talán a harmadik vendége lehettem. Nekem nagyon bejött külsőre. Aranyos, kedves volt, de látszott rajta a rutintalanság. Fr*ncia átlagos, de a legvége pont olyanra sikerült, ahogy pont szeretem és mindezt gyakorlatilag magától. Nekem az egyik kedvencem.
Anikó 26: Sokan megénekelték már. Sok mindent nem tudok hozzáfűzni. Nagyon szép arcra, testre , diszkréció, hozzáállás maximális. Sajnos én eléggé leharcolt állapotban mentem, érzékeny volt éppen az ezredes, mert előtte való este és aznap reggel Anikó előtt is elintézték már, így nekem sajnos az élmény nem volt tökéletes, de nem Anikón múlott.
Szofi24: Nem gondoltam volna soha, hogy nálam valaki Daniellai magasságokba ér, de Szofinak ez sikerült, vagy nagyon-nagyon közel jár hozzá.Gyönyörű arc és gyönyörű test. Teljes barátnő feeling, A fr*ncia átlagon felüli. TP-nek a legkisebb nyoma sincs. Úgy érzed, hogy ha estig ott maradnál, akkor sem dobna ki (tudom, hogy kidobna, de akkor, amikor ott vagy úgy érzed :) ) Masszázs közben olyan dolgokat csinált, hogy nem hittem el, hogy így is lehet. Rózsaszálak száma kicsit több mint az átlag, de még vállalható.
Egy negatívumot szeretnék írni pár hirdető lányról:
Én általában 2-3-szor felhívok egy lányt, mire meglátogatom és az esetek nagy részében korrekt telefonos tájékoztatást kapok és maximális kedvességet. Általában meg is látogatom utána ezeket a hölgyeket, viszont nemrég felhívtam pár újonnan itt hirdető lányt és eléggé lehangoló volt velük a kommunikáció. Gyorsan elhadarták az ***moderálva***, majd amikor megkérdeztem, hogy mégis melyik környéken vannak( nem kell utca házszám, elég csak annyi, hogy jósaváros, örökös, stb), akkor jön a kérdés, hogy mikor szeretnék menni, mondom most csak érdeklődöm, ha menni szeretnék, akkor majd egyeztetünk időpontot, akkor azt mondja, hívjam fel, amikor konkrétan menni szeretnék előtte és akkor adja meg a környéket. Margit, nooormális?
Rami22, Réka 25 csajokról infó valakinek? privátban is jöhet!
A multkor felhívtam az Izisz 23 nevü hirdetőt ( most nem hirdet ), érdeklődtem a sz*lg*ltatás felől, szépen érthetően udvariasan el is mondta a paramétereket, de... de a hangja olyan ismerős volt, hogy tuti már voltam nála csak nem ezen a néven hirdetett :) sejtésem van azért :) tegnap felhivom a Rami 22 hirdetőt érdeklődni a dolgok felől, erre mit ád a jó isten ??? ugyan az a hang a vonal túlsó végén ,mint amikor az Izisszel beszéltem !!! Na már most ,nem nehéz kitalálni a lényeget, mi a helyzet és fogadjunk abba a házba irányítanának ha mennék a felhivott két hölgyhöz, amelyik házba nem oly rég még az eggyik legjobb csajszi dolgozott , csak sok vendég bánatára abba hagyta ( vagy nem jött vissza Nyíregyre ) sajnos!! :)))
Én sem látok kivetni valót Gróf hozzászólásában de annyit azért megjegyeznék ,hogy akármilyen is az adott nő hozzáállása az éppen aktuális hangulatától függően ,nekünk a rózsákat épp úgy le kell tejelni ,mintha tökéletes lenne a nő kedve. Nem fogja neked azt mondani ,hogy jaj most sz@r a kedvem ,ezért kevesebb rózsát kérek.
Ha leteszem neki a megkívánt rózsákat ,akkor én is elvárom a pozitív hozzá állást. Vagy mondja azt ,hogy bocs ne gyere ma ,mert felkúrt@k az agyam. És akkor azt mondom jó, semmi gond ,bárkivel megeshet hasonló majd megyek máskor...
Az az igazság ,hogy már ő maga sem tudja ,hogy mi az éppen aktuális neve :)))
De gondolj csak bele ha mi is hetente cserélgetnénk a nevünket a szebb jövő reményében ,biztos belegabalyodnánk rendszeresen :)))
De jóó nekünk van egy Valentina18. De ki ő?? Hát ..... mondjuk Bianka:)))
Bocsi édes:)-:)) Ha valaki döngeti Ramit (22) az ne titkolja előlünk! Jó kis tolni valónak néz ki:)
Nemrég látogattam meg Virág 29 et. Kinézet : 10/7 Hozzáállás 10/7 Ajánlott. ;)
Egyetértek Gróf!
Üdv Makktàrsak!
Valaki jàrt màr Fannika(19) és Àgi(44) hölgyenél?
Nagyon megköszönném a hiteles és részletesebb beszàmolót, akàr privàtban is!
Nah, a főnök válaszol? Vagy tévedtem... :D