Hamar eltűnt Daniella hírdetése. A telefonszámát meg elfelejtettem leírni 😓😌
Hamar eltűnt Daniella hírdetése. A telefonszámát meg elfelejtettem leírni 😓😌
Sziasztok Alexárol kérdeznék hogy járt e már valaki nála mi a véleménye róla
Hello!
Gondoltam ma elviszem Valentina 18-at egy autós gyors pipára, a képein elég csininek tűnik. Felhívtam, mondta, hogy a lakásán rendel esetleg kocsiban PÓCSPETRIBEN! Mondom neki Nyh van a hírdetésben, de nem nagyon foglalkozott vele. Mindegy így jártam.
Laci
jujjjj....... "Teméjk kocccka vagy?" hallgass inkább!
sziasztok,
új arc a városunkban: Sissi 30. A szokásos Kert utcai vándorok rendelőjéban rendel.
Végre egy olyan hölgy, aki nem csak a hírdetésében csinos, hanem a valóságban is. Nincsenek plusz kilók, szerintem az évek számát illetően is nagyon kicsi lehet a ferdítés.
Normális keretek között mindent meg tesz, hogy jól érezd magad, és ő is szereti - persze ez a partnertől is függ.
Intelligens, és a beszélgetés is élvezet vele - nálam ez is fontos.
Csak annyit tudok mondani, hogy menjetek nyugodtan hozzá, vigyázzatok rá!
Megjegyzés: a leírtak az én szubjektív igényeim szerinti, egyébként más városok fórumain is jókat olvastam róla. Úgy néz ki, hogy havonta egy hetet nálunk lesz.
üdv és derűs napokat
Sziasztok ma felhivtam Lizát és egy hölgy vette fel a telefont aki közölte hogy nem tudja adni lizá! Ez most mi? :D Remélem elérem a héten!
Daniella, nekem az ezen az oldalon hirdető hölgyek közül ő a legjobb! A Gina természetesen semmivel sincs lemaradva tőle csak ő itt nem hirdett! A Daniella inkább barátnősebb szolgáltatást nyújt, a Gina viszont a vadabb verziót adja elő! Mind a két hölgy magas színvonalú szolgáltatást nyújt! Nekem volt mind a két hölgyhöz szerencsém nem is egyszer, nagyon nehéz elérni őket de ha sikerűl akkor abban az egy órába amit náluk töltesz leápolják ugy az ember fiát, hogy megse fordul az ember fejébe hogy kidobott rózsaszálak voltak amit leszámolt a szolgáltatásért!
Figyu Pajti! É
n ezt úgy oldottam meg,hogy jó formába voltam .Elmentem egy clubba vettem 4 tickettet és akivel még nem voltam előtte mindet meg invitáltam, és egy tickettel meg ajándéloztam a hölgyeket. Igaz egy estétől reggelig tartó móka volt .Szerintem ha elég potens vagy osztd be egy napra ,csak szépen kell a hölgyekkel beszélni és megvan az eredmény .Nekem bejött eddig ,hajrááá!
Szép eszmefuttatás, és teljes igazságot tartalmaz :D
Sziasztok!
Rászántam magam, hogy regisztráljak. Igaz, még nincs sok tapasztalatom, de ami van, azt megosztom Veletek:
- Anett 40: /több, mint fél éve, hátha lesz még/ Nagyon igényes helyen rendelt, alacsony, törékeny, beszédes teremtés. Nagyon jól, szakszerűen masszíroz. A fr*nciás befejezés pedig még a szuszt is belém fojtotta.. :-) Ha ismét lesz visszamegyek! Részemről különösen ajánlott!
-Anett 36: A már többször említett K*rzó mögött, szintén igényes helyen. Hát Anett kész energiabomba, hihetetlen, hogy mennyire pörög a nő.. persze teljesen jó értelemben. Azt hittem elevenen felfalja a férfiasságomat.. Tipikusan az az érzése van az embernek, amikor elhagyja a tett helyszínét, hogy teljesen kifacsarták.. és tényleg.. :-) Biztosan visszamegyek! Szintén különösen ajánlott!
- Kitty 38: Frncz krt-n, kevésbé igényes, de teljesen korrekt lakásban. Kitty, mint a képei is elárulják nem kifejezetten a sovány nők táborát erősíti, de kövérnek nem mondanám. Igazán nőies, nagydumás nő! Itt csak egy fr*ncia-k*belsz*x kombóra neveztem be, a hölgy hihetetlen k*bleivel. Igazi b*nyálast kaptam, ahogy azt illik.. Még megyek, Ajánlott!
