Ebben igazad van staffi,de én azért hétvégén csak rábróbálkozok ha még hirdetni fog,már csak azért is
mert végre van egy csinos csaj akinek nem "napközis" a rendelési ideje!
Ebben igazad van staffi,de én azért hétvégén csak rábróbálkozok ha még hirdetni fog,már csak azért is
mert végre van egy csinos csaj akinek nem "napközis" a rendelési ideje!
Igazából leszarom a véleményed és nem is a lányoknak írtam hanem azoknak az itteni barátaimnak akik eddig is bizalommal fordultak hozzám tanácsért és infókért. Örülök hogy ők többen vannak mint az ilyen kötekedős, mindenkinek beszólogatós kispöcs!!! Részemről ennyi.
Írd be a keresőbe,hogy Rami 19 és lesz infó róla ! :)
Sztem van olyan hirdető igen. Akihez majd visszatér,mint vendég. Jah és sztem nem véresen komolyan írta a Kitsi,te se vedd ilyen véresen komolyan BygBoy.. ;)
Szevasztok. Egy kis beszámoló: meglátogattam Kitty 38 nevű hölgyet. Mint valaki írta régebben nincs szép arca a hölgynek, de kárpóto érte a hatalmas,mondom még egyszer HATALMAS melle! És elég jó teste van. Franciska 10/8 csak erre maradtam nála. Viszon szeretném meglátogatni a Lola34-et,MollykátGitta 20-at. Kérnék valami korekt beszámolót. Köszönöm.
Van egy olyan közmondás hogy "nem minden arany ami fénylik !!! " Azért mert a képek igéretesek nem biztos hogy a szolgàltatàs is megfelelő ! :)
Csak jelezni szeretném a csajoknak hogy visszatértem a fedélzedre :)))
Üdv mindenkinek! Új vagyok még itt! Kiket ajánlottok Nyíregyen a legjobban? Rami 19 képei nagy tetszenek! Tud valaki esetleg privátba beszámolót küldeni róla? Megköszönném!
Üzenni nem üzenek, de d*gd meg rendesen :-)
Hello!
Úgy látom végig járja az országot, Kecskeméten és Győrben is találtam róla fórumon, keressetek rá, szerintem egy próbát megér!
:))
Ha minden összejön a héten meglátogatom Ági44-et. Üzen neki valaki valamit? :)
Hát képek alapján a Nina26 nekem is tetszetős... :) Valaki valamit róla? Érdemes meglátogatni vagy inkább csapjam ki otthon? :DD
Háló!
voltam Raminal szép csaj de futoszalagos a törtenelmi, nekem legalábbis.
De minden más rendben volt.
Viszont érdekelne Nina, Liliana és Kitti.
ha lehet gyorsba holnap mennek.
hello
Nina 26-ról tud valaki valamit? Igencsak tetszetős
És Rami 22?
jöhet privátban is
Kösz szépen!
Szia.Nem ázsiai a lány.
Keves Balu! Nem vagyok pesti hála a jó Istennek,mert így tudom,hogy néz ki egy tyúk élve. :D Sőt kimondottan nem kedvelem a fővárosiakat,mert lenézik vidéket,holott mi etetjük őket. (természetesen tisztelet a kivételeknek) :)
Sziasztok! Shen nevu allitolag azsiai lany itt ugyan nem hirdet, de valaki volt mar nala, ad valami velemenyt? Kezdek belejonni a dologba, egyuttal kifogyni a toltott galamb holgyekbol a kornyeken :(
Elore is koszi!
gbed 350 = Anikó szindróma : D de amugy tényleg tuti a csajszi ! :)
Épp most jártam nála. Tényleg érdemes meglàtogatni. Nem bìrtam tùl sokáig... igaz éhes voltam mint a DÖG ! :D A francia szaktudását oktatni kellene! Vörös diplomával végzett valòszìnűen.