Ez a beszámoló név nélkül kb. annyira volt hasznos mint a teáltalad említett lány látogatása. De mindenesetre jót nevettem a "történeten" :))
Ez a beszámoló név nélkül kb. annyira volt hasznos mint a teáltalad említett lány látogatása. De mindenesetre jót nevettem a "történeten" :))
Pontosan ez az én tapasztalatom is. Jeleztem az irányába, hogy minden tiszteletem az övé és ha lesz időm szépen minden tudásáról tanubizonyságot tehet de jelenleg 30 max 40 percem van így talán picit rövidebb masszázzsra plusz a befejezésre tudnánk találkozni. Erre az általatok "intelligens" -nek vélt kisasszonyból kibújt a vére...rám förmedt, hogy mit képzelek magamról...és minek hívtam akkor?!?! Hát többet nem fogom. Persze nem mondom, hogy értem, én mint üzlet ember ha 8 órára is leosztjuk a "munka bérem" sem biztos, hogy keresek 12-t, de fél órára ennek a részarányos százaléka miért is lenne sértő?!?! Kerülendő részemről. Majd akkor ha azt olvasom itt hogy a kínálat igazodott a kereslethez..talán!
Réka masszázs 25:
kerülendő. élmélny 0, lakás 0, minden más 0. A lingam masszázs elmondása szerint azt jelenti, hogy kézzel kiv*ri...masszázs krém olyan büdös majd behánytam plusz még a masszázs sem volt egetrengető..persze felajánlotta azonnal, hogy 5 alkalommal rendbe hozza a hátam...nem akartam neki mondani, hogy neki 50 alkalom is kevés lenne mert egészen egyszerüen nem ért a masszázshoz.
Brigi 25:
Kellemes meglepetés: Szép arc, feszes popsi (még ha kicsit nagyobb is de tojást lehet rajta felütni), szép kerek kemény mellek! A NF isteni volt, közben a kölcsönösség is mehetett. Még az ellen sem volt kifogása hog ymiközben a zászló a szájában én a pop*ját ujjaztam. Azt azért jelezte, hogy utána ne dugjam a másik résbe az ujjam. ;) A lakás is rendben volt, parkolni is könnyen lehet. Ő van a képeken.
Csajszi 10/8
test 10/8
fenék/pun*i/mell 10/10 (külön külön)
hozzáállás 10/10
szakértelem 10/7
Az imént nézegettem végig a kínálatot és az Angelin-nek van egy fekete-fehér színű új fotója. Hát mit ne mondjak azon igencsak bejövős. :) Alapvetően a többi fotója is jó,de azon a képen nagyon szép az arca.
Hát érdekes beszámoló az tény. Bár nekem kicsit azért nyers.. Meg ez a "mikor végignézett magán,hogy hogy néz ki elkapta a h***moderálva*** összeh***ta magát" kicsit erős is. Már-már hihetetlen. :)
Hibákért elnézést kijelzőm be van huppanva, nem azt irja amit akarok de olvasható a lényeg........DDDD
Gyerekek ritkán irok ide, de most ezt a sztorit megosztom veletek.......DDDDD
Ááááááá ez nem is velem történt ugy fogom fel.........DDDDDD
Apróból kinéztem egy csajost, kell a próbálkozás gyöngyszem keresés, mert akinek valaki toppos az nem biztos nekem is az, igy van ez rendjén.....
Direkt nem irom ki ki az, de letekersz oda vágni lehet az uj versenyzőt.....
Kép persze kamu, hasonlit de még sem az, cici ugyan olyan nagy, csak itt már más volt az állaga.......DDDDDDD
No de a történet, felugrottam egy franciskára, öt r**sába mérik.....
Pfffffffffff ilyen szarul még a legelső szüz barátnőm se csinálta 25 ével ezelőt....
Huzta, vonta, tolta, pofozta, tekergette, és mikor látta ez bizony nem egy átlagos kigyó amit 3 prc alatt ki lehet fárasztani, még folytogatta is, nem tudom mire volt jó de maszirozásnak elment.........DDDDDDDDF
Na mondom stop, mertva kislány lefőt mint a kv reggel, én meg 20 perc idegbe belelankadtamba szájaba........DDDDDDDD
Na ekkor elmesélte mit miért csinál, mint embert megsajtáltam, de 5 **zsa az 5 **zsa bukj rá a hegyre, kezgyük az alapoktól........
Ugy bólogatott mint lada kalaotartón a 80 években a kutya, persze szart se ért mert a kupakot baszot nyelvel izgatni, az hogy az arcába van egy bráner attól még nem sül el.........
Pedig nagy reményekkel mentem fel, ST MARTIN /szakszofonost/ faragok belőle, de az első felvonásba lemondtam róla, akkor már leadtam LAGZI LAJCSI /trombitás/ ra, de ez sem jöt be, pedig már addig fajult a dolog hogy tanitom.......DDDDDDDDD
Hát szük 30-40 perc mulva felkinálta a kézimunkát, mert nagyon nem boldogult vele, még jól is kezdődöt mikor leköpte a fejét, mondom magamba ha a fuvós hangszer nem ment, dobosnak jó lesz.......DDDDDDD
Na kb 1 pontal jobb volt, de inkább én csináltam volna magamnak, de nagy nehezen kinból elsültem, az első rögtön a halyába landolt, reggel már zselé se haj fix nem kell, mire feleszmélt mi történik a másik löket az arcán, mert elöttem térdelt.......
