Sziasztok lenacska 25-rol tud valaki valamit mien a csaj?
Sziasztok lenacska 25-rol tud valaki valamit mien a csaj?
.. esetleg, ha Kittyhez hasonló lányt ajánlanátok azt megköszönöm.
Uraim!
Régen jártam nálatok, de Kitty 23/24-et, márt nem találom. Nekem, itt ő volt a námbör ván!
Már befejezte, esetleg máshol van? Ha tudtok valamit az elérhetőségéről, akkor segítsetek.
Köszönöm!
Beszamolo !
Rami 19!
Telefonban kis kedves vagany csaj :)
Ismerkedes okes. Nagyon rendes lany. Igaz nem az esetem. Voltam mar nala. Francia. kozben azon gondokoztam hogy tanitottak neki vagy erzesbol jon :)) Kerdeztem tole hogy a sex milyen pozban?? Azt mondta ahogy en szeretem. ;) :)) Aranyos csaj megyek még :))
.
Sziasztok!
Beszamolo :) Ha nem banjatok!
Zoé 42
Hivtam a kedvenc szolgtatomat, sajnos nem volt elerheto. Felhivtam a Zoe-t. Tud fogadni 30 percen belul. Le beszeltuk a randit, kivancsi voltam mit tud egy eretteb hölgy. Navigalas nagyon rendben. Odatalaltam gyorsan. Gps-el mert nelkule nem talalok sehova :)) Beleptem kerdezte kerek-e uditot..Mondta, hogy rendben vagyok, vallal nekem."mindent". Ezt nem reszletznem. Mondtam kerek colat. Hozta is.Kaptam egy nagyon finom franciat. Itt vegem is lett. Aztan kis beszelgetes, majd asvanyvizet ittam es tavoztam. Ajanlom mindenkinek, aki nem a fiatal korosztalyt kedveli.
Üdv
Sziasztok. Azért az nagyon jó visszajelzés ,hogy nagyon sokan kértetek privátba infót a hölgyről ! :) Ez azt jelenti ,hogy sokan olvastátok a beszámolóimat , és adtatok is rá, ami csak azt jelenti hogy valamilyen szinten hiteles voltam :) Van két ember egy fórumozó akivel szinte a legjobban elvoltam itt, és egy hirdető lány aki mindent tud rólam amit soha egy lánynak se mondanám el, na ez a két ember egyáltalán nem hitt nekem, ! Semmi baj, Amit leirtam privátba a lányról az velem történt meg , nembiztos hogy másnak is ez az élménye lesz vele ! De én ezt az élményt éltem át :D
Szerintem erre nagyon sokan kivancsiak, ird ki inkabb a forumra! Mi a legrossszabb? Moderaljak? Nagy ugy..
A mai nap igaz nem ez volt betervezve ez a hirdető, de a másikkal nem tudtam időpontot eggyeztettni,igy ma a BlackCat nevü hirdetőt látogattam meg ! Információ privátba :D
És tanulékony, legutóbb már volt tiszta lepedő. :)
Én kíváncsian várom. Írd be a fórumba, sokan vagyunk kíváncsiak.
.. szerintem próbálkozz be itt. . .
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Ki a legjobb szolgáltató mostanság?Akit érdemes meglátogatni,és maradandó élményt ad. Választ előre is köszi,de jöhet priviben is.
Sziasztok ! Holnap estére kinéztem magamnak egy hölgyet ,de már ki se merem irni a tapasztalataimat róla majd, mert vagy az lesz hogy "" kérjük egymás lejáratának mellőzését "" vagy megint valami öncélú hirdetés !! :D Lehet csak privátba fogom leirni akit érdekell majd!! :)
Mivel az Istennő jó ideje nem mutatkozik, kénytelen voltam másik lányhoz menni, és éppen Rami 19-re esett a választásom. Kellemes hangjával jó tájékoztatást nyújtott. Egyébként azoknak volt igazuk, akik csinosnak írták le. Szép bőr, kicsi, de arányos termet, kerek popsi, feszes kis mellek, melynek bimbói szinte karcolják a kis szoba levegőjét. Szerintem az arca is szép, az ember kívánná a csókokat. A hozzáállással sincs baj, nincs nyafogás, minden póz megfelel, finom a French kiss. Nem a teljes barátnő feeling, de a legnagyobb elégedettséggel távoztam.
