Nekem nincs barátnőm,egyedül dolgozom.
Nekem nincs barátnőm,egyedül dolgozom.
Elköltöztél a Steelvároiról?
Szerintem nem te vagy az akire én gondoltam.
Két Klaudia 21 volt fent, ő és Erika hirdetéseben is közösen ajánlották egymást.
helló dorinánál járt valaki? infó
Nem Dorina, még nem jártam nálad. :)
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! (Klaudia) ***
Úgy látom itt mindenki vak.Erika és Klaudia21 c*gány.Lehet látni a bőrükön.Hogy lehettek férfiak ilyen vakok.Ez kell nektek c*gány nők?Hát gratulálok.
Akkor kérlek sorold fel a hirdetők közül aki nem roma. Nem hiszem, hogy sokat találnál.
Egy c.gány is lehet szép, tiszta és ápolt, ahogy igénytelen egy magyar, telefonon beszéde és stilusa alapján meg sokmindent le lehet szűrni milyen is.
Ha normális a beszéde, kedves és első látásra is rendben van akkor nekem olyan mindegy, nem fogok elrohanni.
Sziasztok!
Klaudia 21 néven dolgozó lány vagyok.Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba,a fórumon megjelent találgatások miatt.
Én Erika barátnőmmel vagyok elérhető.A név azonosság a másik hirdetővel a véletlen műve.Nem célom ezzel félre vezetni senkit,egyszerűen elkerülte a figyelmem,hogy foglalt ez a név .
Ezúton is elnézést kérek attól a hölgytől,aki ezen a néven hirdetett hamarabb.
Nem szeretnék a nevemen,koromon változtatni,mert azzal hitelem veszteném.Azt hiszem,aki szeretne véleményt nyilvánítani,megtalálja a módját,hogy meg lehessen különböztetni,melyikőnkről szól a beszámoló.
Az alábbi vádaskodással kapcsolatban a származásunkat illetően pedig csak annyit szeretnék kérdezni,hogy egy hölgy hirdető,akivel sohasem találkoztunk személyesen,honnan tudja,hogy romák vagyunk?
Üdv:Klaudia
én voltam egy élmeny
Az ìrásábòl ìtélve intelligens a csaj:)
Hello mindenkinek!
Fiúk, férfiak, urak Anett 35 -nél mindenképpen menjetek el! A kedves, normális fogadtatáson keresztül a hozzá a mentalitás, külső nálam 10/10. Olyan feszes kerek popsi ààà sok 20 éves megirigyelhetnè! A francia maga a tökèj a vörös vadmacskàtól! A szex háàt arról nem is szólva. Aki szereti a vadabb dolgot ott a helye, én megbántam volna ha kihagyom DE hála isten nem tettem és ott voltam! Anett 35 egy élmény volt ha arra járok ismét felugrok hozzád ez 1000%!!! Pussz a kerek, feszes popsikadra és a csókos szádra!!!
Helloka
Valaki volt már Daniella (30)-hoz? kis beszámolót irhatna :)
Kedves Klaudia 21!
Le a kalappal! Így kéne minden hirdetőnek reagálni a kritikákra. Nagyon tetszett az írásod! Még nem voltam nálad, de amint lesz rá alkalmam meglátogatlak.
Üdvözlettel: Petyr Baelish
Renike24 - Hirdető (8 hozzászólás) írta 1 órája
Kedves Petyr Baelish!
Köszönöm szépen!Szeretettel várlak!
Sziasztok!
A napokban egy rosszul sikerült randim után mondom legyen valami jó is a napomban ezért meglátogattam Dia 29-et. Huuuh. A hölgy élőben még szebb mint a képeken. Kedves volt, mosolygós. Egy franciára akartam menni de több lett belőle. A franciát véleményem szerint jól csinálta, finom érzéki volt. Az aktus is jó volt, nem játszotta túl magát már már úgy tűnt mintha tényleg élvezte volna (persze sejtem h az itt hirdető lányok többsége nagyon ritkán élvezik az együttléteket, elvégre nekik ez munka és én sem élvezem a munkám), de mindezek ellenére elhitette velem h tényleg élvezi. Az aktus végén hozzám bújt, cirógatott, beszélgettünk. Egy szó mint száz nagyon jó volt vele, nagyon ajánlom mindenkinek! El is felejtette velem a balul elsűlt randimat :-).
