Beszámolód alapján kíváncsi lettem Szofi24-re. :) Sztem ő lesz a következő áldozat,de hogy mikor még sajnos nem tudom. Remélem addig nemteszi le a lantot. :D
Beszámolód alapján kíváncsi lettem Szofi24-re. :) Sztem ő lesz a következő áldozat,de hogy mikor még sajnos nem tudom. Remélem addig nemteszi le a lantot. :D
Na és akkor csak összejött ma a SZOFI 24 :D tegnap sikerült vele váltanom egy privát üzenetet, és irtam neki a héten meglátogatom valamelyik nap! Ma felhivtam meg is beszéltem vele délutánra az időpontot, (fél óra hosszára mentem ) oda értem , de az előttem lévő vendég egy kicsit tollászkodott vagy nem tudom mert 5 percet várnom kellett !! Amikor beléptem a lakásba először is kifújtam magam ( egy kicsit magasan lakik a drága ) utánna gyors bemutattkozás és irány a zuhanyzó!! Kijövet megmondtam neki őszintén ,én most vagyok elsőnek ilyen helyen ahol masszázs van a végén meg jöhet a kézi vagy szájjal történő befejezés !! Én eddig olyan lányokhoz jártam akiknél volt aktus is !! De ki akartam ezt is próbálni :) A Szofi arcra nagyon de nagyon szép NŐ!!! Nekem ( és ez az én véleményem ) most ő a legszebb arcu lány akinél jártam mostanában !! Első percek még ugy ahogy visszafogott volt, de mig maszirozott ,beszédbe elegyedtünk és egyre lazábban beszélgettünk minden féléről !! Nekem olyan érzésem volt mint amikor először jártam a Daniellánál, valami hasonló kisugárzása van a Szofinak is, és olyan lazán beszélt velem mint az Anikó26 beszélt velem amikor másodjára voltam nála! Szeretem a közvetlen lányokat aki előtt ha mondhatsz lazább szavakat is nem bántja a kis csinos fülét a lánynak :) Na már most a vége fele amikor jött az a dolog ,hogy a kis " staffiknak " ki kell jönni a hímvesszőből akkor egy mozdulattal átette a lábát a Szofi rajtam és kölcsönös francia pózba olyan látvány tárult elém , hogy azt hittem álmodom !! Az a formás popsi, az a szép punci , " ÉDES JÓ ISTENEM " hihetettlen volt !! Szinte percek alatt végem lett !!! Egyszerüen nem tudtam magam türtőztetni !! Összességébe ,nagyon de nagyon kellemesen csalódtam a Szofiba :) Azt hiszem a héten még egyszer elmegyek hozzá de egy óra hosszára, mert nekem a Szofi nagyon bejövős !! Jaaaaa, és az elején elfelejtettem fizetni, a maszirozás közbe mondtam neki ,hogy a pénzt nem adtam oda!!! Erre ő : Majd a végén ide adod !! A végén annyira beszéltem ,hogy majdnem fizetés nélkül jöttem el :(( utólagosan is bocsánat érte nem szándékos volt !!! Szofi én a mai fél órára neked 10 az-az 10 pontot adok !!!! :)
Ó, hát mi lenne ??? Semmi !! Toljad megfele azt a Vikit : D és ha összefutottok mi lesz?? legfeljebb megbeszéltek egy ujjabb találkozót :) és mi van ha rájönnétek ,hogy ismeritek egymást?? Semmi ! :) pupon alul nincs se rokon se ismerős :)
Én??? Nem is hirdetek :)
Van mellesleg egy olyan kérdésem a kedves kollégákhoz, hogy pl. engem a Viki nagyon csikol, de mégsem hívom fel, mert van egy olyan érzésem, hogy ismerem privátan is, és milyen hülyén nézne már ki, amikor ajtót nyit, hogy mi ismerjük egymást. Na, meg mi lesz utána, ha összefutunk valahol? Hmm, hmmm...nem tudom
Hírdet a No.1 :D
Üdv! A napokban jártam Alexa 20-nál, nekem nagyon bejött a csaj, jó test, szép arc, kor valós, francia és a szex is rendben volt, részemről ajánlott kategória!
Sziasztok!
Igaz nem sokszor nyilvánulok meg itt a fórumon, de viszont rendszeresen olvasom, és gondoltam ha már van, akkor megosztom veletek egy tapasztalatom. A napokban jártam Dórcika(30) nevezetű hőlgynél és egy nagyon jó szexuális kalandot köszönhetek neki. Igaz nem sok lánynál voltam eddig, de magasan ő nyújtotta nekem eddig a legtöbbet. Ezidáig akiknél voltam megkaptam amiért kitettem a Mátyásokat ahogy ti mondjátok, de valahogy mindig volt egy kis hiányérzetem, csak nem tudtam rájönni, hogy mi. Viszont most már tudom, hogy mi volt az. A szenvedély. A telefonban mondja, hogy szimpátia alapján van csók is, hát remélem télleg annyira szimpatikus voltam neki, mert csókot csók váltott. A végig olyan volt mint ha a barátnőmmel lennék. Az elejétől a végéig kedves volt velem, csak rám figyelt, és nem volt óranézés. A 2 órában csak én voltam neki. Ezúton is köszönöm neked, és még biztos, hogy megyek.
