Köszi Mex az első támpontot! Mondjuk nem a legjobb,de azért köszi! ;)
Köszi Mex az első támpontot! Mondjuk nem a legjobb,de azért köszi! ;)
Fuu..most néztem újra a képeiket "szakszemmel" és a Zsófikánál,már így fotókon is látni,hogy az a cici bizony tényleg kemény,mint a Tarzan sarka. :) Az Alexandra popója meg az a tipikus "ilyen a mesében nincs" popsinak tűnik,amit ha meglátsz egy fehér nadrágban a Tescoban a húspultnál,akkor megvárod,hogy melyik kasszánál fog fizetni és te is odaállsz még másfél percnyi vizuális katarzisért. :D
Alexandra, Zsófika, Aliz, ők hárman Debrecenből légióskodnak, a képek brutálisan jók jók! Voltam az Alexandránál ha egyáltalán ő volt, nekem csalódás volt..
Hmm az Alexandra26+Zsófika20 duónál járt már valaki? A képeken bombázók,a bemutatkozó szövegük értelmesen megfogalmazott és izgalmas. Szóval,ha esetleg valaki már tiszetletét tette nálunk,akkor előadhatná a regét a Csodaszarvasról akár itt,akár privátban. ;) A hozzáállásuk érdekelne,hogy mennyire érezheti náluk az emberfia,hogy ez bezony egy meló. Kösz,kösz! ;)
Azért egy-két csaj komoly válsággal küzdhet hogy négy hirdetést is felad egyszerre:D itt van pl. a régi Szamira aki most Kornélia, Nicol, Jessica, Aliz legalábbis ahogy én látom a képek alapján:D Az ilyen hogy csinállja? van 4 telefonja ami fel van cimkézve nevek szerint? :D nem semmi
van most elég sok új hírdető csaj....ha valaki felpróbált már valakit akkor ne tartsa magában :D
Röviden: tisztaság! Hozzáállás, és az egy óra az semmiképpen nem negyvenöt perc!
A jucus 35 neven hirdeto holggyel volt mar valakinek talalkozasa?
Picur te nő vagy?
Tirzának nagy szerencséje volt, még dec.23-án el tudta érni, hogy átkeresztelkedhessen Seri -re. Pedig olyankor a hivatalok már nem nagyon szeretnek ilyet intézni :)
Beatrix nevű játékos nem ajánlott! Akit érdekel annak privátban szívesen! Jessica vagy Zsófikáról van valakinek infoja? Priviben is jöhet! Köszönettel :)
Már próbáltam. Gyenge volt!
A Géza biztosan olyan lenne : ) - senki nem tud róla, csak te, Géza, és még az a négy ember, aki le fogja a Gézát, mert a Géza sem olyan :)
Bocsi, csak poénkodtam
Helló ma meglátogatam Valentina ***moderálva*** korekt cuki aranyos csaj :) ajálot még fogok menni hozá :)
Boldog új évet kívánok a hölgyeknek, vendégeknek, fórumozó társaimnak, az oldal szerkesztőinek :) remélem a 2016 év is tartogat új élményeket ugy a hirdetőknek mint a vendégeknek!
Tegnap meg látogattam Kamillát........ Ha tényleg nem álom volt, akkor a világ legjobb szeretőjét találtam meg benne. Hatalmas, gyönyörű, keblek, a szájában a f*rkam majd szét robbant a kéjtől, amit át éltem benne.. A puncija tüzes és jó nedves... Egyszerüen szavakat sem találok arra ami akkor történt...
Ha a képzelet határtalan, akkor a képzeletünkben sok olyan történet is előjöhet, ami akár meg is magyarázná. De igaz lehet az a képzett is, amire te gondoltál :)
Kedves Jessy!
Nem bántasz meg, én szeretem a kritikát, vagy ha megmondják az emberek a véleményüket. Ebből tanulhatunk a legtöbbet, de csak akkor, ha meg is halljuk, és tényleg magunkba tudunk nézni anélkül, hogy azzal kezdenénk, hogy én nem lehrtek hibás, csak a másik.
először is bocsánat, ha olyan hozzászólást írtam volna, ami arról szólt volna, hogy konkrét vélemény lett volna rólad. Nem állt szándékomban ilyet tenni. A hozzászólásom inkább a hozzászólónak volt kritika, illetve annak az általános körülménynek, hogy sajnos sokszor a legtöbb hölgy a képeken mást akar mutatni, mint ami a valóság. Ritkaság számba megy, hogy egy szépen elkészített képnél a retusálás nem csak esztétikai, hanem alaki dolgokat is érint. Ezzel mi férfiak egy olyan helyzetbe kerülünk, hogy nézzük itt a kirakatot (bocsánat a példa kedvéért teszem csak a hasonlatot), amiben van édes banán, barack, savanyú alma, és még sok egyéb gyümölcs. Én például a kirakatból az epret választom, bemegyek, és kapok egy savanyú almát. Sokszor így járunk a hölgyekkel. Tudtommal a szolgáltatásodat sem kritizáltam. Ha nem lett volna egyértelmű, akkor most is csak annyit mondanék, hogy a körülményeket gyanúsnak tartottam - de lehet, hogy csak a mákos kalácstól téptem be :) - .
És igazad van, tényleg így van, hogy a rosszat hamarabb felírják. De itt a fórumon megmarad a jó is. De erre 20 hozzászólás után senki nem fog emlékezni. A rosszra sem, a jóra sem. Hiába leírásra került.
Pont a napokban kérdeztek rá nálam privátban egy hölgyre, hogy hány éves lehet valójában, miközben nem rég pont a fórumban értékeltem, ahol le is írtam ezt.
Nem volta nálad ugyan, de egy véleményt hadd alkossak rólad: ritka dolog az, ahogy reagáltál. Inkább többségben van az a hölgy reakció, ahol inkább egy szitkozódó válasz olvasható ki az írásból. Köszönöm, hogy nem fórumromboló hangnemben, hanem úgy reagáltál, mint ahogy emberek között lennie kellene. Ez alapján az is előfordulhat, hogy egyszer még eljutok hozzád . . .
És itt ragadok alkalmat arra, hogy mindenkienk Boldog Új Évet kivánjak! A Hölgyeknek, a fórumlátogatóknak, és az oldal szerkesztőinek is!
Tibeti azé ne szórj vastagon hamut a saját fejedre :D Ha annyira valós lett volna az a hirdetés nem a hölgy megfutamodása lett volna a reakció.
Azt azért hirdetésed fotó cseréi után is érdekesnek tartom, hogy nick nevedre kattintva jön egy másik csajszi hirdetése is a Lilla30 é! És lásunk csodát ha az Ő képeit meg googlizzuk eljutunk néhány német oldalra ahol ezek a képek Jessika22 név alatt futnak.....Ugye ebben ne keressünk semmi negatívumot?
Kedves Tibeti szerzetes! Én nem akarlak sem megbántani sem kritizálni... Miert mondasz valaki olyanról véleményt akinél sosem voltál én is mondhatnék rólad , de nem teszem mert azt se tudom ki vagy és azt hiszem ez oda- vissza igaz! El lehet jönni meg lehet nézni ez nem jár semmi féle kötelezettséggel , de ne bántsuk a másikat! Egyébként a negatív dolgokat azonnal mindenki felírja , de a pozitívat nagyon kevesen sajnos! BUÉK!