*** Kérjük az önreklám mellőzését! *** Fannika
köszi a bö információt Puncirátor! egy kérdés a hölgyek közzül ki válal ovszer nélkül orális kényesztetést ?
*** Kérjük az önreklám mellőzését! *** Fannika
köszi a bö információt Puncirátor! egy kérdés a hölgyek közzül ki válal ovszer nélkül orális kényesztetést ?
Na mostmár tényleg nagyon kíváncsi lettem a Rami22 legendás nunijára Staffi. :) Már más is írta nekem. Rege a Csodaszarvasról. Vagyis a Csudapu...-ról. :D
Itt valami lánycsere lehetett,mert az Alexa20,aki régen tényleg Erika volt,meg volt még utána más néven is,na szóval ő simán benne van a 3 legjobb nyelvtanárnéniben a városban. Én el tudom képzelni,hogy épp nem ért rá,amikor mentél és valaki más fogadott téged,mint "Alexa20",csak hasonlított rá. Mert sztem sokan meg tudják erősíteni,hogy franciában nagyon jó a csajszi,egyszerűen ekkora visszaesés nem lehetséges sztem. Hasonló stílusban csinálja a nyelvleckét,mint anno a Linda és sztem ez mindent elmond. :) (aki volt a Lindánál annak idején,az tudja milyen stílusról beszélek) ;)
Rami 22 - nél nem voltak ilyen gondjaim, és azok a szeméremajkak édes istenem !!! Még mindenképen megyek hozzá, mert megakarom még tolni azt a húsos miújságot :)
Üdv,
Sajnos az a tapasztalatom, hogy a lányok gyakran változtatják a nevüket így pontosan az veszlik el, ami miatt visszamész valakihez: a "brand". Ez hordozza magában azt a veszélyt, hogy egyik alkalommal még almához mész, másik alkalommal meg körtét kapsz. Így lehet, hogy az az alexa akinél én voltam még teljesen más mint aki most van. Erre figyelniük kellene a lányoknak. Még egy dolog jutott eszembe: az is lehet hogy egymással vannak problémáik és így csorbítják egymás hírnevét: magyarán egy - egy alkalommal amíg az igazi távol van, beugrik más a helyére és lerombolja az imidzsét. Mindenesetre nagyon nem értem, hogy a lányok miért csere - berélik a neveiket, hiszen pont a név megtartása lenne a "márka". Pl. Anikót soha nem fogjuk összekeverni senkivel.
Hali :) nagyon jók a beszàmolóid a lányokról :) Azért az Alexa 20 meglepett amit irtál róla ! Én a télen jártam nála akkor még a Vasvári P. -on dolgozott abba a lakàsba volt előtte az Anikó is !! Akkor az a ház még jó volt, az Alexa ( akkor még Erika 20 volt ) kedves ,rendes, olyan franciát nyomot le rajtam , ugy jöttem le mint egy csipőficamos az emeletről ugy lekezelt! Nagyon komolyan csinàlta ! Szexbe se nyafogott lehetett neki verni ütközésig !! Nem értem , ennyire leadta volna a színvonalat ??? Kàr érte.... Anikó ? Tényleg jó a csaj , nem nyafog, igazi vagàny nő ,ebbe a hónapba meglátogatom :)
Anikó 26: egyik kedvencem. Mondhatnám úgy is, hogy a nyíregyházi lányok egyik legjobbja. Cserfes és értelmes! Olyan érzésem van amikor beszélgetünk, hogy nem kell a rizsa, a pull duma, a "most miről is beszélgessünk, amíg újra töltődök", hanem ami jön természetesen. Ez az egyik előnye, hogy talpra esett, önálló gondolatokkal és célokkal! Sok helyen volt, de bármelyik helyen fogadott, az jó volt. Testre nekem bejön: van mit fogni rajta, de csak kicsit! Nem alacsony és az az igazán döngölni való. Kutyapózban tolja a hátsóját, hogy "még, még..." Isteni. A legjobb színész Nyíregyen. Kellemesen barna télen - nyáron. Nem is dícsérem tovább, itt az összegzés: Test: 10, Hely: 10, Komunikáció: 10, Színészi teljesítmény: 10, Tudás: 10.
