Csak abba nem gondolnak bele,hogy többet ártanak maguknak mint gondolnák!
Csak abba nem gondolnak bele,hogy többet ártanak maguknak mint gondolnák!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Megírtam én is, de kimoderálták :)
Szevasztok tesztpiloták .
Amelyik lanyhoz szeretem volna meni a hėtvėgėn az sajnos nemtudot fogadni.
Na sebaj gondoltam magamba es rá mentem a (kicsikėre) bár ne tetem volna.
Kicsikėtse ajánlom sėnkinek. Amugy a Zoėval rendel a vízutcán a Zoėt vagy 2honapja
teszteltem hát nem egy szėpsėg de ugy le cigizet hogy tėrdre estem. De a szėpsėge miat
hozáse megyek többet.Szėp estėt szevasztok.
Ezen a barátnő félingen (nem egy egész ing, "ammán drágá lennye") behaltam, ráadásul még "ajálot" is. Kéééésszzz:DDD
Amúgy kicsit bepunnyadtam a kínálat haldoklásán, de mintha éledezne kicsit az ipar, úgyhogy reményeim szerint nemsokára "jelentek"! Az utóbbi 1-2 vizitem szóra nem volt érdemes...(vagy gyorsan eltűnt az érintett leányzó).
Dior-ra lettem volna kíváncsi, de azért köszi. Ezt is megtudtam, hogy ő is jó :))
Ma voltam Dorinanal nincs mit ragozni
szuper csaj!
Jobban bejött mint Anikó!
Sziasztok!
Diornál járt valaki mostanában? Mi a tapasztalat? Köszi
Ma jártam Izabella23-nál csak nyafi van egy pózban kimerül a tudása evvel mindent elmondtam :P
És még nem láttad, mikor a érkezett negatív hozzászólás, akkor utána Roxána lett, majd utána Anikó . . .
Ezzel lehet kikerülni, hogy ha valakiról rosszat írnak, akkor utólag ne lehessen rákeresni. Ugyanakkor vannak oylanok, akik olyan nevet választanak, akiről jókat írnak, hátha megtévesztik az embert, és hozzá mennek el.
Az X-akták száma megint növekedett! Rokxi (20) - ból Aniko (20) lett! Minden más változatlan az adatlapján. Mire jó ez? Ezt magyarázza meg valaki.
Szerintem is megbízható lányok a Rami 20 és a Gina 23 ( Rami 22) voltam mindkettőnél személyes tapasztalatból mondom :)
Nincs ebben különösebb trükk, új lányok egyszerűen régi profilokat örökölnek. Néha meglepődök, hogy feljön a kedvencek között valami sosem látott menyecske, aztán még a telefonszám is egyezik valamelyik régi favorittal. Jellemzően a központi m*n*gm*nttel bíró 'h*zaknál' fordul elő, pl Árok str. Annyiban jó, hogy a helyszín már egyből lejön, de nyilván egyéb infot nem tud meg róla emberfia.
Hali :) Megmondom őszintén az Ami hirdető lány képei nekem is bejönnek, hívtam is nagyon kedves volt a telefonbeszélgetés alatt, de amikor mondta hogy nincs NF akkor én megköszöntem a tájékoztatást és ugy döntöttem magamba hogy én nem megyek igy mert nekem fontos a NF! De biztos van olyan akinek igy is jo az étlap :) várjuk a beszmolódat egy új csajról :)
Kedves makktársak!
Bár itt még "újoc" vagyok, de régi lányokhoz járó. (Én még jártam anno a Vanda-Kitti párosnál a sétányon, és Lilla Sóstón az egyik legjobb volt 6-7 éve. Persze sok fórumozónak gondolom ez nem mond már semmit.)
Rendszeres olvasója vagyok a fórumnak mostanában is, bár írásra ritkán adom a fejem. Tibeti meg is kérdőjelezte az első, igaz kicsit szűkszavú beszámolómat, megjegyzem teljesen jogosan, ellenkező esetben én is kételkedve fogadnék egy első hozzászólást (önreklám gyanus valóban).
Nos! Azt mondja már meg valaki: Van egy új lány, Luana. Új a városunkban, de a hírdetése 2015. szeptemberi. Ha rákeresek a névre az összes fórumban, nulla találat. Viszont 1412 megtekintése van. Aki várost vált, az nevet is szokott? Hogyan lehet így infókat szerezni vajon róla?
Egyébként ritkán szánom rá magam hogy hölgyekhez menjek mostanában, de ha ráveszem magam valami "ismeretlenre", ígérem nem leszek adós a baszámolóval. Jó lenne aktívabb tagja lenni a "csapatnak", igaza van Tibetinek: adni és kapni viszi előre mindenki elégedettségét.
Ritkán járok vissza lányokhoz, kiváve ha különösen megfog, nos jelenleg Anikó ilyen nálunk, igaz kb fél éve voltam nála utoljára, de szerintem nagyon ajánlható kategória (mondjuk olvasom kicsit felszedett magára...)
Zsuzsa (37) csinos, vékony, teljesen korrekt, viszont nekem fontos hogy arcra is megfogjon, ami nála sajnos nem jött be (hangsúlyozom nekem).
Még egy érdekesség: Ami/Amanda hírdetése januárban jelent meg, azóta 16k megtekintése volt (!), mégsincs egyetlen beszámoló róla. Bár többen kérdezgették, lehet az NF hiánya riaszt el mindenkit?
Alice detto ilyen. mindenki a másikra vár, hogy "tesztelje"?
A közeljövőben rászánom magam egy "járatlan útra" valamelyik friss lánynál, hátha....
Rami20 Gina23. Őket próbáld ki! Megbízhatóak!
Azt hittem leszerelt. Régóta hiányzik már nekem is :)
Staffi, ha tudsz kontaktot hozzá, priviben dobd már át. Előre is köszi
Ez nem túl kellemes dolog, ha egy pasival beszélsz a lány helyett :( kellemetlen helyzet! Még jóhogy nem, a személyes találkozónál futottál bele a pasiba :(
Hello!
Ha Rokxi 20-ra gondolsz én hivogattam pár napig, de amikor egyszer felvette rögtön átadta egy faszinak a telefont és az elkezdett hőbörögni, hogy ki vagy, miért keresed stb. Ebből azt gondolom átverés lehet a dolog. Még jó. hogy szám nélkül hívtam, nem is értem miért kell erőltetni a lányoknak a számkijelzést, egyszer már megjártam, hogy visszahivogatott valamelyik, hogy most már ráér, ami valljuk be elég kellemetlen is lehet ha úgy alakul.
Dafinát még mindig nem sikerült elérnem, valaki találkozott már vele esetleg?
Laci
Aham, ez az önreklám, nem amit a modik annak érzékelnek. Egy hozzászólásból üvölt a sötétség; Tina = Valentina + még néhány név, ami a keresőben feljön. Amúgy semmi gond nincs a lánykával, de ez az álszent motyózás abszolút nem tesz jót a 'pedigrének'..
Szobaton voltam Tina nál a francia tudása káprázatos :) *** moderálva *** is jó tud ja meg mindent meg lehet beszélni vele vanak sok extrái meg több mennet egy órába olyan barátnő féling ajálot.