Úgy látom, hogy felkavartam egy kicsit a vízet :) Legalább egy dologban érdekes tapasztalat volt: a keveset hozzászólók között is akad, aki elolvass mindent.
Ugyanakkor tisztázni szeretnék valamit! Nekem nem kell megfelelni, vagy legalább is ne nekem. Nem vagyok én itt főnök. Sőt több sem, mint akármelyik más felhasználó. Maximum másabb, de hát mindenki másabb másnál (mielőtt jól belekavarodnék eszmefuttatásomba, inkább abba hagyom :) ) Felőlem meg lehet nekem is felelni, ámbár én nem várom el. Szerintem mindenki a saját igényességének feleljen meg.
Megpróbálom megint a mondanivalómat még érthetőbben leírni: ez itt egy közösség. Semmi nem kötelező. Ugyanakkor el kell fogadni mindenki részéről azt, hogy azok, akik hozzátesznek a közösséghez, azok sokkal gyakrabban kapnak választ ha kérdeznek. Nem kell szeretni beszámolót írni, de be kell látni, hogy így kevesebb esély van arra, hogy a kérdést bárki is válaszra méltatja. Mindenkinek szíve joga, lelkiismerete, hogy az adok-kapok milyen arányban van.
Mindenki eldönheti, hogy utál, vagy szeret. Ettől nekem nem lesz rosszabb, vagy jobb. Ezek a gondolatok azt az embert teszik tönkre vagy jobbá, aki gondolja. Mindenki maga választja meg ezt, én nem gondolhatok más személy helyett, de gondolatot ébreszthetek :) . . . persze szokott olyan lenni, akinél nem ébred fel :)
üdv és derűs napokat