- Vanessza 35: Belváros. Kezdeném azzal, hogy érdekes egy teremtés.. van egy furcsa felfogása. Mivel jól szórakoztam rajta /nem vele/, ezért kellemes időtöltés volt. A továbbiakat már írták.. Jó szívvel nem ajánlom, de a rózsák száma miatt lehet valakinek elfogadható alternatíva.
- Zsuzsa 37: szintén belváros. Sajnos a vele töltött idő alatt nem voltam túl jó passzban, megvolt minden, de nem volt az igazi. Ez nem Rajta múlott.. Ezért a tények: igényes hely, csinos, vékony, s*xy, figyelmes hölgy. formás p*psi, kicsi m*llek. Még mindenképpen visszamegyek, mert kiváncsi vagyok Rá!
- Réka masszázs 25: Igényes helyen. Aranyos lány, csak a kézi l*vezetést kellene egy kicsit gyakorolni, hogy ne egy sima kiv*rés legyen. Picit túlzásnak is érzem rózsák számát.. A masszázs viszont teljesen rendben volt. ezekkel együtt részemről nem ajánlott!
- Dóra 24: /szintén régebben/ Baktalórántházán rendel és egyszer arra keveredtem. Próbálok rövid lenni és nem felidézni azokat a borzalmakat, amiket átéltem /én marha/, igénytelen hely, roma'ntikus hölgy, /ami engem nem zavart volna csak összesen sok volt/ Ezért csak egy gyors franciára maradtam, ami inkább ne lett volna.. Szóval, amilyen messze csak lehet! Nem ajánlott!
- Kata 38: belváros. Aranyos hölgy nem masszíroz kiemelkedően jól, de rosszul sem. a francia nyelvet is gyakorolja közben, amit szintén nem csinál rosszul. és ez igaz az egész ott töltött időre: semmi nem volt rossz, de semmi nem is volt kiemelkedően jó. Leginkább azt mondanám, hogy olyan kellemesen egyhangú volt. én nem valószínű, hogy megyek még, de szerintem ajánlott!
Remélem tudtam segítenni valakinek!
Viszont szeretnék egy kis segítséget, akár privátban is, hogy a kiszemeltek közül kiről van valainek kiemelkedően jó, vagy rossz tapasztalata /vagyis kit ne hagyjak ki, és kit igen?/
- Lola 35
- Kitti 22
- Liza 41
- Viki 30
- Sissi 30
- Veronika 31
- Maya 41
Előre is köszönöm!
:D nem ,dehogy! De hamarosan azért egy időpontot kérek tőle, mert kivagyok rá éhezve :D
Azért ne foglald le az összes időpontját,hagyj másnak is:)))))
Visszatért a No 1! :D
Pedig a képek is sok mindent elárulnak sokszor. A második és hetedi képek egymáshoz való viszonyítása során rájöhetünk, hogy milyen könnyű a karcsú derék elérése. Csak photoshop kell hozzá.
Ugyanakkor nem gondolom, hogy mindenki rossz, akiről nincs még beszámoló. 1-1 kincset egy ideig megpróbálnak rejtegetni, hogy ne legyen nehéz bejutni hozzá. Persze a vége mindig az. akár van beszámoló, akár nem.
Tehát ha olyat néztél ki, akiről nincs beszámoló, akkor inkább kérdezz rá privátban 1-2 általad hitelesnek tartott embertől rákérdezni.
Szeretném egy élményem, jobban mondva csalódásom megosztani! Nagyon régóta szemeztem Vanessa hírdetésével nem sok beszámoló született róla..hát nem is csodálom miért! Egy katasztrófa a csaj! Egy dagadt lekezelő...igénytelen nő! Messziröl kerülendő! Tanultam a hibámból...hogy nem megyek többet olyan helyre amiröl nincs beszámoló!NEM VÉLETLEN!
Sziasztok! Az apróban hirdető Barbikaat próbálta már valaki?
Sziasztok! Keresnék nagymellű (min.90-es)lehetőleg szilikonos lányt! Tudtok valakit? Köszi!
Sziasztok.
Laranal vagy Szoszinel volt valaki mostanaban, aki reszletesebb beszamolot tudna adni? Privatban is johet. :))
Sziasztok ma látogattam meg Szöszi 38 -at korzó hátánál. Egy nagyon kedves törékeny milf. Natur franciára menten csillagos ötös osztályzatot adok neki a mai teljesítményére. Ajánlott kategória
Az igényes széplányoknak nincs szükségük akcióra mert van vendégük a nélkül is ! A selejtes árut meg igényes pasi akciósan se vásárolja!