Üdvözlettel: Petyr Baelish
Hello. Én már voltam Erika 20 leányzónal és nagyon meg voltam elégedve vele! Aranyos, korrekt ,rendes lány lány,leste minden kívánságomat ! Én nem láttam rajta ,hogy roma lett volna,de amugy se érdekellne,mert meg voltam elégedve minden téren :) amugy meg magyarba is van olyan aki cigányul viselkedik néha!!! az meg már milyen ,hogy egy hírdető megszólja a férfi vendégeket ,hogy nézzék már meg kihez járnak??! Nem mindegy az neki ? Mindenki oda megy ahova akar ,annak adja a rózsa szálakat akinek akarja. Nem értem én ezt..... amugy a Klaudia (aki ERIKÁVAL van)nagyon aranyos szimpatikus lett ,ahogy kurturáltan válaszolt, lehet meglátogatom a héten a hölgyet ;)
Sziasztok!
*** moderálva *** , Maya 40 -ről valaki tapasztalatot tudna írni? jöhet privátba is ,előre köszönöm!
Azon megáll a f*rkam ilyen pi*csat:)) Lassan már ***moderálva*** fórum lesz a vidéki-lányból..:) Kb 1 hónapja beszéltem az 1.Klaudiával tessék utána olvasni a hölgy írandója önmagáért besszél:D Miért is csodálkozom?!
Múlthéten sz*patni volt kedvem meg dolgom is volt arra:) ezért Zsuzsa24-nél kerestem vigaszt voltam már nála de csak emlékek maradtak sz*r is lett a beszámoló! Nem emlékeztem hogy kissé lap*t fogú ejjj mondom:) A fekete macska a porondon a kis d*g őrzi a lakást...:) A NF nem sz*jba megy. Egy kisebb örömszerzésnek azért ajánlott:DD
Amúgy rendes volt úgy (r*bi) fronton is de a family fotókat fordított pozícióba.
Volt már valaki az új lányoknál?*** moderálva ***, Dior30, Sylvia41
Kedves Egylány! Először is semmi közöd hozzá,hogy milyen származású lányokat látogatunk meg,mi p**zünk,mi döntésünk. Másodszor pedig attól hogy valaki c*gány,még lehet normális,kedves,értelmes,csinos,igényes nő. Aki pusztán az alapján ítél meg egy embert,hogy c*gány vagy nem c*gány,az a saját maga értelmi szintjét minősíti.. Ismerek dolgos,becsületes c*gányembereket és ismerek a rosszabbik típusból is természetesen. Innentől pedig csak az olvassa,akit érdekel,mert hosszú lesz. Akit nem érdekel egy kis szociológia,az ugorjon a következő kommentre! :) Egyszer egy neves szociológus ismerősömmel beszélgettem,aki egy roppant érdekes dolgot mondott nekem. Azt mondta,hogyha a magyarországi bűnözési statisztikákat nézzük hosszútávra visszamenőleg,akkor a következőket figyelhetjük meg: A börtönökben több a c*gány,mint a magyar,ez tény. Igen ám,de ha nem a bőrszín alapján vizsgáljuk a magyarok és c*gányok arányát a börtönben,hanem a börtönön kívüli szociális helyzetet nézzük,akkor kijelenthető,hogy nem a származás dönt,hanem a szociális helyzet! (iskolázottság,munka,analfabétizmus jelenléte,szülőktől,nagyszülőktől látott minta stb.) Hogy érthetőbb legyen: Az azonos szociális helyzetben lévő magyarok és c*gányok közül arányaiban ugyanannyian jutnak börtönbe előbb vagy utóbb. De akkor miért van több c*gány a dutyiban? Hát azért,mert nagyon sokkal több roma él keserű mélyszegénységben,mint magyar. Hát nem tudom mennyire volt érthető,de a lényeg,hogy nem a származás,hanem a szociális helyzet a döntő faktor. Az már megint egy másik kérdés,hogy miért él ilyen sok c*gány gyakorlatilag generációról generációra kilátástalanul,segélyekre alapozva vagy l*pásból,s*ftelésből? Persze rávághatnánk,hogy "há azér mer c*gány",de véleményem szerint ez egy sokkal mélyebb gyökerű és sokkalta összetettebb kérdés és ebből kifolyólag a válasz sem egy ilyen egyszerű mondat.