Margó 32: telefonban pozitív. Jól beszél. Elrontottam, hogy nem kérdeztem rá, borotvált-e, mert gondoltam ez alap, hát őserdő fogadott. Emellett közelebb van a 40-hez mint a 30-hoz szerintem. Furulyázni elég bénán tud. Kicsit fogazott és "fújtat". Miután szóltan korrigált, de tökéletes nem lett. Nincs nyafi, adja, tartja magát ahogy irányítod, lehet döngölni. Egyedül volt, szolid, de jó lakás. Zuhi, förcsi elmaradt, amit kicsit hiányoltam és bár mindig előtte fürdök még otthon, nem küldött el, hogy mossam le magam. Összegezve: 6/10/7/0/4.
Remélem segítettem. Van még sok élményem, ezért írom folyamatosan, ahogy jönnek vissza a lányok a nyaralásból.
Üdv Mindenkinek.
Rami 22: telefonban jónak tűnt. Aztán találkoztunk. Első emeleti pecu, klubdélután a függöny mögött. Nem tudom mennyien voltak, de lehangoló volt. Ránézek Ramira, huuu.... végre egy kellemes hang mögött, kellemes külső. Ez jó lesz. Fürdés. Majd visszamegyek, hogy kezdjük, nézi a TV-ben Hozé Armandót. "Ja, itt vagy?" "Ja itt vagyok, vagy menjek? Ha nagyon elfoglalt vagyok, akkor megyek inkább." "Ááá... nem kell." Telefonban 1 órát kötöttem le, mire lezuhanyoztam fél órát vállalt. De mondom "én azért jöttem, hogy lefárasszalak...." "nem tudlak sajnos 1 órát fogadni." "De telefonban miért nem mondtad?" Nincs válasz. "Akkor kezdhetjük?" "Legyen." Testre jó, jól zenél, de a maradék kedvem is elment tőle. Szép szeméremajkak, az az igazán húsos fajta. Igazán döngölhető lenne, de elcseszi a stílusával, a hozzáállásával. Összességében soha az életbe nem megyek hozzá többet. Test: 7, Komunikáció:0, Hely: 5, Ügyesség: 7, Színészi teljesítmény: 0.
Kornélia 22: egy kis tündérke. Cserfes, nyílt, lehet beszélni vele mindenről. Előtte más néven futott, nem emlékszem milyenen, de ez mindegy is. Egyedül volt a lakásban, a lakás teljesen rendben van. Előttem volt fürdés, ami nagyon pozitív. Küldött engem is, szintén pozitív. Furulya nagyon jó, bár akkor lenne tökéletes, ha végigvinné. Igazán döngölhető típus, nincs olyan póz ahol nyafi lenne. Ha egy pár percel többet beszélgetünk, a popót is bevállalta volna. Egy kicsit negatívum, hogy ugyenezen beszélgetésben rá lehetett volna beszélni a gumi nélküli szögelésre. Elgondolkodtató. Egy kis színészkedés ráférne, tanulhatná. Mindenkképpen megyek még. 8/8/10/8/0.
Paula 23: egy nagy csalódás, kállósemjéni lány. Ezt a fake képet nem is értem, hogy teheti ki. A képen egy francia elismert modell van, furcsa, hogy még nem tűnt itt fel senkinek. Egy fél órányi "guglizással" könnyen megtalálható. A hölgy ápolatlan, koszos ruhában jelent meg és mellette kb. 2 napja nem tisztálkodott. Egy belvárosi panzióban fogadott, 5 percet beszéltünk. 0/0/0/0/0
Még folytatom...
Üdv Urak,
Nos, régóta szemlélődök itt, sok hasznos infot, tippet kaptam már, így megosztok én is néhány tapasztalatot.
Fannika 19: tündéri lány, még vizes volt, mikor taliztam vele. Nálam sokat számít a higiénia. Cserfes, ami nekem bejön, szeretem, ha tudok komunikálni a hölgyel. Testre elfogadható, nem az a feszes féle, de szeretem, ha lehet mibe kapaszkodni. Ennyit a látványról. A furulya tűrhető, de szóltam vagy kétszer, hogy ne rángassa és kezelje finomabban. Harmadszor már nem szóltam, inkább mondtam, hogy akkor gyerünk durr bele. Nem az az igazán döngölhető féle, kicsit "helyezkedett", amint belejöttem az ütembe viszont egy hang ki nem jött a száján. A belvárosban fogadott egy '80-as években épólt szintes házban amihez nem nyúltak 3x éve, kicsit lepukkant és többen is voltak. Summázva 10-es skálán: Test: 7, Ügyesség: 5, Komunikáció: 8, Színészi teljesítmény: 0. Hely: 4.
