Én is így voltam ezzel, de nem a képei győztek meg.. Nekem nagyon jó volt, de ez az én véleményem. Én pont az ilyen stílusú franciázás híve vagyok!
Én is így voltam ezzel, de nem a képei győztek meg.. Nekem nagyon jó volt, de ez az én véleményem. Én pont az ilyen stílusú franciázás híve vagyok!
...ja, s hát az Alexandra 26 sem éppen érdektelen számomra, ha valaki a kedves fórumozók közül éppen járt volna nála az elmúlt időkben, hát hálás lennék némi útmutatásért...
Sziasztok!
Amandáról, s Alice-ről van valakinek információja? Ha nem ide, akkor jöhet privátban is!
Remélem holnapig ír valaki, mert ha nem, akkor kénytelen leszek vakon felkeresni az egyiket.
Igen, tudom, a megbízhatóakat nem szabad lecserélni, de hát ezekből is lehet egyszer megbízható, nem?
Nos, valaki?
Srácok a Tibeti szerzetes hozzászólására érdemes oda figyelni,mert korrekt és tényszerű dolgokat ír a fórumbaúgy,hogy intelligensen nem sértő a véleménye.
Persze vannak még páran akinek lehet hinni ők általában 100 feletti hozzászólással rendelkeznek.
Idegesítő,hogy sok kérdezősködő lusta visszanézni kiről és mit írtak. Szerintem ezekre nem is kellene reagálni.
Azzal is egyet értek , hogy a név változtatás nem megoldás, tenni kell ahol, hogy sok visszajárós vendége Legyen a lánynak.
Szia Makktárs!
Ha egyre gondolunk akkor egy hason fekvő képe volt pirosnak tűnő tangában......ez a száma:063078******.És ha jól emlékszem "." néven hírdetett.
Ha jársz nála légyszíves küldj már egy beszámolót róla!Köszönet
Sziasztok a Dafina névvel hirdető lányról tudtok valamit? Válasz jöhet privátban is, köszi.
Sziasztok!
Nem ismerem Alexa 23-t, és nem önreklámozás volt a kérdésem. Csak szeretném tudni ki az akit meg lehet keresni, és nem a toldin, vagy örökösön dolgozik, hanem a Jósában. Egyébként Alexa 23-t nem is látni a hirdetők között.
Valaki kap egy negatív hozzászólást ,nem gyorsan nevet kell változtatni mert az nem jó megoldás,inkább a hozzáálláson kell változtatni!
Köszi. Így már elgondolkodom rajta, pedig a képei alapján bejött a csaj.
Aki szeretne egy forró franciát, annak ajánlom Mirjam 19 - et! Nem fog csalódni az, aki szereti a szemkontaktust, a nyelvvel izgatást és a bőnyálas franciát.. 😉 (2 alkalom)
Alexa23 - nak nem ez az első ilyen húzása...!
Kedves Dereck!
Igazad van! Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kinek mit hisz el, és ugyanakkor mindenkinek szíve joga azt leírni, amit gondol. De a leírtak engem nem győztek meg, le is írom, hogy miért:
- évek óta észreveszik a fórumon az ilyen érdekes véletleneket. Érdekes ebből a szempontból, hogy pár hónappal ilyen fogadtatás nem volt szerinted. Pár hónapon belül még talán én is jeleztem ilyen érdekes összefüggést más újoncnál.
- talán még elhiszem, hogy a leírt hölgyeknél jártál. De miért pont most jutott eszedbe regisztrálni? Miért pont most láttad értelmét? Az, hogy leírtad, hogy mennyi hölgyről tudnál beszámolót írni, azzal kevésbé lettél szimpatikus, nem csak az én szememben.
Jó lenne, ha a fórumon több lenne a fórumozó, mint a szemezgető információ hajhász, aki csak információért kuncsorog, de semmit nem ad. Ha ad is, akkor nesze fogd meg semmi információ pár szóban. És ne haragudj meg, de amit írtál (beidézem, de lentebb úgy is megnézhető: "én visszajáró vendégeként mondhatom, hogy érdemes elmenni hozzá") az a semmivel egyenlő, ugyanaz, mint amit a többi hölgyről írtál, ahol alapvetően csak azt fejtegeted, hogy visszajáró vendég vagy.
Nagyot mondani mindenki tud, csak sok esetben nincs mögötte semmi, vagy valamilyen érdek húzodik mögötte.
Hidd el, hogy még boldog is lennék tőle, ha bocsánatot kellene kérnem tőled, de az igazság, hogy engem nem győztél meg. És hidd el más is át látja könnyen a véletlenségeket, csak most én estem abba a csapdába, hogy a legügyesebb voltam, és elsőre reagáltam...
Más: vendégként sok mindent megkövetlenünk a lányoktól. Főleg korrektséget. De ezt megkövetelhetnék sokan maguktól is, hogy korrekt véleméynt, beszámolót írunk róluk.
Nem fontos regényt írni. Ott van pl. Zsoloka, aki egy-egy lányról keveset ír (igaz egyszerre többről is :) ), de abban a pár szóban több van benne sokszor, mint más regényében.
üdv és derűs napokat
Jessica egy vékony, csinos lányka, nulla lelkesedéssel egy nagyon lepukkant lakásban.
Hi all!
Sziasztok! Érdeklődnék egy Hölgyeményről " Lia 19 " volt már nála valaki? Egy kicsit hasonlít az apróban korábban hírdető Dia20-hoz.
Várom a válaszokat priviben is.. Üdv.
srácok,
Dafina és Alíz nevű hölgyeket próbálta már valaki?
privátba is jöhet
köszi
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Vanda25
Sziasztok. Nem régiben jártam Nyíregyházán Vanda(25)nál. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Megbízható és jól végzi azt amit kell amiért felkerestem.
Köszönöm a kellemes együtt létet Vanda (25).
Hello! Ha már szóba került.. Mollyka milyen? Köszönöm előre is!
Dereck és Junior29 felhasználó simán elmehetne Alexa 23 önreklámozásnak is. . .
Ha már futtatni akarja magát, akkor profin kellene. Valószínűleg sokan hozzáteszik azt is, hogy ha jó az előadás, akkor megy az üzlet is, nem kell ilyen eszközökhőz folyamodni.
Na de miért is gondolom én, hogy ez itt önreklám?
Junior29 csak azért regisztrált tegnap, hogy rákérdezzen, ki rendel a Jósavárosban? Biztos véletlen, hogy pont az a városrészt kérdezi.. :)
Majd másnak délelőtt teljesen véleltlenül regisztrál Dereck, és délután teljesen véletlenül Alexa 23-t javasolja.
Túl sok a véleltlen egybeesés! Lehet, hogy páran beleesnek ebbe, de ezzel csak időt lehet nyerni, nem hosszú távon visszajárós vendéget. A marketing (még a profi is) felesleges időpocsékolás, és pénzkidobás. Jó termék, vagy szolgáltatás! Az fogja müködtetni az üzletet. Különben csak a vevő átveréséről beszélhetünk, és aki már a marketing eszközönknél sem válogat a módszerekben, attól több sem várható a szolgáltatás igénybevételekor . . .
Természetesen megkövetem magam, ha ez mind csak egy rossz következtetés lenne. . .
üdv és derűs napokat
Sziasztok...rokxi-rólinfó???thx
Sziasztok!
Megtudjátok mondani ki rendel mostanság a Jósavárosban?