És arról nem is beszélve, hogy szerencsétlen belekóstolt a managment részbe is: Magához vette Jesyka (18)-at, akiről eddig senki nem írt semmit, de eddig vagy 3 néven szerepelt ezen az oldalon.
És arról nem is beszélve, hogy szerencsétlen belekóstolt a managment részbe is: Magához vette Jesyka (18)-at, akiről eddig senki nem írt semmit, de eddig vagy 3 néven szerepelt ezen az oldalon.
Just for the record, annak, aki tudja használni a keresőt itt jobb oldalon: Sok szeretettel köszöntjük köreinkben a Valentina (18) nevű hirdetőt! Új lány, új adatlappal, holott több hónapos, korábban Biankaként felielhető, de Denisaként kezdte a szakmát. Volt már 20 éves is, ami egyébként baromira nem számít ebben a tartományban, csak ciki, ha lebukik vele az emberlánya.
És ekkora idiótát még nem láttam ezen az oldalon. Nem a nevet kellett volna cserélgetni, hanem olyan alapvető dolgokra fókuszálni, mint diszkréció, meg hogy nem nézzük a telefont miközben épp vendéggel vagyunk. Nekem még Denisaként nagyon szimpatikus volt, sőt, kis fejlődéssel toplistás lehetett volna itt helyben, de ennyi metamorfózis után 7szentség, hogy nem megyek hozzá vissza.
Ok. Gróf! Szerintem semmi akadálya ,hogy a te multaddal és tapasztalatoddal te legyél az idegenvezetőnk ,de akkor a te hálás feladatod lesz ,hogy leszervezd a látogatni kívánt hölgyek listáját ,plusz az időpontok egyeztetése, az utasok részletes, mindenre kiterjedő tájékoztatása, a várható dolgokról. Ja ,és az útra a szeszes italok beszerzése.... :)
Igen, és lassan itt is betudjuk majd jelölni egymást ismerősnek, és megoszthatjuk egymásközt élményeinket fotókkal amit a hölgyekről készítünk együttlétünk során... :)))
Hehe. Elkepzeltem a buszt meg az idegenvezetest. Ha balra tekintenek ott rendel xy, a kor es a foto valos, a francia nem tul jo, de jol lehet hatulrol dongetni.. es az arak sincsennek elszallva :))))))
Tomi05! Lassan tényleg felkötheti az alsóneműt Zuckerberg. :)
Ha már party,,, Debibe van egy csaj nemrég Réka néven futott. De semmit nem találni róla gondolom más poszton is játszik. Állítólag a húgával dolgozik ami engem nem zavarna:) Jövő héten azon a környéken tevékenykedem esetleg tudsz valamit a hölgyekről:/? Ha jók az infóim akkor a "toronynál" pacsiznak. Vagy azon a környéken esetleg 30 alattit ? Természetesen rigondó mentes legyen az övezet:)
Priviben már öten jelezték nekem ,hogy csatlakoznának szívesen ha van még hely. Még 4 üres hely van!
Visszafelé jövetben meg meglátogatjuk debrecenben Aminát ,hátulról de meg ékelem..... :))
Lenyeg ami lenyeg, hogy nem megyunk :) A haveromnak mutattam, hogy szerinte hogy néz ki. A vàlasz: ,, Ha jobbaan kinézne ki is esne" Ennyi :D
Tuti kapunk kedvezmenyt! :) Nekem is van 9 szemelyes buszom. (Mb sprinter). Kettő, de semmire nem hasznalom amugy :))
Esküszöm ez az oldal már lassan többet ér mint a Facebook... :)))
Pótol a benzin pénzbe a csajszi ! :)
Hogyne mennék... Én viszem a buszt 9 fős elég lesz?? :)) Akkor mégis jössz? Remélem ,hogy a csaj öt fő felett már kedvezményt is ad :))
Én inkàbb a Gròfra hallgatok. :))
Amugy tobbes szamba irtal. Te is jossz? :D Lassan buszt kell berelni akkor. :D
Jolvan Tomi, de csak negativum van rola. Akkor a fasznak menjunk.
Nem tudom mit rinyáltok itt ennyit "menjünk, ne menjünk" :))) Nem a lelkét fogjuk ápolgatni és ő sem a miénket... Jó bula és kész. Meg kel jól előröl és hátulról szúrni és ennyi..... ;))) Kit érdekel ,hogy mű mosolya van ,vagy nincs lelke...... a lényeg hogy jó segge legyen amit lehet tömni, és kész.... :)))
Köszi a biztatást gyerekek! Akkor nem mejünk :D Hat amugy nem ertem a dolgot. Egy ilyen mercibe nincs "motor". De igaz, inkabb egy vw ami megy mint egy motornelkuli hullòcsillag :)))
Rami 22 -nél még senki nem volt?? Sehol egy beszámoló?? :( lehet pénteken vagy szombaton meglátogatom és irok én egy beszámolót akkor róla! :) Mert a képek róla nagyon bejövősek !! :)
Ezért kellett leadni mert rontotta az átlagot.
Egy rosz fecske sok kárt tud okozni, hiába mutatós.
Bár nézz a szemébe, nagyon beszédes!