Erre megijedt és elkapart vagy 90cm arébb, ugy hogy azt hitte a puska csuzli gumi és nyullik, persze ebből meg dőlt a kraft rendesen jutott még rá bőven, cici comb, mikor végignézet magán hogy néz ki elkapta a h***moderálva**** összeh***ta magát, fürdürdőig öklendezet.........DDDDDDDDD
Most mindjárt este 22 óra, és ugyebár néznem kell valakit aki nem fél a spermától, mert ez egy forintot nem ért nem hogy kielégülést.........DDDDDDDD
LAKÁS: 10-8
FRANCISKA: 10-1
VERÉS; 10-2
CSAJ; 10-4 de ki lehet kupálni.......DDDDDDD
De legalább a lakás othonos volt..........
Hogy megyek e még, persze betanitom magamnak mint egy jó ***moderálva***............DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Üdv!
Lara 25 és Kéti 39! Van valakinek infója a két kölgyről?
Norci 21,Újra itt van hmm ..
Na, és ha már ennyire tollat ragadtam, akkor elmesélem, hogy mivel a Patricia-s tervezett látogatás nem épp ugy végződött, ahogy már lelki szemeimmel azt elképzeltem gondoltam felhívom a Kata 38-t.
Nála megtudtam beszélni egy félidőt lingam befejezéssel. A hölgy számomra olyan érdekes volt a róla megosztott vélemények és képek alapján. A képeken valóban ő van, a hely is valós tiszta rendezett lakás, igazán aranyos a kor is max. egy picivel lehet több. A masszázs kellemes, nem mondom, hogy soha nem feledem majd, de mindenképp pozitív. A végén a levezetés viszont teljesen rendben volt még talán egy kis elsülési kontrol is volt benne. A rózsák is átlagosak szóval, ha *r-érték arányban kellene értékelnem, akkor mindenképp megéri.
Minden esetre lehet, hogy valakinek ennél több kell, de bátran ajánlható, nem kidobodt pénz !
Erre azt szokták mondani, hogy "ilyen ez a pop szakma " :-)
Én még akkor hívtam telefonon a Patricia-t amikor még csak a másik hasonló oldalon hírdetett, illetve itt az apróban. A hangja nagyon kellemes volt, igazán kedves és inteligens volt. Minden kérdésemre aranyosan válaszolt. Mondtam neki, hogy én nem vagyok nyiregyi, de ha legközelebb arra fúj a szél biztosan felkeresem, még mondtam is, hogy nyugodtan mentse el a számomat, ha akarja.
Ezt követően még ráadásul privátban is beajánlotta egy számomra megbizható személy, na gondolom magamban nem halhatok meg úgy, hogy ki ne próbáljam a kis csajt.
Aztán kb. 2-3 hét múlva Nyíregyházára tartottam és hívom, hogy: "hello nem tudom emlékszel-e rám, néhány óra múlva szeretnélek meglátogatni" , de egyből mondom, hogy, ha jól emlékszem 60 illetve 90 perces progid van, viszont én eléggé ki vagyok centizve időben, így max. egy 45 percre ugranék fel. Na, ekkor a kislány majdnem elküldött melegebb vidékre, hogy akkor meg miért hívom, ha tudom, hogy nincs egy órám, mert hogy minőségi szolgáltatást nyújt és nem olyan mint a többiek akik mindenféle SOS dolgokat vállalnak.
Ezek után, ha nem beszéltem volna a hölgyel előtte, akkor azt gondolnám, hogy egy hisztis kislány. Így most azt gondolom, hogy talán csak rossz napja lehetett és amúgy nem ilyen. Bár szerintem másként fest a dolog, ha például azt mondja, hogy ok, de az összegen ez nem változtat, vagy mondjuk közli, hogy nála ez a szabályzat és inkább hívjam amikor több időm lesz. Tehát mondom, nem sértett engem vérig ezzel csak épp ezek után már valahogy nincs kedvem a lányhoz.
Dehát ez van !
Jah és ezzel nem kötekedni akartam veled Newbie,remélem nem vetted úgy. ;) Csak egy személyes vélemény volt.
Én már az intelligenciát nem várom el,sőt már nem is vágyom rá,ha ilyen helyre megyek. Körülbelül egy évvel ezelőtt változtam meg ilyen téren. Abszolut nem érdekel,hogy valaki intelligens vagy sem,sőt azt mondom legyen egy tök átlagos vagy akár butácska lány. Miért? Mert nekem mára már kifejezetten idegesítő egy ilyen helyen az olyan nő,aki hosszú évek óta ezt csinálja,de körülbelül kvantumfizikusnak képzeli magát és úgy állítja be magát előttem,mintha ő gyökeresen másabb,intelligensebb,többet érő lenne az összes többi itt hirdető nőnél. Ami fontos abban a fél vagy egy órában azok ezek: Nézzen ki frankón,csinálja jól a fizikai részét és legyen a hozzáállása normális,kedves. Ennyi.