Tisztelt Látogatók!
Az Önök (látogatók) kérésére töröljük a cseverészéseket és nem azért, mert nekünk nem tetszik
Kérjük ne itt csevegjenek, mivel ez a Nyíregyházi topic. A csevegésre van külön rész, illetve tudják használni a chatet
Megértésüket megköszönve
Én ehhez analfabéta vagyok. Egyszer viszont kerültem hasonló helyzetbe. Ugyanis mikrohullámú internet szolgáltatást használok legtöbbször. Na, itt meg egyszerre lehetek Budapesten, majd fél perc múlva már Miskolcon is akár.
Jó, kis túlzással.
Annyit a végén, hogy kizárólag az ip alapján pálcát törni valaki fölött nem nemes gesztus, pláne nem a nyilvánosság előtt...
Bízom benne, hogy tisztázódik a dolog.
Egyetértek Newbie! Valószínűleg valami olyasmi ok lehet,amit te is felvázoltál,nem értem én sem,hogy miért törölték ki.
És sajnos ez a szitu az oldal üzemeltetőit degradálja.. Rühellem szennyezni ilyen off-topic kommenttel a fórumot, de ez akkoris ritka szánalmas - kitörölni valamit, mert nem tetszik..
Ha megmarad ez a hozzászólás, akkor annyit üzennék a szerkesztőségnek - teljesen általánosságban - hogy sokkal jobban növeli a nívóját egy entitásnak, ha beismeri a hibáját, tévedését. De ha megpróbálja eltusolni, az biza elég kontraproduktív.
Nekem itt vannak a törölt hozzászólások elmentve, gyakorlatilag 1 évre visszamenőleg minden komment.
Szóval én most szeretnék látni egy 'bocsi kommentet' az üzemeltetőktől.
Nem oszt, nem szoroz, csak egy gesztus lenne, amivel beismernék, hogy hibáztak.
Én két hozzászólásban megmagyaráztam, hogy mi a wtf az ip-vel, de eltűnt szőrén-szálán..
Nyugi staffi, mi veled vagyunk! :)
Na, még egszer utóljára!! NEM VAGYOK SE STRIGO, SE HIRDETŐ, SE AZ A LÁNY AKIVEL UGY GONDOLJÁK ,HOGY MEGEGGYEZIK VELEM !!! De köszönöm tényleg azoknak a fórumozó társaknak akik hisznek nekem, soha nem állt szándékomba senkit félre vezetni a beszámolóimmal, és soha nem irtam rosszat egy lányról sem itt a fórumon, inkább aki kiváncsi volt rá megirtam neki privátba mi nem tetszett az adott hölynél ! ( egyszer irtam egy lányról hogy nekem nagyon kevés volt a produkcio, de semmi rosszat nem irtam ki ide róla ) Sajnálom ha esetleg valaki ugy gondolja ,hogy csalódott bennem,mert adott a szavamra és ugy érzi félrevezettem ! :( nagyon sok lány tudja ki van a "staffi " nicknév alatt!! Csak nem gondolja valaki ,hogy elmondom a nicknevemet neki és most meg igy lejáratnám magam ezzel az önreklámozással !! A szerkesztők csak azt hajtogatják ,hogy az "ip " cim megeggyezett akkor amikor irtam az üzenetet ! Egy presszóból irtam annak a vendéglátó egységnek a viffijét használva ! Nem magyarázkodni akarok,de mivel kérdeztem a szerkesztőket ,hogy tudnám az igazamat bizonyitani, ők azt mondták erre, ez egyértelmű mert eggyezett az ip cim ! Láttam a totyamester is , és még Newbie is hozzászól ,csak azok már letörlődtek innen ! Mindegy, aki ugy gondolja ,hogy még ad a szavamra ,annak privátba leirom ha van kérdése, aki nem hisz nekem azt is megértem az legyen az ő saját döntése!