Hali, nem tudtátok elvenni a kedvem, ergó folytatom a beszámolókat...
Szöszi38: kor kb annyi mint az adatlapon, nekem kicsit csendes és visszahúzódó volt...
Franciára mentem, összeségében kaptam valamit, de nekem kevés volt, ja és igen, előkerült a zsepi , folyamatosan törölgettte a brét :)))
Test 10/6
Környezet: 10/7 tisztaság és rend van...
Egy helyen van Anettel, csak a stílus sokkal szolidabb, semmi veszély vagy lehúzás.
Ha most kezdel járni a jányokhoz akkor ok. Rózsa ok
Zsuzsa37: kor picivel több lehet, ha normálisan kedvesen beszélsz vele akkor nagyon jót lehet vele dumálni...na de nem azért mentem
Szóval a kor ellenére jó csaj, nagyon jó popsival, olyan mint egy kis tini hátulról, erőltettem is azt a pózt erősen.
Francia kellemes, végig csókolgatós, zacsi nyalós...finom na
Test 10/8 cicik miatt
Környezet: 10/7 tisztaság és rend van. Rózsa baráti és korrekt
Ajánlható nyugodt szívvel
Margó32: kor jóval több, és ő sem törpike, kis mell és közepes popsi
Franciára mentem, vegyes érzések, volt pillanat, hogy elkapta a fonalat, de összeségében nem volt nagy szám.
Többet nem megyek, nekem nem jött be.
Környezet:10/6
A zuhanyt szóba se hozta...
Test:10/5 dzsungel nyuszi
Rózsa a szolgáltatáshoz és minőséghez képest sok
Dia29:Kor itt is több, vannak már apró szarkalábak bőven...
Viszont vagányan fogadott nagy csizma meg minden :)))
Test nagyon formás a popsi isteni, és finom illata van...mindenhol,mondom mindenhol
Francia felejtős, nem az ő asztala, de de a lovaglás az ok...ja és nagyon szűk
Környezet nem ok, többen vannak olyan bújkálás a bemenet
Test:10/8 itt is lehetne picit nagyobb a tüdő
korrekt, amit beszéltünk telóba az úgy van, ajánlom bárkinek, nem csak az ellenségeimnek
Fanny19 Kor kb, én nem tudom megállapítani, hogy 19 vagy 23
Telefonon mindent lebeszéltünk, fél óra és ott vagyok...
Csörgetem a kertes ház előttsemmi, majd kb a 3-ik hívásra felveszi, 1 perc és jön elém
Kijön a kapun és elkezdi a kanyi dumát...szia én ma nrm dolgozom, de itt van a barátnőm ő fogad, fordúltam és mentem
Nem tudom, hogy milyen a törpikének a teste, de már nem is akarom megtudni...el kellett volna olvasnom itt véleményt aki volt már nála...mindegy tanulópénz volt
mára ennyi, sziasztok