Rami 19: egy tündér. Csupa báj, ahogy írja. Ránézel és az az igazi "jajj, de nagyon megszeretlek most" típus, aki igényli. Cserfes, kellemes volt vele beszélgetni. Egyik legjobban zenélő csaj szerintem, de az lett volna a cseresznye a habon, ha végig mehetett volna a furulya. Nála hiányzott, az az "1 perce másztam ki a kádból érzés" ami a szögelés 3. percében érződött is egy kicsit. Ugyanakkor ő az, aki igazán keményen szereti, nem fintorog, nem helyezkedik. Ami a csövön kifér, mehet. Színésznek nem engedném el, de a hely jó, csak kár, hogy nagyon a belvárosban van. Összegezve: 8/9/8/0/7.
Alexa 20: egy nagy csalódás. Olvastam az előttem szólókat, hogy milyen hiper - szuper, de én nem tudok ilyen jókat írni. A malom utcán fogadott, vagyis azt hittem. Aztán át kellett mennem egy lepukkant, romos épületbe, ahol még villany sem volt. A fürdő nem működött, konkrétan az 1900-as évekből maradt ott. Egy szoba + 2m2 fürdő, kritikán alul. Telefonban alig lehett érteni mit motyog. Az *rra azt értettem, hogy ***moderálva***, mire odaértem mondta, hogy ***moderálva***. Hűűű, mondom.... na mindegy, gondoltam, hátha valami felejthetetlent kapok. Erre elkezdi a furulyát, majd 10 másodperc múlva kézi üzemmódra vált. Mondom ezt én is tudom, úgyhogy egy kicsit szedd össze a tudományt és húzz bele. Hát nem húzott, úgyhogy következett a reszelés... Hát ő csak így és sehogy máshogy. Mondom mi? De nekem így ez elég kevés.... Hát amúgy neki nem jó. Mondom ok, itt van a zsé, nem kérem az órát és felejtsük el egymást. Sum.:0/0/0/0/0
Folyt köv.
Ne törd rajta magad mi lehetett a gond az infoddal !! Neked ez volt a véleményed, nem ajànlod és kész !! Jöhet az ujjabb beszàmolód ! Amugy néha ha az ember megoszt egy ugymond negatívabb infot ,azzal lehet a másik vendéknek marad a zsebébe sok- sok rózsaszál amit nem dobott a kútba , mert esetleg olvasta a hozzászólásodat, hogy felejtős a hirdető !! :)
Semmi sértőt nem írtam, egyszerűen nem értem!
Mégegyszer megnéztem a másik oldal képeit ha azzal a nővel
találkoztam volna ma akkor nagyon ajánlanám de igy sajnos nem
tehetem! Nincs egyezés!!!
Jogos !!! Nem csak a pozitív hozzászólást kell elfogadni, hanem ,ha valaki negatív kritikàt kap azt is el kell tudni fogadni !! Igaz, szàmit az is milyen stillusba irjuk le a kritikàkat ,mert ha van benne egy kis sértő írás akkor egyből moderálásra megy :) :D valakinek nem tetszett az info amit ki irtàl ! :)
Szép napot!Ma de. jártam nála! Nekem nem tetszett a stílus de lehet másnak
bejön! Képpel nem nagyon egyezik a valóság! Sietett, maga a show 10/3
Miért kellett moderálni csak a véleményem írtam le?!
Sziasztok!
Melinda 32 bepróbálta már valaki? Átutazó leányzó, kíváncsi lennék rá! Akinek van tapasztala ossza meg!
A Ginára van esély ,hogy még làtjuk 2-3 hétig Nyíregyen ;) ;)
Kezdheted a lemondást :D mert sajnos nem sok esély van rà, hogy vissza térnek !! :(
De voltak sokan nála, csak mindenki azt irja nekem privàtba ,hogy nem dicsérik mert igy is nehéz hozzà bejutni !! Megbízható vendégektől tudom ,hogy korrekt , jó szolgàltató, nincs lehuzàs stb.... ! A finanszirozàsi költsége sem magas a hölgynek !! Én még nem voltam hozzà, mert én màs karakterü nőket részesítek előnybe ! De ha annyira kivàncsi vagy , csak làtogasd meg, és toljàl ide egy beszàmolót nekünk :D Lehet hàlás leszel a sorsnak ,hogy mégis elmentél a hölgyhöz ;) ;)
:D :D