Sziasztok!
Fanni (19)-ről vagy Adrien (24)-től van valakinek infoja?
Érdemes meglátogatni valamelyiket?
Előre is köszi...
Sziasztok!
Fanni (19)-ről vagy Adrien (24)-től van valakinek infoja?
Érdemes meglátogatni valamelyiket?
Előre is köszi...
Tomi05.....LAURA 24
Nati nagyon jól mutat a retusált képeken.
Csak nekem már voltak rossz tapasztalataim a retusált képek tulajdonosaival. A valóságban közelsem az volt mint a képeken.
Sziasztok,Kb 20 perce beszélgetem Vennata,vagy Dior 30 nevű hirdetővel,aki állított rólam ,ezt-azt.Ő azt mondja,félre értettem,Kis bikának szánta az üzentetett,és nem nekem.(félre értések elkerülése véget ajánlott lenne névre szólóan írni)A hölgy azt állítja Kis bika egy 24 éves egyetemista fiú.Ő zaklatta nem én .Nem érem fel ésszel a Kis bika nevű valaki ha férfi ,mit akarna tőlem?Megakar baszni?Dior sztorija ezért nem élet szerű,mert ha homokos lenne a srác akkor Őt nem zaklatta volna,ha pedig heteroszexuális akkor nekem hagyott volna békémet.Egy magyarázat van ha biszexuális,jó már neki. Nőről annyit,Sopronban van, jó a beszéd és meggyőző készsége, aranyos.Vitatkozás helyet flörtbe ment át a beszélgetésünk.
Bocsánat,nem Venneta hanem Vendetta.
Ha meglesz Nórika 20-ról szívesen olvasnák egy beszámolót,akár privátba is jöhet! ;)
Nórika 20 engem is érdekelne! Köszi minden infót!
Úristen..flörtbe??:D kár hogy nem mentettem le..
Erre ki kivancsi szerinted itt de komolyan?Többet meg nem beszelek veled ha ilyen pletykas vagy.
Kisbika,baromi elegem van belöled,lemegyek nyiregyre egy napot rád fogok szánni,a képedet kinyomtatom,valaki csak ismer ott,kezded már túlzasba vinni a dolgaidat,úgyhogy jó lesz ha takarékra teszed magad,élöben legyen nagy a szád ne itt amikor irogatsz meg nyomozgatsz utanam.meg hogy nekem str*cim vam meg kiirod a nevet te ny*mi,ird ki akkor,a vodafonos kartyak be vannak elöre regisztralva amit megveszek,hiaba van pasi neven,van időd nyomozgatni a silány életből kitellik.
Sziasztok! Ma voltam Shen-nél mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon kedves, aranyos, türelmes és nem utolsó sorban ügyes is! A fotókon Ő van.
Dior,drága köszönöm,hogy teljesítetted a kérésemet.Jótett helyében,jó várj hát tessék:Nem flörtöltünk.(csak te velem): .
Köszönöm!
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** Szamira
ˇˇ Zsoloka te kész Hirado vagy :D
ˇˇFa darabnak még nem hivtak......
Inkább az volt bajj hogy kicsit zavarba voltáll meg pijás is szerintem.....
Szerintem ha legközelebb találkozunk kicsit oldodj fell és ( Nem pijásan jösz)
akkor minden okés lesz.....
Puszilllaaakkkkk
(Szamira)
Jobb oldalt kereső, beírod, hogy Dorina, és cc 30 találatból kiválasztod ami stimmmel legalább korban. Nyilván 2008-as hozzásszólásra nem kell adni. Amit mondjuk nem értek, hogy az enyém hogy maradt ki az indexből: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Akire kérdeztél, ő aztán tényleg nem33, inkább közelebb a 40-hez, de veszedelmes. Előttem szólóval ellentétben a szerintem a fotók valósak, bár tény, hogy azóta eltelt pár év.
Szóval összesítve: Kb 38 éves lehet, ennek ellenére jól tartja magát, nagyon jó a hozzáállása, francia még jobb, szóval uccuneki.
Weekly report, ahol nem voltam:
Nórika (20): Telefonban nagyon szimpatikus, kedvesen adta elő a repertoárt. Sajnos kiderült, hogy nem egyezik a kereslet a kínálattal (ergo nfvsz-t nem vállal) - viszont akkoris tök aranyosan ajánlotta a barátnőjét (hubassz, most meg nem mondom, tán Szilvi (23), de nem vagyok benn biztos). Én érdemesnek tartom meglátogatni azon makktársak részéről, akik nem ragaszkodnak az nfvsz-hez - legalábbis első telefonos benyomás alapján.
Fanni (19) && Szamira (19): Kellőképpen auditív vagyok, ám ezekben a telefonbeszélgetésekben sosem a hangokra szoktam figyelni. Viszont mivel kísérteiesen hasonló benyomásokat keltettek, valahogy egy kalap alá húzom őket - holott elég valószínű, hogy két külön lányról van szó.
Szóval: Mindkét leányzó amolyan nagyon kezdő. Ezt nem én mondom, ők mondták telefonban - szó szerint. Mindketten!
7/10-es mindkettő az ajándéklistán, rengeteg extrával, mint nfvsz, csók, stb. És egyikőjük sem tudta kitalálni, hogy hány rózsával tudnám meglátogatni őket az adott kondíciókkal: semmi aktus, barátnőfíling, smaci, nyalakodás, nfvsz.
Mindkettőnél annyi volt, hogy - majd megbeszéljük.
Asszem rutinos makktársaknak nem kell magyarázni, hogy az ilyen helyekre miért készül elő az emberfia a megbeszélt mennyiségű rózsaszállal.
Mónika (30): Na hozzá legalább sikerült eljutni. :) Telefonban is baromi kedves, vidám leányzó. Ő sem 30, de legalább nem a 40-hez van közel. Nagyon csinos, magas menyecske, de bomba testet ne várjon tőle senki, ám a hozzáállás az mindent kárpótol!
Ahogy szoktam, semmi aktus, csak bf + nfvsz- ezeket szépen megbeszéltük még az elején. Aztán úgy hasravágta magát, hogy masszírozzam meg, hogy nem lehetett ellenállni. Ahogy élvezte a masszázst (legalábbis úgy tűnt, nem bírtam rájönni a trükkre), úgy lettem egyre keményebb, amikor meg hirtelen megfordult, és szájba kapta a lényeget..
Ebből kíváncsi vagyok mit moderál ki az automata, de engem ilyen érzékien, hosszan, odafigyelve, hogy ne menjek el korán, még senki nem szopott le a ^2 excsajomon kívül.
Jahh, és masszírozásra nehogy a mézes trutyit válaszd, masszázsra mocskosul jó, de leöblíteni két nap masszív zuhanyzás. :)
sziasztok!
Esetleg tudtok ajanlani olyan holgyet megbizhatot aki popo kenyeztetest vallal?
Milla miért ment el Sopronba?
Milla valoszínűleg azért ment el mert itt nem fut a szekér se neki sem annak akivel "együtt m*l*zik".
Nati26:Széna téren voltam nálla. Képek erőssen csalnak csaj kb 40 fele. Valószínű barnasága is természetes pár tetoválása és kirivó természete tükrözi sz*rmazását. Szervize nem rossz de képeihez képpest sokkal gyengébb.
Szia,Kedves!
Nem tüntem el,újra itt vagyok!!! :))))