Tehat akkor 4 naponta jarsz?
Tehat akkor 4 naponta jarsz?
Sziasztok !!! Ági 44-ről irjon már valaki egy beszámolót végre !!! Az a szép nagy kerek popsi több mint ízgató , nem hiszem el hogy a fórumozók közzül nem volt még senki !!!
Mindig ajtóstól rontok a házba,bocsi Gibson. :))))))
És igen Staffi,mdenkit úgy hívott,hogy "szívem" :) Imádtam. :D
De túl indiszkrét:))))
Gibson39! Ha nem túl indiszkrét elárulnád azt a jelenleg is hirdető 4-5 leányzót,aki simán felveszi a versenyt Gina Diamond-dal? :)
RHZW1! Egyetértek. Gina Diamond az Gina Diamond volt... A szakma csúcsa.
Szerintem nem olyan rossz a helyzet itt,bár volt amikor több értelmes lány hirdetett!
De nem tudhatjuk mi Nyiregyházi suttyók hogy mi folyik Debrecenbe.
Amugy elárulom hogy most is van 4-5 olyan lány aki simán felveszi a versenyt Ginával!!
Ha ott leszel kérdezd meg tőle :)
Gina még májusba végig dolgozott !! :) De amit a Gináról irsz minden igaz !! *** moderálva *** rózsaszál egy félóra volt,*** moderálva *** rózsaszál egy óra volt !! De milyen egy óra ?? Istenem egy percet se hagyott pihenni, az utólsó percbe is még azt mondta csak egy másodpercre hadd kapjam be " szívem "" mert ezt a szót használta mindenkivel szerintem :D Ha az egy órába 4 szer toltad popsiba akkor annyiszor, soha nem nyafogott, nem finnyáskodott !! Ott minden a vendégről szólt !! A Daniella is van olyan jó, az is magas szinten üzi ezt a melót, de mind a ketten más kategóriába adják elő !! A Gina a vadabb kategória, a Daniella a barátnősebb előadást adja elő !! Én is ki irtam a multkor ,hogy sovány most a felhozatal, de ez az én véleményem, mert lehet akihez én soha nem megyek el hiába hirdet, az más vendégnek a legtutibb, csaj itt !! Hiába áradozok (zunk ) itt Gináról, vagy Danielláról ,vagy Anikóról, tuti hogy nem mindenkinek jön be ezeknek a lányoknak a produkciója!! Debrecenbe is vannak jó csajok, de ott több is ahirdető, ott is vannak gyengébb láncszemek közöttük :) reménykedjünk ,hogy jön az ősz és erősebb lesz a felhozatal itt Nyiregyen is!! :)
Sziasztok!
Szofi (24) ről nem tud valaki valamit? Mikor lesz elérhető ha egyáltalán lesz még?
Köszi Sziasztok
Bygboy te miről beszelsz???????
4 nöt aki ugymond ertelmes, huzgaltok hetek óta 54 en, libbenj már át debrecenbe, már a tablánal elsirod magad😂😂😂😂😉
Gina áprilisba sziasztok, jött zara vegyes érzesekkel,de a hatérbe mindeg megbujt daniella, most hogy nincs jó a szamár is........
Itt tudják akkor irok fel ha talalok valami kis kavicsott, nyugogy meg a haterben ST MARTINT farag én mindegyikből, de ha ugy vagyok leszippantva mint a bakti erdőben rozikanál, nem fogom felirni mekkora gázsi mert közbe nem, de viszont lehet masnak bejön a futószallagon készült bólogató kutya......most erted???
Kis perverzió mindegyiköknél van, na de nem mindegy az, vagy lehet neked igen, hogy melyk nő engedi magán kielni....
Gina mikor térdre eset a blajsz előt, és kisvödörnyi sperma teritette be az arcát a ugy hogy a szilikon ciciken kersztül lefolyt a a suncijáig, és ezt nagy nőiesen szét kente, nem *** moderálva *** rózsát ert hanem *** moderálva *** at, mert ezért mentem......
Mutass 1 itt most aki ugyanezt megcsinalja szajhuzogatas nélkül, vagy ha megis holnap már nem hirdet.....😆😆😆😆😆😆
üdv mindenkinek!
Az előző hozzászólásomat kimoderálták így megpróbálom leírni modoráltabban! Az elmúlt időben 2 hölgy volt terítéken nálam!Orsi19 az apróból az első!Róla annyit hogy kevés rózsa szálért még kevesebbet várjon az ember!Én többet oda nem megyek! A másik Alexa 20!Normál rózsa szálak és cserébe olyan franciska órát nyújtott hogy csak úgy dalolva távoztam tőle és 2-3napig eszembe se jutott hogy felkeressek valakit is!
Egyelőre nincs Ronnie,még nagyon új a csajszi,de amúgy engem is érdekelne,mert a képeken jó.
Tisztelt Szerkesztőség!
Értettük. ;)
Én ma màr megjàrtam a hadak utjàt. De azon gondolkozom benézek délután is egy menetre valakihez! ;) Izabell?? Mondjuk o nem tudom mit keres még itt. Azt mondta augusztustol nem lesz már tobbet. Biztos meggondolta magát ;) :D
Tisztelt Látogatóink!
Kérjük, hogy ezt az eszmecserét, szíveskedjenek a Csevegés topicban folytatni. Szerintünk itt már eléggé kivesézték...
Igen,tudom ezt írtad,hogy benned maradt egy kis hiányérzet,de amúgy ezt többen írták nekem privátban. Nem tudom,de én a Zarával úgy voltam,hogy már elsőre tudtam milyen nő,hogyan kell közeledni hozzá és ezért volt ez a kölcsönös szimpátia. No meg,mint azt anno mondtam is asszem,én őt láttam az első látogatásom előtt civilben az utcán és néztem,hogy áhh ki ez a kis bomba csajszi. Erre délután elmentem a Zarához és ő nyitott ajtót. És egyből felismertem,de ő is engem! Tudta,hogy láttuk egymást aznap. :)) És így úgymond már elsőre is volt egy közös beszélgetési pont. A melle pedig életem legszebb természetes cicije volt,amit láttam eleddig ez 100%
Tudom , hogy bejött neked a Zara nagyon : D full- full teste volt :) melle ? Szenzációs !!! De nekem ott mind kétszer mikor voltam marad bennem egy kis hiànyérzet vele kapcsolatban ! Lehet pont azért mert nagyon ott volt testileg a toppon ,lehet túl sokat vártam tőle szolgáltatás terén is !!
Ebben végülis igazad van,más a küszöb mindenkinek,hogy mikor fordul sarkon. :) Most elképzeltem,hogy én ugyebár kétszer voltam anno a Zaránál kb. két hónapon belül. Mindkétszer csak fél órát. Na most teszem azt várok még egy hónapot és elmegyek hozzá harmadszor és ajtónyitáskor bevágja nekem,hogy nem emlékszik rám,ezen én meglepődök és erre azt mondja,hogy túl nagy az én egóm,miért is kellene rám emlékeznie,hát biztos,hogy nem maradtam volna. De végülis igazad volt,hogy maradtál,mert jó élményben volt részed. :) Amúgy úgy bánom,hogy már nincs a Zara,én csíptem azt a csajt.. Most nem kellene törnöm a fejem,hogy kihez menjek. Zara,ha ezt olvasod,bár nem hiszem,de ha mégis,akkor visszatérhetnél ide egy kis időre,ha még ezt csinálod,csak valahol máshol.