Kocka!
Gréta23-t próbáld meg 15.00 után hívni többször. Az napra nem fog vállalni már valszeg, de legalább tudsz beszélni vele. Én amikor voltam nála, aznap többször is sikeresen elértem.
Dórcika: nekem is hasonló történetem volt vele. 9.05-kor megbeszéltük, hogy 10-re megyek, és 1 órát maradnék. Azt mondta, hogy biztos-e, mert csak akkor indul el fél tízkor a Garden streetre. 10-kor csörgök, semmi. 10 percen belül hívtam még négyszer (igazán azt gondoltam, hogy esetleg zuhanyzik, és oda csak nem viszi a telefont). 10 perc múlva értem el (kiel.gült hangon a telefonba szólva), ahol közölte, hogy 15 perc múlva jönnek hozzá, de ha gondolom, akkor gyorsba felmehetek. Nem éltem a lehetőséggel. Sőt, terveim szerint halálom előtt nem fogom tervbe venni, és igyekszem ezt a tapasztalatomat a következő életemben is megőrizni :)
Petra22: már én is néztem a hasonlóságot, és gondolkoztam rajta. Kösz az infót, mely eldönti számomra, hogy megkeressem vagy nem.
Friss:
Vivien23: Garden street környékén szintén. A képek nagyjából fedik a valóságot, derék környékén van egy kis plusz, de nem annyi az eltérés, mint sok más hírdetőnél szokott. Szolitól barna, nem gyárilag. Kedves, aranyos, van 1-2 furcsa dolga. egyet értek azzal, aki már írta róla, hogy a szokésosnál is inteligensebb. gondolkozásban is, és hozzáállásban is. Az első találkozásnál visszafogott. Nem az az egyből tudja az első alkalommal, hogy mi kell neked (pl. Niki30 Debrecenben). De szerintem több alkalom után már oldóttabb és összehangoltabb a produkció.
Valószínűnek tartom, hogy a bunkóságot nem értékeli. időpont egyeztetés sikeres volt, nem egyből tudtam menni, de többször sikerült elérnem, ha engeded, akkor megcsörget, hogy hívhatod. NF nincs, illetve a kölcsönöst sem engedte (még :) ).
Aapvetően ajánlott.
üdv és derűs napokat