Sziasztok!
Tudtok olyan lányról, aki engedi a videózást? Akit eddig kérdeztem szabályosan föl volt háborodva ezen a kérdésen...
Másik kérdés kik vállalnap p*pót?
Sziasztok!
Tudtok olyan lányról, aki engedi a videózást? Akit eddig kérdeztem szabályosan föl volt háborodva ezen a kérdésen...
Másik kérdés kik vállalnap p*pót?
Kleo:
Elképesztő csajszi! N1 test, arc, hozzáállás. Ahgy valaki itt írta: "minden nő csak olyan ahogy egy férfi viselkedik vele". A kommentek láttán némi fenntartással mentem el hozzá de mindenben pozitívan csalódtam. Szóval a hely nem ismeretlen és rendben van. Több csajszi szokott ott "rendelni". A hozzáállás, hát én ha nagy ritkán megyek is a jövőben csak hozzá! kedves volt, mosolygós, a szexet élvezte (úgy csinált nagyon hitelesen), minden pózban amit szerettem volna. Persze mindent csak gumiban, de ez így van rendjén! Vigyázott, hogy ne menjek el idő előtt...(tudjátok, hogy ha nagoyn akarnak kitudnak minket végezni hamar. :D ) A m**as rózsaszál pedig tökéletesen érthető, össze nem hasonlítható senkivel a városban!
(azért írom, hogy senkivel mert senki olyannal aki aktust is vállal...Szofi a másik gyémántja Nyíregynek! bár egy ideje sajnos nem érem el)
Béna balfa**ok szerintem hanyagolják mert egy igazi nőről van szó! ott el tudom képzelni a lelkesedés nélküli "csak gyorsan legyünk túl rajta" hozzáállást.
Szóval 10/10 minden téren!
CSak péntekig van itt...addig menjetek!
Kleo és Chanel között vaciláltam ma, végül Chanel mellett döntöttem és nem bántam meg! Gyerekek, bomba teste van a csajnak! Keskeny derék, kerek popsi, szilikon cicik és olyan punci, amilyet csak álmodni lehet. Arról nem is beszélve, hogy az***moderálva***(ami mondjuk nem kevés) benne van minden, kivéve a popót, azt nem vállal. Arcán látszik a kor, de kit érdekel, fejre is vonzó nő. Nincs nyifi-nyafi, azt csinálsz vele amit akarsz és úgy ahogy akarod. Igazi profi a csaj, ráadásul még jól el is lehet vele dumálni.
Kéró rendben, fürdő tiszta, lóvé tízpertizenöt.
Ő volt nálam....
staffi · Őstag · Nem könnyű elérni a csajt, ne ess letargiába elérhető az ha nehezebben is mint más hirdetők! Én is hónapokig probálkoztam amikor hirdetett naponta többször is , és egyszer sikerült vele beszélnem azóta voltam nálla többször is, még nem csalódtam benne soha !
Gabo30 · Kvázi-tag · Ok (y)
staffi · Őstag · Zsaklin 22 néven volt fent :)
Tomi05 · Kvázi-tag · Ez is egy lerágott kérdés : "A felhozatalból kire érdemes időt szánni? " Röviden és tömören a válasz egyszerű. Megnézed ki az aki évek óta ebben a városban hirdet, nem változtatja hetente a nevét, és a fórumokban csupa pozitív hozzászólást írnak róla. Ennyi.
Sziasztok!
A jelenlegi felhozatalból kire érdemes időt szánni?Inkább a barátnő filing jön be.
Sajnos Daniella megint nem hírdet.pedig hozzá szívesen mennék.
Nyiregyen kit tudtok ajánlani aki jo is és igényes a lakás??
Tomi05 · Kvázi-tag · Teljes mértékben igazad van barátom. Már évek óta papoljuk ,hogy a sűrűn nevet , telefonszámot , várost váltogató nőket messze el kell kerülni. Ezektől sok jót nem lehet várni. Csak sajnos a LÁTOGATÓ URAK nagy többsége nem informálódik a fórumokból. És ezek a silány szolgáltatást nyújtó lányok mindig találnak palimadarat.
szorosgorilla · Lelkes újonc · Voltam Patrícianal. Aranyos, csinos csajszi, kedves. Külsőre nagyon bejon, szexi feszes test. Tényleg pici :) Jo a masszázs is, kár hogy az erotikus részre szánt idő rövid. 10 perc. A lakás nagyon tiszta,igényes, ízléses,modern . Visszamegyek hozzá még!
Tomi05 · Kvázi-tag · Pont a héten terveztem a látogatását de igy már felejtős.
staffi · Őstag · Sok mínuszos info van róla fent, csak mivel szinte ilyenek vannak róla így majdnem hetente vált új nevet a hirdető! Jöhet egy újabb név mert ez kílőve...... :) erre is való a fórum , hogy az ezeket a hirdetőket akit csak az érdekli ,hogy a markába add a juttatást és a szolgáltatást meg amit neki kellene adni az meg sehol semmi ezeket itt ki lehessen szürni ki az aki kerülendő! Mert azért igenis vannak itt olyan megbízható jó csajok akiket érdemes meglátogatni, amikor jössz elfele tőlük nem érzed ugy ,hogy ez egy vakvágány volt, de sajnos mindenütt van "kakukk tojás " itt Nyiregyen is erre való a fórum ,hogy ezeket itt kiszürjük és kerüljük nagy ívben őket :)
Sziasztok,kis segítséget szeretnék kérni,az Aranyon a víztoronyhoz közelebbi fekete haju leányzóról. Köszi szépen,akár privátban is.
szorosgorilla · Lelkes újonc · Kriszta 24-et meglátogattam a képei miatt (test, cickó, hajszín).
Kedves hang a telefonban.
Közebbről már az arc csak közepes, a többi az amit a képeken látsz.
Az alap*rban nagyon kevés szolgáltatás.
Negatív hozzáállás.
Kéró lepukkant.Valaki más is volt a lakásban.
Rossz élmény.
Soha többet :(
:) puszi zsaklin Bocsi Kriszta! :))) tiszta skizofrénia :) végül is mindegy, nem is lényeges csak eleve hülyének néznek. Számomra igy mar felejtős. Kedves kollégák! Dió héjában említve Orsika franciaja kiváló es Patrícia masszazsa is dicséretes. De tud e valaki valamit mondani Reni, Dorika, Melinda versenyzorol? Köszönöm
Fütyülős · Őstag · Olyan már ez a nyíregyházi kínálat, mint az űr. Tiszta fekete.
Sziasztok! Kriszta 24-ről (aki Zsaklin is) tud vki vmit?
staffi · Őstag · Képei fedik a valóságot, de nagyon hangulatember. Ha jó passzba van akkor minden rendbe vele, ha nincs akkor már problémásabb! Nagyon figyel a tisztaságra , higéniára! Szerintem a finanszirozási költsége magasabb egy kicsit az átlagnál. Látogattam már meg én is :)