És még egy utolsó: Tina (18) (aki volt már itt Valentina is)
Eléggé megoszlanak a vélemények, részemről mégis az 'ajánlom' mellé voksolok. Én ugyan tán' vagy egy éve is volt, hogy meglátogattam, és ugyan nem volt 100%, de pl idegen nyelv ismeretből egész jól vizsgázott. Ami nekem kell, azt valszeg sosem fogja nyújtani, de ha csak az kell, hogy egy jó nő lesz****n, akkor tökéletes.
És hogy tegyük helyre a keresőt is: Pedra = Szamira, akiről már több jó/rossz vélemény is található.
Patrícia (21): Pár hete voltam nála, nekem nr2, Szofi 24 után. Franciában és úgy enblock a levezetésben van még mit tanulnia, de hozzáállásban, kedvességben nekem tökéletes. Külalak csillagos ötös, masszázsban is top3-ban van nálam. Jah, és nem utolsó sorban messze a legintelligensebb hölgy, akivel valaha ezen a területen találkoztam.
Kb kezdhetnéd azzal, hogy leírod, hogy a tapasztalataid alapján ki az, aki 'vállalja telefonban, személyesen már nem'.
Én speciel ilyet még nem tapasztaltam.
Figyelem-figyelem! Jázmin 20, aki közben majdnem 40 visszatért szeretett városunkba. Aki teheti nagy ívben ***moderálva*** el, azt hiszem írtam már róla, vissza lehet keresni. inkább fagyizzátok el az***moderálva*** :D
Nem csak egyszerű kérdéseket kellene feltenni, hanem egyszerű válaszokat is. Csak az a baj, és ez örök téma, hogy valaki csak kérdezni tud, de válaszra mást nem is méltat.
Ezzel csak azt akarom mondani neked happyd , hogy akkor becsmérelj mást, ha te is annyi választ adtál itt a fórumon, vagy annyi beszámolót írtál, mint staffi!
Amíg csak kérdezel, és használthatatlan dolgokat írsz ide, addig nincs jogod mást kritizálnod. Nézz magadba!
Egyébként meg az egyszerű kérdésedről annyit, hogy nem is annyira egyszerű. 40-50 hírdetőből szerintem a fele válllalja. Csak nem mindegy, hogy te soványat keresel, vagy kövéret.
Én biztos nem fogok ilyenre válaszolni neked, mert én ezt nem szoktam kérni. De hogy ne érezd károgásnak a mondanivalómat, ezért segítek is: mi lenne ha kinéznél pár lányt, aki még tetszene is, esetleg megnézed, hogy a fórumon írtak-e róla. Felhívod őket, hogy vállaják-e, majd arra a pár névre rákérdezel itt a fórumon, hogy tényleg vállalják-e. És talán még meg is írnád ide a fórumban, akkor az már igazi csodaszámba menne.
Persze lehet, hogy megúszhatod ezt a herce-hurcát, de akkor valószínűleg más fog elmenni helyetted is élvezni ezt :)
Egyébként meg nincs igazatok! Van jó pár értékelés az utóbbi 1-2 évben, csak a keresőt kell hozzá használni (tisztelet a kivételnek). Jó magam is jó pár olyan értékelést tettem, akit addig más ki sem mert próbálni, vagy nem írt értékelést 8valaki azóta is visszajár, valaki nem volt azóta).
Az értékelést nehézzé teszi ugyankkor a lányok hozzáállása is (tisztelet a kivételnek):
- vannak akik egy héten többször is nevet változtatnak. De a felhozatal negyede kb havonta más néven fut. De lehet, hogy több is.
- az utazó lányok sem teszik könnyűvé ezt, mert akiről írsz, az lehet, hogy soha többé nem jön ide, akkor meg minek.
- és akkor nem beszélek arról a névhasználokról, akik direkt olyan neveket használnak, akiröl sok jót írtak már, ezzel félrevezetve a vendéget.
A károgás helyett meg az lenne jó, ha mindenki a kérdés feltevések mellett használható információkat is írna, és nem csak károgna, ha nem kap a kérdésére választ!
üdv és derűs napokat
Tina / Valentina: számomra ő az etalon :) Amit írok az mind az én személyes tapasztalatom, lehet, hogy más másként gondol vissza rá, de nekem 10/10. Mindig azt kapom tőle, amit kérek, sőt már az első találkozásunkkor is túl teljesített. A franciája nekem még mindig ott van a top 3ban! A szex is nagyon jó vele. Ajánlom minden olyan kedves férfitársnak, akik szeretik a személyes közeledést.. nem válal bizarr dolgokat, de ez érthető :D Bővebben privátba, nem szeretném minden titkát feltárni ;)