Sziasztok Makktársak!
Szöszinek nagyon tetszenek a képei,
valaki volt nála, hogyan rendel, megéri elmenni?
Köszönöm előrre is!
Sziasztok Makktársak!
Szöszinek nagyon tetszenek a képei,
valaki volt nála, hogyan rendel, megéri elmenni?
Köszönöm előrre is!
nekem ők már "nehéz bombázók" ;) - már ha egyre gondolunk
Ugy néz ki,hogy kialakult egy új duó, az se lesz éppen gyenge, külalakra tuti ütős lesz :D
Jogos! :)
Én nemrég jártam az említett párosnál, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen vannak. Azt hiszem az sok mindent elárul, hogy a végén remegő térdekkel jöttem el tőlük! Alaposan lefárasztottak - úgy, hogy azért ők is élvezték, nem megjátszva az élményt. Ha valaki IQ-ban nem túl izmos plázacicákat keres, akkor lapozzon tovább bátran - ők nem azok. Persze ehhez az is kell, hogy megfelelően állj hozzá - már a telefonos megkeresésnél is. Ergo Kinga25 és a vele dolgozó Alexa is ajánlott kategória mindazoknak, akik tisztelik a női nemet és élvezni akarják a szexet kulturált körülmények között. Akár külön-külön, akár mindkettejükkel kellemes élmény - szerintem. Igen, előzetesen is korrekt tájékoztatást kaptam és a helyszínen is minden rendben volt - se rejtett költségek, se time pressure.
Na Szamira nincs jóvélemény. Messzire kerülendő sokk hatás. régen tette a dolgát de azóta Barna /Nicol / is...egyszóval szereti a beállt állapotot és ilyen állapotban a kis romeró barátjával együtt lerántani a lét. Kikövetelei a járandóságot vissza adni nem hajlandó sem amit kellene ha többet adsz ,és akkor sem , miután közlöd vele nem vagy hajlandó egy rom állapotú nővel lenni aki annyira kész hogy beszélni nem tud.Ezután megpillantol a jobb szemet sarkából egy farmeros bujkáló harmadik embert spanglival a kezében ami füstöl,szintén beáll...va. és kezdj magyarázkodni mit akarnak ezek tőled. egsóval üzenem neki . menjen vissza szolnokra mert ez itt nem járja. Messze kerülendő . Még valami aki szívogat az nem tiszta védelem ide oda . Gondolkozzon el mindenki. aki erre a ret...ekre tesz.
Informáciélményről nem tudok beszámolni. Sőt a hol, mennyi rózsaszálról sem. De ha az utóbbira kiváncsi valaki, akkor legyen már annyi vér a p_cájában, hogy felhívja a csajokat. Nem igaz, hogy 1-2 perc telefon miatt besz_rnak egyesek, pedig a csajok nem harapják le a fejüket, és általában kedvesen tájékoztatnak.
Szijasztok ! Kinga 25-ről és a vele dolgozó 45-éves csajokról szeretnék információt élmény beszámolót ! Hol ditt6zolgoznak mit vállalnak együtt a két csaj mit tud és hány szál rózsa a két csajszi páros kényesztetése? Jöhetnek a válaszok akár itt a nyilvános fórumon is akár priviben ! Ja Rózsáról tudtok valamit ? Dolgozik e még ,ha igen hol tudom elérni ? Szép napot !
Sajat szerzemeny :) Lettirol irtam a masik varos forumaba. A parost nem irtam le amikor masodjara voltam. :) Barbie 18-hoz mentem, de felajanlotta, hogy Letti 18 is csatlakozhat. Mondom akkor csatlakozzon! ;)
.. ez az info honnan jött? ...
Hello.
Kb 2 hete voltam Krisztánál, én is nagyon nehezen értem el.
Bár többnyire maradok a nem hírdető feleségeknél asszonyoknál akik némi támogatásért nagyon kedvesek de mégse tucatáruk.
Sziasztok!
Szeretnem hozzatenni, hogy az infot a Linett 23 hirdetorol egy vendegtol kaptam igy nem biztos, hogy megallja a helyet.
Csak gondoltam.leirom a felreertesek elkerulese vegett. viszont mar ha itt jarunk az a vendeg vagy masik. aki mar volt nala irhatna rola par sort!
Udv
Nezz oda, Debrecen ket legnagyobb "sztárja" ide pofatlankodik :D :D Akkor irok valami jót is! Két jót :)))Barbie 18 & Letti 18 páros produkcio ajanlott :)))
sziasztok Daniellarol van valami hir?
Merre van?
Mikor lessz?
Lessz e meg itt?
Kifejtheted részletesebben is.
Miert nem ajanlott?? Debrecenben volt egy ideig, mi volt vele a problemad?
Nem ajanlott :) Rövid voltam ?:)
Én régen láttam belülről. De egyébként mindegy, mivel a közös-ülés és az egyes-ülés is végezhető mindkét oldalt, akár hány szék is van ott. Max. nagy lesz a nézősereg :)
Mostanában valahogy nagyon kiváncsi lettél wjdks :D
Dacika! Minden zseton kérdése. Ha megnyomod az "all in" gombot bizonyára találsz majd lelkes vállalkozót. :) Max,ha nem megy a hölgynek,akkor összepisili magát,de mint esztétikai élmény így is élvezhető. :DD Viccet félretéve csajok,hölgyek van itt Nyíregyen jelenleg valaki,aki tényleg tud spriccelve élvezni? Akár vendéggel,akár magánéletben. Mostmár én is kíváncsi lettem. :)
Szijasztok abban szeretném kérni a segitségeteket hogy tudtok e olyan lányt aki válal olyat h spricelve élvezz(squirt)!Előre is köszönöm a segitséget. pacsi