Tibeti szerzetes! Hát a régi buszokra igaz a vicc,de többségében már újak járnak városunkban,melyeken ha jobbra nézel,ha balra nézel,mindkét oldalon közös-ülést látsz. ;)
Tibeti szerzetes! Hát a régi buszokra igaz a vicc,de többségében már újak járnak városunkban,melyeken ha jobbra nézel,ha balra nézel,mindkét oldalon közös-ülést látsz. ;)
Orsika,mint látom megtörtént a hibajavítás. ;)
Sziasztok! Lya 32-rol itt nem talaltam semmi infot. Akar puplikusan, akar privatban (ez jobb lenne mert kapok rola mailt) valami info, ajanlo, beszamolo lenne valakinek? Elore is koszonom.
Azt gondoltam ez a beszamolo sosem szuletik meg. Tenyleg itt van mar reg ota es szinte senki nem irt semmit rola..
Gréta23
Állomás környékén rendel, kivéve amikor a Cívis fővárosában erősíti az ottani kollektivát. Itt nyíregyen egy felújított panelban van, mely a szokésos panel fogadóirodákhoz képest jobb állapotban van.
Képeken ő látható, ámbár a képek utómunkálatai során sikerült kb. 5kg-t lefaragni a valóságból, hogy úgy nézzen ki, mint ahogy szeretne.
Kedves, beszélgetős, érdeklődő, hogy ki vagy. Talán már egy kicsit sokat is beszél.
Francia nyelvtudásáról nem szeretnék nyilatkozni, mivel én nem hallgatni, haenm beszélni szeretem - amit eleinte "fadarab" effektusként hallgat, de pár perc után határozottan tetszik neki és mennyei örömöket lelt a kifonomult francia kiejtésemnek köszönhetően.
Én nem sokat hagytam ezt neki kibontakoztatni.
Az aktus közben szintén ilyen, mint mikor ő hallgat a franciát: eleinte fadarab, de belelendül később. Mindkét állapotában lehetséges miden, és nincsen nyafi, hogy így nem vagy úgy nem (de például nem szereti, ha egyszerre mindketten francia nyelven beszélnek). Helyezkedik, hogy minél jobb legyen az ügyfélnek.
Nagyon szereti a rózsákat, ezért többet is kér el, mint a nyíregyi átlag. Hagyományos dolgok lehetnek, extra nincsen.
Ebből már talán mindenki eldönheti, hogy ajánlott. Nem tudok lehúzásról.
Egyeztetés: elég nehezen sikerült időpontot találni. többször beszéltünk nap közben. Végül 13.00 körül egyeztünk meg, hogy 14.45-től engem vár, akármikor is érkezett vissza. Menet közben jeleztem, hogy csak 15:00re érkezem meg. Annak ellenére, hogy először voltam nála, nem szerevezett rám senkit. Ez mindenképp dicsérendő.
Nálam már az az elmélet és gyakorlat közötti súlykülönbség miatt adódó súly/magasság arányának összege is a komfortérzetem felett landol (0,31 a határ), de nálam hiányzott az a plusz, amiért valakihez visszamegyek.
És egy vicc:
Tudjátok, hogy mi a különbség a közösülés és az egyesülés között?
(Megfejtés: egyesülés a busz jobb oldalán van, közös-ülés a bal oldalon :) )
Szia Koránkelő!
Neharagudjál de nem vagyok fent 2-3 éve, csak 1,5 és 20 éves vagyok a telefonban ezt mondani szoktam de át fogom írni.Bocsánat a nagy hibáért hogy nem írtam át.
Puszi
Sziasztok!
Egy kis beszámoló az elmúlt 2-3 hónapról:
Anikó 27 visszajáró vagyok nem is kell róla semmit sem írni! 10/10
Zsuzsa 37 telefonon megbeszéltük az időpontot előtte 15 perccel hívom semmi, 5 perccel előtte semmi, IDŐPONTBAN SEMMI. Lehet nem ért rá vagy nem voltam szimpi telóban nem tudom számomra felejtős, sajnos.
Anett 35 igazi vadóc, egyszer írta valaki, hogy "szinte a talajtorna is előjött" nos igen. Kedves, aranyos, csinos, képeken Ő van, stílusa nekem bejött! 10/9
Szofi (ka) szintén mint Anikóról visszajáró vagyok 10/10! Puszi neked!
Kérdezőnek Szösziről képeken Ő van csendes kedves egyszer voltam nála 10/8
Viki 30 nagyon kedves, beszélgetős, belevaló csaj még megyek 10/9
Milla Masszázs szuper, kicsit zavarba voltam mert ismerősöm ahogy kiderült, de rendes kedves szép 10/9
Kérdésem: Kriszta28 utolérte valaki mostanában? Kb 1 hónapja hívom és semmi.
Dior-Gréta-Petra?
Szerintetek?
Jó vadászatot!
