Írd be a keresőbe,hogy Rami 19 és lesz infó róla ! :)
Írd be a keresőbe,hogy Rami 19 és lesz infó róla ! :)
Sztem van olyan hirdető igen. Akihez majd visszatér,mint vendég. Jah és sztem nem véresen komolyan írta a Kitsi,te se vedd ilyen véresen komolyan BygBoy.. ;)
Szevasztok. Egy kis beszámoló: meglátogattam Kitty 38 nevű hölgyet. Mint valaki írta régebben nincs szép arca a hölgynek, de kárpóto érte a hatalmas,mondom még egyszer HATALMAS melle! És elég jó teste van. Franciska 10/8 csak erre maradtam nála. Viszon szeretném meglátogatni a Lola34-et,MollykátGitta 20-at. Kérnék valami korekt beszámolót. Köszönöm.
Van egy olyan közmondás hogy "nem minden arany ami fénylik !!! " Azért mert a képek igéretesek nem biztos hogy a szolgàltatàs is megfelelő ! :)
Csak jelezni szeretném a csajoknak hogy visszatértem a fedélzedre :)))
Üdv mindenkinek! Új vagyok még itt! Kiket ajánlottok Nyíregyen a legjobban? Rami 19 képei nagy tetszenek! Tud valaki esetleg privátba beszámolót küldeni róla? Megköszönném!
Üzenni nem üzenek, de d*gd meg rendesen :-)
Hello!
Úgy látom végig járja az országot, Kecskeméten és Győrben is találtam róla fórumon, keressetek rá, szerintem egy próbát megér!
:))
Ha minden összejön a héten meglátogatom Ági44-et. Üzen neki valaki valamit? :)
Hát képek alapján a Nina26 nekem is tetszetős... :) Valaki valamit róla? Érdemes meglátogatni vagy inkább csapjam ki otthon? :DD
Háló!
voltam Raminal szép csaj de futoszalagos a törtenelmi, nekem legalábbis.
De minden más rendben volt.
Viszont érdekelne Nina, Liliana és Kitti.
ha lehet gyorsba holnap mennek.
hello
Nina 26-ról tud valaki valamit? Igencsak tetszetős
És Rami 22?
jöhet privátban is
Kösz szépen!
Szia.Nem ázsiai a lány.
Keves Balu! Nem vagyok pesti hála a jó Istennek,mert így tudom,hogy néz ki egy tyúk élve. :D Sőt kimondottan nem kedvelem a fővárosiakat,mert lenézik vidéket,holott mi etetjük őket. (természetesen tisztelet a kivételeknek) :)
Sziasztok! Shen nevu allitolag azsiai lany itt ugyan nem hirdet, de valaki volt mar nala, ad valami velemenyt? Kezdek belejonni a dologba, egyuttal kifogyni a toltott galamb holgyekbol a kornyeken :(
Elore is koszi!
gbed 350 = Anikó szindróma : D de amugy tényleg tuti a csajszi ! :)
Épp most jártam nála. Tényleg érdemes meglàtogatni. Nem bìrtam tùl sokáig... igaz éhes voltam mint a DÖG ! :D A francia szaktudását oktatni kellene! Vörös diplomával végzett valòszìnűen.
Látogasd meg az Anikó26, ott nem fogsz csalódni ! Megbízható, szép, jó szolgáltató ! :)
Mondjuk " hírdető úr " julius 6 -án a fórumon ràkérdezet ,hogy a Viki30 ról nem tud-e valaki infót mert telefonon nem elérhető !! Akkor ugy làtom nem csak én vagyok a " béna " màs se sokkal külömb :) az meg, hogy nem elég tandijat fizettem az meg lehetséges, de nem is szàndékozom fizetni ! Na de nincs nekem kedvem itt szócsatàzni ismeretlen hirdetővel ,ugy hogy le is zàrtam ezt a dolgot ! És tudod mit ?? Igazad van mindenbe amit irtàl !! Legyen neked karàcsony ...