Halott ötlet,már ne is haragudj!A lányok többsége(tisztelet a kivételnek)annyira kényelmes hogy a telefonon kivül más módon nem is tudsz velük kommunikálni.
Se belső üzetre se e-mailra nem hajlandóak válaszolni,nemhogy kedvezményt adni neked!
Halott ötlet,már ne is haragudj!A lányok többsége(tisztelet a kivételnek)annyira kényelmes hogy a telefonon kivül más módon nem is tudsz velük kommunikálni.
Se belső üzetre se e-mailra nem hajlandóak válaszolni,nemhogy kedvezményt adni neked!
Lányoknak üzenem/tanácsolom, hogy néha-néha csinálhatnának akciókat! Pl. keddenként - 20% vagy valami hasonló. Több helyen láttam már! Talán akiknek kevesebb vendégük van egy nap, azoknak teljesen be lenne táblázva a napjuk, garantáltan :)
Így vimbi van cimbi ezzel ém is így voltam annó csak kitartónak kelllenni.
Szia! Pár alkalommal jártam már a hölgynél, a temető környékén van a hadiszállása, hozzáállásában semmi problémát nem véltem felfedezni. Csak ajánlani tudom . Összegezve a hölgy teljesítményét, nálam: 10/9
Üdv mindenkinek,valakinek van tapasztalata Dorina 33-mal kapcsolatban? A képek jók csak kíváncsi lennék milyen valójában!
Ird le privátban babám
Nekem sikerült elérni. Nem lehetetlen a dolog....
Jó pár éve voltam nálla.Már akkor is ezekkel a képekkel hirdetett.
Szevasztok makktársak!Új vagyok a fórumon,de mar egy ideje járok a lányokhoz. A Zsaklin féle(vagy régebben Bea)csapdába én is belesétáltam. *** moderálva *** és elég szétszórt:-(.Kitty 22-ről tudna e valami infót?Előre is kösz
Michele : Emlékszem amikor voltam nálla még Carmen 26 volt :) egyeztetés simán ment , finanszirozási költsége annyi amennyi álltalánosságba más lányoknál is megszokott ! Amikor bementem rendeztük a dolgokat előre , mondta irány a zuhany , szótfogadtam mint egy kisgyerek! Utánnam ő is zuhanyzott gyorsan s amikor bejött vissza mielőtt kezdődött volna a felnőtt része a dolognak mondja nekem van két kikötésem ! Meglepődve kérdem mi az? " az eggyik nincs mellbimbó harapás" a másik ha jól emlékszem az volt hogy nincs hajcibálás! Mondom megeggyeztünk ! Amibe megálapodtunk , minden okés volt, nem húzta az időt ,nem flegmázott, aranyos volt velem! Nem tudom de akkor nekem amit nyújtott nagyon jó volt! Aztán hogy máskor is ilyen-e mivel akkor az egyszer voltam nálla mert másnap indult haza, nem tudom! Sajnos most nem tudom meglátogatni mivel nem vagyok a környéken, de attól függ meddig lesz itt, mert kiváncsi lennék hogy ujra tudja - e nyújtani azt a teljesitményt amit akkor kaptam tőlle! :)
Sziasztok.
Milf kategoriaban ( vagy aki nem annyira fiatal ) kit tudtok most ajanlani? Illetve merre talalhatoak meg helyileg? Koszi
Petra22
Aról a petráról írok akinek az utolsó négy számjegye a telefonszámában ....8340
Eötvös street,3.emelet,kicsi minigarzon,tiszta,helyel semmi gond!
Már alépcsőre érve az ajtóban vár meztelenül egy dögös bombázó,nem volt szégyenlős!
Dögös ,kúrvás fej (ez erre a szakmára pont jó) csinos test feszes mindenhol.
Eddig tudtam dícsérni!
A hírdetésben azt írja mindenre nyitott de nem igaz.
Ott már elvágta magát,mikor alankadt barátomra már húzta is fel a gumités megfogni is undorral tette,majd nagy nehezen rátuszmákolta és elkezdte szopni,de azt nem nevezném annak.
Inkább csak rángatta,ami még puhábbá varázsolta a szerszámom,pedig a test látványa az fullos.
Na.. valamennyire merevlettemés csak hanyatt fekve lehettet elkezdeni,mertmég az első vagyok neki meg vastag a farkam és elkezdtük.
Fejben ott kellett lennem,hogy ne lankadjanak akedélyek és néztem,hogyan mélyülök el benne és mikor felnéztem, ELSZÖRNYEDTEM!
Olyan fejet,arcikfejezéseket vágott,mint aki undorodik tőlem.
Oké van faszija és még ismerem,hogy ki.Oké eltartja de az egy olyan szakma ahol ijeneket nem lehet csinálni!
Fogtam magam és leléptem.
Na ehhez hasonló dolgok miatt inkább a MILF kategóriát ajánlom,mert ott meg van az ,amit keresek.
A test 10/10 A tudás ÉRTÉKELHETETTLEN!
NEM AJÁNLOTT!
Lara
Az apróban hírdet és a hírdetésében amit leír minden igaz. A piac közeli téren r*nd*l panzióban.Beszédes kedves csini egy kicsi gyöngyszem.
Meglepett,hogy fiatal de mgis jol csinalja ami csinál.
Szerintem ajánlott,pláne,ha azt nézem,hogy a huszonévesek gyatrák az ágyban,de most azt tudom mondani,hogy ő az egyik kivétel.
Szelli 28: Addig menjetek hozzá míg Nyíregyen van :-)
Mosolygós, életvidám csaj, és nála tényleg így van nem csak a bemutatkozóba van ez írva.:-)
Jól éreztem magam vele, a teste is bomba, 10/9
Főleg masszázsra vágyók menjenek szerintem hozzá.
Képek nem fedik a valóságot, szerintem nem is ő van a képeken,és nem a pozitív irányban más élőben.
Szenátorióó panzióónee. Kicsit nekem sok volt tőle a mese ,hogy mennyien keresik és ő mennyire jó.
Üdv!
Alexa 40-ről tud valaki valamit?
Nem sok mindent találtam róla.
Komolyan elengedett f*zetés nélkül és a lelkiismeretedre bízta a dolgot!? Nem semmi lehet ez a csaj,már többen írták nekem,hogy máshogy áll a dologhoz,mint a lányok nagy része. És állítólag külsőleg az egyik legjobb nő,aki valaha itt volt a városban. Na már most azt ti is tudjátok,hogy általában a kettő üti egymást. :) Mármint az extra jó hozzáállás és az extra jó külső. Ezek szerint rá nem igaz ez a sztereotípia. Ebben a hónapban tutira meglátogatom. Jah és viszek aprót. ;)
Sziasztok!
Még nem írtam beszámolót, de köteleségem írni, mert ami ma történt velem szerintem egyik szolgáltató sem engedte volna meg.
Ma meglátógatam Szofit és egy nagyszerű élményt adott számomra. Rendszeres vendége leszek:). A lányról annyit közvetlen, barátnő féling, mint egy szerető lenne.
Masszázs alatt kedvemet kereste úgy masszírozott, ahogy akatam. *** moderálva *** ( Esetleges nyelvtani hibákért elnézést kérek)
Sziasztok!
Nem régen voltam Anettnál és nem találok szavakat rá. Gyönyörű értelmes kedves és nem sietős azt adja amire vágysz! Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszi, tudom, de az messzebb van a kórháztól...:(