Bocsánat! Virág29-ről szól az info, nem virág25-ről. Benéztem az évszámot :(
Látjátok ezt mondtam régebben is ha egy lány veszi a fáradságot és megköszöni a róla szóló pozitív véleményeket ,az már egy nagyon jó plusszal indít a keresgélő makktársak között. És ha ezekhez párosul egy olyan hozzáállás mint ami neki van ,hogy a vendég maximálisan elégedetten távozzon tőle és ez nagyon ritka a fiatal lányoknál. ;) Én nagyon ritkán választok huszonéves szolgáltatókat és ez nem véletlen de téged Szofika tuti felkereslek! :)
Sok lány vehetne példát Szofiról....
Virág25 - ahol Dia29 volt, ott rendel (Eperjes str.), sőt most már a Dia számát használja (még június eleji élmény, Dia nem volt éppen)
Képek alapvetően fedik a valóságot, nem retusált, ámbár a szögbeállítások jól sikerültek (kevesebbet mutat, ahol több van, és többet mutat ahol kevesebb van).
BF nem nagyon van, de ez lehet, hogy partnerfüggő is. Mindent meg tesz nyafi nélkül, egy kicsit olyan transzba került állapotban.
Lehúzás nincs, szerintem az időt nem nézi. Ha a kolléganő halk kopogással jelzi az idő lejártát, akkor is csak akkor jelez a kuncsafnak, ha a következő randi le van beszélve. Beszélgetés nem az erőssége.
Mindenki mást keres, én itt nem találtam meg, amiért egy rózsaszál gyüjtögető nőt felkeresek, de ez a túl speckó elvárásom miatt van (régen a máshol hírdető Tinacicus, nem rég még itt Dia29 volt ilyen. De Debrecenben Niki30, Alexa29 tudja ezeket még adni számomra). Szóval én biztos nem megyek, de ennek ellenére ajánlható, kipróbálható - egy űrítést megér talán aki ilyen célzattal keres lányt. Tudtommal a Nyíregyen szokásos rózsákat igényli, egy óráért kér Szent Isvánnak egy, és Bethlennek egy rózsát. Talán popsit vállal még extraként, de erről nem tudok nyilatkozni.
üdv és derűs napokat
Amúgy is dícsértek már privát üzenetekben is. :)
Ezeket olvasva Szofika,úgy érzem,hogy lassan fel kellessz törni a malacperselyem. :D
Köszönöm szépen mindenkinek,garantálom aki meglátogat ugyanilyen pozitív véleménnyel fog távozni tölem :) Puszii
Én voltam nála nem egyszer,nem kétszer és nem háromszor már ! Korrekt lány aki érti a munkáját ,és tényleg aranyos, és tényleg csinos, és az igazat megvalva a legszebb lány a most hirdetők között szerintem (ez az én véleményem ) ! :D
Sziasztok!
Eddig lelkes olvasója voltam a fórumnak, de a tegnapi nap hatására úgy érztem, itt az ideje az első élménybeszámolómnak.
Térjünk is a lényegre. Sikerült meglátogatnom Szofit, és én is csatlakoznék, a rajongói táborhoz.
Igen az elmúlt héten már próbáltam, és akkor nem sikerült, de a beszélgetés alatt kiderült, hogy szegény betegeskedett, és ezért nem volt elérhető.
De örömmel jelentem, hogy ez a teljesítményén semmit nem rontott.
Az egyeztetés simán ment, és a helyszínt is könnyen megtaláltam. Az ajtón belépés után simán padlózott az állam, mert egyszerűen csodás az egész lány. Egyet kell értenem staffi-val egy tünemény a csaj. A masszástól megvallom picit féltem, mert általában ilyenkor szokott jönni némi simogatás, de itt erről szó sem volt. Kifejezetten jól csinálja, látszik hogy nem csak állítja magáról, hogy masszíroz hanem ért is hozzá, és menet közben nincs kínos csend, nagyon jól elbeszélgettünk, komolyan mondom csak úgy repült az idő, s ami a legszebb, hogy sürgetésről vagy egyáltalán az idő múlásáról egy szó sem esett. A lezárás, nos erről csak annyit mondanék, hogy remegő térdekkel szálltam le az ágyról. :)
Összefoglalva, a képeken biztos, hogy ő van (sőt szerintem még csinosabb is), a lakás rendben van, a masszás kiválló, és a befejezés megfelelően helyezi fel a pontot az i-re. Az *rakról részemről annyit mondanék, hogy jelenleg ez simán belefér. Biztos, hogy fogok még hozzá menni.
Köszönöm :D
Jobbulást kívánok!:)(Bíztosan sokat pucéroskodtál:)Puszi
Nem tüntem el :) csak öt napja nagyon beteg vagyok :((((( azért mert ide nem irok mostanába még privátba válaszolok a kérdésekre ! De ha rendbe jövök lassan ,akkor meglepem magam valamelyik lánnyal,és megosztom az infot majd róla ! Addig is gyógyulgatok :)
Nem voltam nála, csak az tűnik fel vele kapcsolatban h már vagy 2-3 éve még mindíg 19 éves.....
Liliána25= Kinga25