Na ennek örülök, màrmint hogy alátàmasztja valaki a beszámolómat, ! Mert néha kapok privibe olyat hogy " ezt honnan tudod ?? " vagy " te mindent tudsz ?? " "érdekes te annàl is jàrtàl ?? " na , nem tudok minden ,sőt én is sok infót szoktam kapni csajokról privibe a vendégektől ! Privàtba néha jobban leirok dolgokat amik ugymond nem fórum képesek ! Van olyan akibe màr kifejezetten megbízok vendégekbe (wjdks, gbed, totyamester,tomi05) nekik bátran elmondok privátba dolgokat, de velük rendszeresen cserélünk infókat ! De aki kér privàtba infót mindenkinek leirom mindig mit tapasztaltam annál a hirdetőnél, soha nem irok valótlant , ha véletlenül nem voltam annál a lánynàl akkor megirom ,hogy màstól kapott infót tudok mondani róla esetleg ! :) na bocs ha untattam valakit ezzel !!
Jah és igaz rég voltam nála,de a rózsaszálak akkor is korrektek voltak. ;)
Igen,annak idején én is ugyanezen dolgokat kaptam tőle,amit te Staffi! Franciája 10/11 :))
Sziasztok, kit ajánlanátok a városban egy jó cumira? Esetleg van aki vállal mélytorkost, vagy kényszert?
Sziasztok! Ági 44-ről valami véleményt tudtok mondani? Biztos próbálta már valaki. Köszönöm!
Szép estét mindenkinek! Na , csak nem jött össze ma sem a Szofi hirdető meglátogatása mivel nem értem el ma sem !! Ezért mivel már kivoltam nagyon , gondoltam meglátogatom a ZSUZSA 37 szolgáltatót !! :) nála még most voltam elsőnek ! :) Telefonos eggyeztetés simán ment, megérkeztem időbe ,hivtam kért még 10 percet, mondom magamba sebaj , hadd süljön kifele a zsirom a napon ugy is van miből vesziteni :))) 10 perc után bejutottam hálistennek a földszinten van a lakás,nem kellett lépcsőznöm :) szokásos bemutatkozás után irány a fürdőszoba , minden oké benne ! Belépve a szobába látom a Zsuzsa olyan mint a képeken ,semmi zsákbamacska, fedik a valóságot a képei !! Na apám, az a francia amit lemüvelt komolyan mondom ledobtam a láncot tőle !! Ugy játszott a két hátsókerékkel a nyelvével és a szájával hogy csak néztem !! Közbe arra gondoltam ISTENEM ha választani lehetne én igy szeretnék meghalni, ilyen akció közbe amikor megöregszem !! Aktus : semmi nyafogás , nem mondta, hogy ezt ne, ide ne nyulj, azt ugy nem szeretem, minden jó volt neki, az volt a lényeg én jól érezzem magam nála !! Látszik rajta és most nem megbántásként mondom ,hogy nem olyan mint némelyik 20 éves ,hogy minnél hamarabb vége legyen és irány haza fele a vendégnek !! Neki fontos ,hogy vissza jöjjenek a vendégei, ezért van az , hogy a jó szolgáltatók megmaradnak hosszú távon,mivel az állandó törzsvendégi kör szinte mindig ad neki munkát !! Azt meg a végén jegyzem halkan meg ,hogy egy óráért, natur francia ami végig ment teljesen : ezért kért tíz darab rózsaszálat !! Ami szerintem az átlagtól is alacsonyabb,mivel a csajok többsége a Nf-ért, a NFVSZ plussz kérnek és némelyik nem is szégyelős amikor mondja az exrákat !! Mindent összegezve, egy megbízható, jó szolgáltató !! Lehúzás nincs, egyedül van a házban, amit vállal teljesiti !! Biztos, hogy megyek még hozzá !! Jaaaaa, és Szofi drága addig ugy se nyugszom amig meg nem látogatlak ,egyszer csak sikerül bejutnom hozzád :))
Hali Staffi!
Én is jártam így kb. 2 hete. Majd pár nap múlva értem el, de sajnos akkor már nem tudtam menni! De ami késik nem múlik :D
Hali
Ma dolgom volt Nyíregyen , gondoltam össze kötöm a kellemest a hasznossal hamár ott járok meglátogatom a Szofi nevü hirdetőt, erre ki van kapcsolva a telója amikor próbáltam hívni, még rápróbáltam vagy 15 alkalommal egész nap, de semmi ....... ilyen az én szerencsém :(((((((( na de hátha holnap dolgozni fog és akkor talán... összejön a dolog !
Mondjuk olvasom ,hogy lejáratás de azért én ha igy járnék nem irnám ki a fórumra ,hogy figyeljetek beválalltam egy csajt óvszer nélkül és tripperes lettem :))) azért ez gáz, meg elég nagy felelőtlenség is egy ilyet beválallni a vendégnek !!! Most is van olyan hirdető itt aki húsz mátyásért cserébe mehet óvszer nélkül a szex nála, de azért....................akinek erre van igénye jobb lenne ha tartana egy barátnőt vagy élettársat esetleg feleséget :) ott mehet a gumi nélkül szex : orrba, szájba, oldalba, hónajba, tokajba :)))
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését (Hanna, Gitta) !!! ***
Voltam a Natyka 19 nevezetű lánynál és gondolatlanul ovszer nélkül történt meg minden... Az a lényeg hogy az a cig*ny ku**a tripperes!!! Ne csináljátok gumi nélkül mert am anélkül vállal mindent mert igy jártok mint én!! :(( Nem érii meg!!!
Nagyon türelmes, nyugodt, odaadó hölgy. És a nőiessége mindent visz.
Oda nem megyek utánna :) :)
Zita 29 egy ideig Békéscsabán rendel.